Сидеров Vs Цачева: НС работи под диктата на премиера!

Лидерът на "Атака" обмисля искане за оставката на шефа на парламента
Обновена: 22 юни 2012 14:16 | 22 юни 2012 14:16,
102
Сидеров Vs Цачева: НС работи под диктата на премиера!
Сидеров иска оставката на Цачева. Снимка: БТА

"Атака" обмисля дали да поиска оставката на председателя на парламента Цецка Цачева заради двойния стандарт, който прилага, и тенденциозния отказ да даде думата на опозицията.

Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров по повод отказа на Цачева да му даде думата за лично обяснение към Искра Фидосова.

По-рано днес Сидеров и зам.-шефката на групата на ГЕРБ влязоха в спор заради искането на ДПС да се допусне при необходимост предизборните кампании да могат да се водят на език, различен от българския.

Лидерът на "Атака" обвини управляващите, че не са заявили публично своята позиция и не защитават националния интерес. Фидосова пък го обвини в лъжа.

Още по темата

Сидеров поиска лично обяснение, тъй като името му било споменато поне три пъти в изказването на Фидосова, но Цачева отказа да му даде думата, което било нарушение на правилника на парламента.

"С това г-жа Цачева прояви двоен стандарт. Вече няколко пъти го прави по отношение на мен и колегите ми и показа, че Народното събрание работи под диктата на премиера. Затова се обърнах към вицепремиера Цветанов – казах му, че по този начин, силово управлявайки, те ускоряват своето падане от власт, своя срив", отсече лидерът на "Атака".

"Щях да кажа на Фидосова, че тя заблуждава и за пореден път манипулира. Тя излезе като отговор на моята критика, че до момента ГЕРБ по никакъв начин официално не реагираха на арогантното антиконституционно искане на ДПС да се води пропаганда на турски език. Защо управляващата партия не излиза с ясно заявление?", попита още Сидеров.

Той обвини Цветан Цветанов, че инициира дела и прокурорски проверки срещу депутати от "Атака".

"Само срещу мен се водят две прокурорски проверки - за книгите ми и заради протеста от миналия май пред софийската джамия за всяване на етническа омраза", посочи още народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
14
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
А другите не вземат ли субсидии, че ми е интересно? Само Волен ли взема? А Кунева също иска сусидии и какво предателство е извършил Велен, че не се сещам? За Кунева, Костов, Царя , комунистите няма да ми стигне и един ден да изброявам техните предателства, но за Волен не се сещам...
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо сте се хванали, чре Волен подкрепял мнозинството??? Същото правят и СДС, Костов, Яне...
12
1
 
18
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
И аз подкрепях Герб в началото, както и много млади образовани българи с надежда, но нещата не се случиха. И СДС подкрпеяха герб, какъв е пролемът да си харесвал и подкрепял една пария и да спреш в даден момент
11
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Успее ли да влезе в следващия парламент, пак ще злоупотреби с доверието на хората.Още през 2005 г. преди изборите говореше срещу олигархията, а след като се примъкна в НС, забрави за тях и само за турци и *** бръщолевеше.
10
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров Сидеров хващайте се с Доган за ръчичка и бегайте че Касим Дал идва
9
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alooooooo begom mar6 vav ludnicata volen4ooooooooo
8
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров ,Сидеров, още една годинка гювеч и край ! Дъртата вещица ти би шута , малката кукумавка не ти обръща внимание ,единствен Павел Шопов ще те утешава ! Ама няма нищо , такъв е живото ,както викат французите!
7
11
 
5
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Може би е време вече да изкараш наново предизборният си арсенал-останал ти от местни избори 2011г.- ВИБРАТОРА И НАДУВАЕМИТЕ КУКЛИ - Волене , проумей едно - ТИ СИ ГЛАВНАТА ПРИЧИНА ЗА КРАХА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ !!!!
6
10
 
8
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
АМА ПУСТИ СУБСИДИИ - заради тях предаде партия,избиратели ... ПАРИТЕ ТИ ИЗЯДОХА ГЛАВАТА - и моля те не се мъчи , каквото и да правиш ти завинаги си вън от парламента!!!
5
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров,а кога безусловно подкрепяше ГЕРБ ти беше добре,много пъти съм писал тук,че като те употребят и те изритат,ще им станеш най-върлият критикар,когато пушеше скъпи пури и скъпо уиски и правеше *** по спа хотелите ти беше добре-А?Да не си мислиш,че сега пак с тези патриотични лафове ще излъжеш хората и те ще забравят ,че беше пудела на Бойко,надежда всяка остави ти се изложи и компрометира в очите на хората и цяла България те псува и мрази защото се ояде и предаде каузата!!!
4
14
 
16
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Воленее,имаше 2 години на разположение и какво прави ти през това време - ГЪЗОЛИЗЕЦ ХРАБЪР - лижеше им подметките - ТИ СИ ПО-НЕКАДЪРЕН И ОТ ББ,ПО ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ СИ И ОТ ПОП КРЪСТЬО - ТИ ВСЪШНОСТ СИ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПРЕДАТЕЛ !!!!и заради това ще си получиш заслуженото на изборите !!!!
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес Волен е в стихията си.Явно здраво са го стиснали за чувствително място.Иначе разкрива как действа властта, когато не си и удобен.Все пак някой трябва да се обади да го приберат и положат необходимите грижи.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров прези.... ъъъ, ВОЛЕН СИДЕРОВ КАНЦЛЕР!!!
1
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ALO BOLNIA PAK LI IZBEGA OT LUDNICATA