Сидеров Vs Цачева: НС работи под диктата на премиера!

Лидерът на "Атака" обмисля искане за оставката на шефа на парламента
Обновена: 22 юни 2012 14:16 | 22 юни 2012 14:16,
102
Сидеров Vs Цачева: НС работи под диктата на премиера!
Сидеров иска оставката на Цачева. Снимка: БТА

"Атака" обмисля дали да поиска оставката на председателя на парламента Цецка Цачева заради двойния стандарт, който прилага, и тенденциозния отказ да даде думата на опозицията.

Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров по повод отказа на Цачева да му даде думата за лично обяснение към Искра Фидосова.

По-рано днес Сидеров и зам.-шефката на групата на ГЕРБ влязоха в спор заради искането на ДПС да се допусне при необходимост предизборните кампании да могат да се водят на език, различен от българския.

Лидерът на "Атака" обвини управляващите, че не са заявили публично своята позиция и не защитават националния интерес. Фидосова пък го обвини в лъжа.

Още по темата

Сидеров поиска лично обяснение, тъй като името му било споменато поне три пъти в изказването на Фидосова, но Цачева отказа да му даде думата, което било нарушение на правилника на парламента.

"С това г-жа Цачева прояви двоен стандарт. Вече няколко пъти го прави по отношение на мен и колегите ми и показа, че Народното събрание работи под диктата на премиера. Затова се обърнах към вицепремиера Цветанов – казах му, че по този начин, силово управлявайки, те ускоряват своето падане от власт, своя срив", отсече лидерът на "Атака".

"Щях да кажа на Фидосова, че тя заблуждава и за пореден път манипулира. Тя излезе като отговор на моята критика, че до момента ГЕРБ по никакъв начин официално не реагираха на арогантното антиконституционно искане на ДПС да се води пропаганда на турски език. Защо управляващата партия не излиза с ясно заявление?", попита още Сидеров.

Той обвини Цветан Цветанов, че инициира дела и прокурорски проверки срещу депутати от "Атака".

"Само срещу мен се водят две прокурорски проверки - за книгите ми и заради протеста от миналия май пред софийската джамия за всяване на етническа омраза", посочи още народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
10
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
не се и съмнявам, че разрухата с твоите партии ще продължи- да видим кой ще им е виновен тогава..Но пак не оясни за какви точно предателства говориш- споменах предатели, заради които живеем зле, с конкретика и имена- ти , не. СДС , Костов и Яне също покдрепят правителсвото, Волен- не, но не можеш да се аргументираш ..В 5 ч ли ти плащат за тези коментари??
33
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големия грях на Волен - подрепял ГЕРБ.А КОЙ ИЗБРА ГЕРБ БЕ ? *** излъга 2 милиона души включително и Волен.КОЙ ИЗБРА ПРЕДИ ТОВА БСП БЕ ? Да се накрадат едно якоКОЙ ИЗБРА НДСВ БРЕ ?НАРОДАВОЛЕН Е ЧАСТ ОТ НАРОДА, И КАКТО СА ИЗЛЪГАЛИ ВАС - ТАКА И НЕГО !
32
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Волен огласи данните, как шефката на Бтв има акции в ***, които искта да се прокара новия закон и я даде на комисията за конфликт на интереси. Защо другите не го направиха, нали са много за народа, защо си мълчаха, а чакаха Волен да разкрие защо Бтв прави поръчкови репоражи..
31
15
 
1
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
до 42Може би това ще го обясниш вечерта след изборите в НДК - но всъшност тогава Атака няма да е там,тъй като ще е вън от парламента !ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !!!
30
2
 
12
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
Волен подкрепял ГЕРБ, пък БСП не подкрепяше ДПС. Или пък СДС не подкрепяше ГЕРБ. Или пък Иван Костов не внесе оная глупост за смяната на имената подкрепена от ГЕРБ. Или пък НДСВ и Кунева не бяха на партия с БСП и ДПС. Освен АТАКА, друг кой гони националните интереси бе ? Ама бил луд - то и сестра ви е к....а. Луд ама ако му прочетете статиите, да не се окаже че вие сте глупаците и лудите ? Да, има си недостатъци, вие нямате !
29
1
 
8
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
Наистина си *** и ***, чугунена глава, и не можеш да аргументираш ни един довод- пееш само какви предатели са, а не можеш ни един смислен довод да дадеш, освен че или с гер , както и милиони хора, гласували за тях. СДС, Костов и Яне също подкрепят ГЕРБ дори и сега, а Волен -не, ама няма да го схванеш, нали си *** и ***. Една песен си знаеш . И като се караш, не означава , че си прав, нали??
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Можете да плюете колкото искате, но се вижда, че Сидера е единствения, който води последователна политика в името на България. Другото са злобни глупости - с коя спял, коя зарязал. Има ли значение ? Ако да - що не търсите на Бойко с коя спи, или Станишев с кой спи и т.н. Лесно е да се плюе, трудно е правиш това, което прави Волен. И ако не друго то поне се иска кураж, който повечето българи нямат. За това бягат на запад, вместо да се борят за своето. Всеки мрази силните ! ДАВАЙ ВОЛЕНЕ !
27
10
 
