Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей

Премиерът нарежда как да продължи "меренето" на магистралите
20 юни 2012 13:12,
256
Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей
Борисов дава указания как ГЕРБ да си измери магистралите. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призова регионалния министър Лиляна Павлова да покани лидера на БСП Сергей Станишев и депутати от левицата да разгледат магистралите, които е построило това правителство, и тези – от предишното правителство.

По традиция в началото на днешното правителствено заседание само пред камерите министър-председателят даде подробни указания на регионалния министър и на вицепремиера Симеон Дянков как да действат в тази ситуация. 

"Забавлявайте се с тях, не спорете, защото те са учили затова. Водете на място и посочвайте", нарежда Борисов.

Вчера социалистите изчислиха, че БСП води ГЕРБ с 3:1 в строителството на пътищата.

Според левицата равносметката на фона на хвалбите на ГЕРБ е следната – при предишното правителство са въведени в експлоатация 114 км магистрали, засега ГЕРБ имат 50 км, а най-оптимистичните прогнози за целия им мандат били за около 200 км.

Соцлидерът Сергей Станишев напомни, че предишният кабинет е рехабилитирал 6 900 км пътища, а при ГЕРБ в най-добрия вариант ще има 2286 км. По-късно пък строителният министър Лиляна Павлова коментира, че не било много по мъжки "мъжете да си мерят километрите".

Още по темата

"Ти Лили, му прати магистрала "Люлин" да си припомни как я беше оставил. Като застанат пред журналистите, те лъжат толкова безогледно. Така убедително лъже този човек. А "Хаинбоаз" Росен Плевнелиев не искаше да ходим там да го откриваме, защото едната лента беше 100% незаконна. А "Цанков камък"? Що не го поканиш, ти си дама, покани този джентълмен на "Цанков камък" да си види пътят колко струва? Аз от такова строителство като неговото не разбирам.

Заведи го, кажи: "Аз съм дама, каня те из гората да видиш какво беше там". Как са свлекли скалите там и ще убият някой човек. Или го закарай за 100 милиона на "Водното огледало", което ние узаконихме и ние доплатихме 40 милиона", нарежда Борисов.

По думите му социалистите били като комунистите - на бялото казват черно и "понеже си вярват в глупостта, излиза убедително".

"Един булевард не ми е мръднал в София", отсича още Борисов. Той препоръчва министрите да отидат в парламента и да поканят Станишев, други депутати и всички медии.

"Това е демокрацията, да отидем на "Цанков камък", сега даваме още 3.5 милиона, да видите какво сте направили, щом толкова разбирате от строителство, а Борисов не разбира. Оставете го него, няма да го каним, той си стои на Южната дъга, на моста "Брюксел", на магистрала "Люлин" така както е осветена вечер", изтъква още премиерът.

"Ти си дама, няма да ги обиждаш, няма да ги пресираш, ще бъдеш внимателна, те са нежни души. Водиш ги там на пътя, щото в парламента хората се объркват – единият вика 120 км, другият вика 6000 – цифри", съветва още Борисов.

Той отправи поздрав към Станишев, като цитира доклада на Европейската централна банка, според който България изпълнява всички числови критерии за членство в Еврозоната.

"Прати го това на Орешарски и Станишев в едно пликче, комплимент", заръчва на Дянков Борисов, след като подчерта, че е изпълнил още една мечта на лидера на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
3
 
12
 
! Отговори
Женталмен преди 11 години
дамата Лили и примабалерината Фидосова
108
4
 
12
 
! Отговори
Маги-сра-ли????? преди 11 години
От утре Магисралите на Борисов ще се казват ЛИЛИ-***-ЛИ
107
5
 
8
 
! Отговори
от 100 преди 11 години
Досега само 3-*** Гея са ми писали минус от левашката майка столетница....
106
7
 
