Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей

Премиерът нарежда как да продължи "меренето" на магистралите
20 юни 2012 13:12,
256
Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей
Борисов дава указания как ГЕРБ да си измери магистралите. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призова регионалния министър Лиляна Павлова да покани лидера на БСП Сергей Станишев и депутати от левицата да разгледат магистралите, които е построило това правителство, и тези – от предишното правителство.

По традиция в началото на днешното правителствено заседание само пред камерите министър-председателят даде подробни указания на регионалния министър и на вицепремиера Симеон Дянков как да действат в тази ситуация. 

"Забавлявайте се с тях, не спорете, защото те са учили затова. Водете на място и посочвайте", нарежда Борисов.

Вчера социалистите изчислиха, че БСП води ГЕРБ с 3:1 в строителството на пътищата.

Според левицата равносметката на фона на хвалбите на ГЕРБ е следната – при предишното правителство са въведени в експлоатация 114 км магистрали, засега ГЕРБ имат 50 км, а най-оптимистичните прогнози за целия им мандат били за около 200 км.

Соцлидерът Сергей Станишев напомни, че предишният кабинет е рехабилитирал 6 900 км пътища, а при ГЕРБ в най-добрия вариант ще има 2286 км. По-късно пък строителният министър Лиляна Павлова коментира, че не било много по мъжки "мъжете да си мерят километрите".

Още по темата

"Ти Лили, му прати магистрала "Люлин" да си припомни как я беше оставил. Като застанат пред журналистите, те лъжат толкова безогледно. Така убедително лъже този човек. А "Хаинбоаз" Росен Плевнелиев не искаше да ходим там да го откриваме, защото едната лента беше 100% незаконна. А "Цанков камък"? Що не го поканиш, ти си дама, покани този джентълмен на "Цанков камък" да си види пътят колко струва? Аз от такова строителство като неговото не разбирам.

Заведи го, кажи: "Аз съм дама, каня те из гората да видиш какво беше там". Как са свлекли скалите там и ще убият някой човек. Или го закарай за 100 милиона на "Водното огледало", което ние узаконихме и ние доплатихме 40 милиона", нарежда Борисов.

По думите му социалистите били като комунистите - на бялото казват черно и "понеже си вярват в глупостта, излиза убедително".

"Един булевард не ми е мръднал в София", отсича още Борисов. Той препоръчва министрите да отидат в парламента и да поканят Станишев, други депутати и всички медии.

"Това е демокрацията, да отидем на "Цанков камък", сега даваме още 3.5 милиона, да видите какво сте направили, щом толкова разбирате от строителство, а Борисов не разбира. Оставете го него, няма да го каним, той си стои на Южната дъга, на моста "Брюксел", на магистрала "Люлин" така както е осветена вечер", изтъква още премиерът.

"Ти си дама, няма да ги обиждаш, няма да ги пресираш, ще бъдеш внимателна, те са нежни души. Водиш ги там на пътя, щото в парламента хората се объркват – единият вика 120 км, другият вика 6000 – цифри", съветва още Борисов.

Той отправи поздрав към Станишев, като цитира доклада на Европейската централна банка, според който България изпълнява всички числови критерии за членство в Еврозоната.

"Прати го това на Орешарски и Станишев в едно пликче, комплимент", заръчва на Дянков Борисов, след като подчерта, че е изпълнил още една мечта на лидера на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
I kakav e negoviat procent
128
3
 
1
 
! Отговори
Надпоръчков преди 11 години
А ти що спориш с хората бе.На това ли ви учи вожда.Със заяждане на дребно до никъде не се стига.Резултатът е само душевен оргазъм,че си оплюл някого.И какво от това?
127
5
 
9
 
! Отговори
Лили преди 11 години
Лили да излиза на магистралата да работи, не да си джурка дебелия *** пред бюрото. И Станишев да и даде некой лев за свир....., че сутеньора РазБойко чака приходи в хазната.
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съгласен съм с Кайо за АЕЦ "Белене"! Не съм социалист и затова не искам да политизират проекта, социалистки ли бил, бойковски ли бил! НЕка помислят кое е добро за хората!
125
1
 
3
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
До 150Как пропусна най-големите комунисти - Доган и Р.Овч.
124
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей"Да няма годишнина на БКП? Повечето комунисти се събират. Само Гоце го няма.
123
2
 