5
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
АМИ КАКВИ ПРЕДАТЕЛСТВАПРЕДАДЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД КАТО ПОДКРЕПЯШЕ ГЕРБ - БЕЗУСЛОВНО !!!!А КАКВО ПО-ГОЛЯМО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ТОВА - ДА ПОДКРЕПЯШ ПАРТИЯ КОЯТО ВОДИ НАРОДА СИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА !!!
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак не ми е ясно какво предателство е извършил Волен , освен че гласно изказва нещата? писах, че за Кунева, Царя, комунистите и Костова мога да напиша много за техните, но някой д ами напише какво е точно предателсвото на Волен? не е закрил АЕЦ, не е разпродал страната на Златевци, не подкрепил декларация ,че сме правили етн.прочистване, не е догорил лоши квоти за земеделие и да е поставил на колене земеделието ни, не еизсякъл гори като Царя, не монополист на ток и вода....
25
4
 
4
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Не говоря за другите защото тук става дума за Волен - човекът създал ПП Атака и човекът виновен за разпадането и...Волен много късно се сети да си розчисти оборите - говоря за централата на партията,трябваше да го направи много по -рано, изгони старите мошеници който го крадяха и лъжеха,сложи нови момчета - от тях 90 % са свестни , можещи млади хора - НО , УВИ , ТВЪРДЕ КЪСНО !!!И още нещо - ако той не беше подкрепял Герб , нищо чудно да беше станал следващият премиер !!!
24
1
 
8
 
! Отговори
до тъп и прост преди 11 години
Чакай, това го обещаваха всички и Дянков, и Борисов говореше за махане на новините, но не го направиха, нали? Нали затова ги подкрепяха- за да се случат изроените неща и Герб не ги направи- не падна ДДС, лекарства скъпи, новини на турски. Само не ми казвай, че не помниш кампанията за махането им или за намаляване воя от джамията?.И защо само Волен е виновен за подкрепата на правителството- СДС, ЯНе, Косов също го подкрепяха и още го правят и му ръкопляска..Хайде у лево с подвеждащаа си информаци
23
5
 
5
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
Всъшност Волен тръгна надолу непосредствено след парламентарни избори 2011 г . и то точно с тази своя безропотна подкрепа на ББ - още на втория месец след тези избори вече беше настъпил отлив в редиците на Атака.ТОВА ГО ПИША ЗА ХОРАТА РАБОТЕЩИ В ЦЕНТРАЛАТА НА ПП АТАКА - ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ !!!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TAP I PROST TI SI MNOGO ESTESTVEN BE.
21
11
 
5
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
до 27 ПРЕДАТЕЛСТВА И ЛЪЖИ ПО РЕД :1.Ще сваля ДДС от книгите .2.Ще сваля ДДС върху лекарствата.3.Ще махна новините на турски език по БНТ.Тук ще кажете да ама той не беше в управлението-е да де ама ги подкрепяше безропотно 2 години.4.Първи внесен вот на недоверие към ГЕРБ - давате ли си сметка че ако Воленчо беше подкрепил вота то ББ щеше да падне.5.Последният вот на недоверие - пълен цирк разигра Волен тогава.6.Записи на заповеди.7.Сметки на Сейшелите.ИМА И ОЩЕ...
20
3
 
6
 
! Отговори
до 28 и 29 преди 11 години
Виждаме, че сте от герб--бсп -дпс- сменете плочата с рецептата, че се изтърка и писна... ама май толкова си можете
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DOGAN TE 4AKA NA SEI6ELITE DA PORAZPUSNETE S PARITE NA BALGARITE VOLENE
18
11
 
2
 
! Отговори
dogan преди 11 години
samo taka bolene ti si garanciq za moeto sa6testvuvane
17
1
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Герб също обещаваха ревизии на ограбването и прекъсване на олигархичните връзки, а и са управялващи , но резултат никакъв. Как Волен да се ори срещу монополи и други, като нито един техен законопроект не се приема, а герб обещаваха точно тези неща също ??Но виж предателските декларации на Костов,че сме правили етническо прочистване се прие от герб...нямам думи
16
12
 
3
 
! Отговори
Smurf преди 11 години
Пак му е изтекла рецептата, моля обадете се на 4ти км и пратете някой да я вземе , че ще стане страшно
15
14
 
4
 
! Отговори
HA HA HAAAAAAAAAAA преди 11 години
kakvo da se o4akva ot edin psihi4no bolen 4ovek? edna umira6ta zmiq vijdam v tozi pogled