9
 
! Отговори
Прессцентър преди 11 години
Сергей отказал срещата с Лиляна Павлова,защото бил зает с организацията на гей-парада.
105
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...И отново Боко тиквата на първа страница.
104
9
 
16
 
! Отговори
До 121 преди 11 години
*** са основния електорат на ГЕРБ
103
17
 
9
 
! Отговори
БГ Съдия преди 11 години
Уникален е Боко, определено е най-добрият министър-председател, който България е имала досега. Само дето няма решение за ***. Нищо не прави против тази ***. Затова трябва Волен да поеме властта.
102
8
 
11
 
! Отговори
чичо Ламбо преди 11 години
Збогом, Борисов, збогом!
101
7
 
16
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
Оставка и ГЕРБ да си изнасят представленията в Сатиричния театър!!!
100
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе бойко, вземи си назначи нова ***, ако ти е умряла старата, та да не се налага да се хвалиш сам, грях е това, тъй да знаеш
99
5
 
4
 
! Отговори
до ГРОБ Строежи преди 11 години
то и на серГея му бълбука тиквата ама го следвате
98
3
 
6
 
! Отговори
Докога ще ни преди 11 години
занимавате с малко чакъл и малко асфалт насред полето, нито чакъла се яде нито асфалта стига с тези магистрали, къде е прозиводството, къде е чистота на въздуха и водата, къде са възможностите за развитие, в норвегия като магистрали няма, да не би да са умрели от галд. Аман от глупости.
97
3
 
5
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 11 години
Б.Б. Признах си, че от пет години не съм си лягал с жена, а цветито бориславове последните две години от връзката ни намираше друг за тази работа сега мога спокойно да поискам още един мандат да си лягам под един покрив с младите момчета от НСО, които ме охраняват, но нали съм "мъжкар" никой няма да прозре ***...алската ми същност...
96
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Ostavete coveka da se hvali sas magistralite,svarshva mandata,rabotnoto miasto mu e sigurno
95
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде , почнаха поръчковите писания. Плюй народе по Борисов, но не вярвам да привлечете по този начин и един глас, другарки и другари. Видяхме ви вие колко направихте за България. Най-малко вие нямате право да плюете и да обиждате. Ама това да спориш с комунист който знае само да краде...
94
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" Един булевард не ми е мръднал в София" тука изкърти мифките и вкара публиката в оркестъра. Припомням - Цариградско море. За бул. Костенски водопад няма нужда да споменаваме там не е мръднал хич , направо пропадна с 1 метър. За Ломско шосе също няма мърдане директно минаваме към пропадане. На пътния възел откъм Люлин на магистралата , насипа така се е свлякъл че скоро време ще се изсипе на платното така е от 6 месеца. Пълен демагог и безогледен лъжец"Вярно! Лъжец, популист и манипулатор.
93
2
 
9
 
! Отговори
кат преди 11 години
Минавайки на червен светофар, колата на Бойко Борисов се блъснала в колата на Цветанов, който пък от своя страна карал в лентата за насрещно движение.Виновник за катастрофата е предходното правителство, защото не е направила България с ляво движение като в Англия
92
2
 
8
 
! Отговори
КРАС преди 11 години
Би се получила чудесна среща между внуците на двама бивши партизани от отряда Чавдар - сина на Дмитрий Яков Станишев и внучката на Георги Павлов. През 44-та г. Павлов става партизанин в бригада Чавдар, след това като член на ЦК на БКП е министър на химията и металургията. Мамчето на Павлова е руската еврейка Рая, а таткото е зам. ректора на Варненския унивирситет - ковачницата дала висше образование на неграмотниците от ДПС.ТЕЗИ ЧАВДАРЦИ СА КАТО СМЪРТТА - НЯМА ОТТЪРВАНЕ ОТ ТЯХ И ВНУЦИТЕ ИМ !
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гинес за простащина!
90
9
 
2
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Джентълменска среща с ***! Хаха, смях. Сигнализирахте за неуместен коментар