8
 
! Отговори
РазБойко преди 11 години
Аз РазБойко съм най-честният и добъре премиер досега. Аз застроих хиляди магистрали, както обещах. Вдигнах доходите, както обещах. Икономиката ни е в разцвет, както винаги казвам. По добро правителство не е имало от Хан Аспарух досега. Вкарах всички босове на мафията в затвора, както обещах. Намалих корупцията и престъпността както обещах. Младите вече не емигрират, а се връщат от чужбина. Све що е обещано, е верно, никога не лъжа
122
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде , почнаха поръчковите писания. Плюй народе по Борисов, но не вярвам да привлечете по този начин и един глас, другарки и другари. Видяхме ви вие колко направихте за България. Най-малко вие нямате право да плюете и да обиждате. Ама това да спориш с комунист който знае само да краде...
121
2
 
4
 
! Отговори
ДО КРАС преди 11 години
Това , че Станишев и Павлова са внуци на бившите партизани от Чавдар - Георги Павлов и Дмитрий Станишев е ясно. Ясно е , че чавдарец беше и Тодор Живков (Янко). Защо обаче се мълчи откъде е бащата на Борисов и има ли роднински отношения с Янко.Няма случайни неща както не е случайно, че Борисов е в родниниски отношения с фамилия Живкови. Остава неизяснен въпроса как шефа на царската полиция Гешев малко преди 9-ти септември създаде този измислен партизански отряд наречен "Чавдар".
120
2
 
6
 
! Отговори
Кайо преди 11 години
Той и за АЕЦ "Белене" самосиндикално реши да го откаже, после дава интервюта, че заради нас хората го е отказал, видиш ли да се съобрази с мнението ни. Ама нас никой не ни е питал, другарю! Това му казвам аз на черното - бяло да кажеш!
119
10
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Тука е пълно с *** червени СерГЕЙЧОВЦИ!!! *** изчадия, с къса памет!!! Поне си направете някакъв си ваш СерГЕЙ сайт!!! Та да си пишете там тъпите коментари!!!
118
4
 
6
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Ей хора престанете да ни занимавате с глупостите на тов човек омръзна ми,ако му слушаме глупостите ние сме най бгатата страна ,най хубавата и сме просто мечта,Обаче гражданите и бягат че от толкова хубаво вече се не живее.Журналисти,виезаедно с този сте виновни тая страна да стигне до тук престанете да го хвалите той незаслужава.Несе продавайте за жълти стотинки грях ще имате за затръкването на тоя народ.
117
3
 
7
 
! Отговори
Колбасаря преди 11 години
Много мат'рял има в тая дама
116
2
 
7
 
! Отговори
Клара преди 11 години
"По думите му социалистите били като комунистите - на бялото казват черно и "понеже си вярват в глупостта, излиза убедително". " Присмял се хърбел на щърбел! Как безочливо говори този премиер, като италиански водещ е, не си поема дъх между приказките за стреожа на магистралите и изграждането на пътища, нищо че са му задали въпрос за съвсем друго нещо! Нарежда на цялата държава и на всички какво да правят, че той е иззел функциите и на президент и на министри, абсолютен тоталитарен кадър!
115
2
 
6
 
! Отговори
Ха Ха преди 11 години
Новите магистрали се казват ЛИЛИ-***
114
3
 
5
 
! Отговори
До 108 преди 11 години
МиВВВВВВВВВВВВВВВВВка, бе червен ***! Не си се научил да пишеш , ама можеш акъл да даваш на министър председателя!!! Затова паднахте от власт! Щото сте прости и лакоми! По ваше време и министъра на културата ви беше неграмотен! Ха-ха-ха...
113
2
 
4
 
! Отговори
Само цитат преди 11 години
".....щяхме сега да сме с гърците,на същото дередже...." а де късмет де ....
112
2
 
14
 
! Отговори
Пази боже преди 11 години
Пази боже сляпо да прогледа.Смени Анцуга с Костюм
111
6
 
3
 
! Отговори
joro преди 11 години
дано се върне пак Станишев на власт ДАНООО, само това заслужава България :))))))
110
4
 
22
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
Бат ви Бойко за пореден път сцепи мрака с простотията си. Толкова *** премиер не сме имали никога!