Споровете около агитацията на турски реанимирали ДПС

Костов се обяви за електронно гласуване, но едва ли щяло да се въведе
25 юни 2012 20:31,
73
Споровете около агитацията на турски реанимирали ДПС
Иван Костов против агитацията на труски език. Снимка: архив, Булфото

Няма никакви технически пречки на предстоящите парламентарни избори да се гласува по електронен път, каза днес във Варна лидерът на ДСБ Иван Костов.

По думите му въпросът опира изцяло до желанието на мнозинството да приеме такава стъпка.

Още по темата
„Това мнозинство обаче едва ли ще има мотив да одобри електронното гласуване“, допълни лидерът на ДСБ.

Според него всички кампании, включително и предизборните, трябва да се водят на официалния за страната език.

Той посочи, че ДСБ остава встрани от споровете по този повод в страната. Според него дискусиите на практика са опити за реанимиране на ДПС и съответно - на "Атака".

Миналата седмица хората на Доган поискаха промяна в Изборния кодекс, с която да се позволи при необходимост в предизборните кампании да се използва език, различен от българския. "Атака" веднага скочи срещу предложението, а ГЕРБ заяви, че няма да подкрепи подобна идея.

На 30 юни предстои Националното събрание на ДСБ, на което ще бъде приета Платформа за модернизация на десницата в страната.

С документа ДСБ ще предложи конкретни решения и реформи, за да се постигне напредък в България, каза още Костов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека си говорят на турски бе. Като им забраняваме, само им даваме повод да смятат, че е важно. Нека законът да гласи : "може да се провежда предизборна агитация на други езици, но организаторите се задължават да предадат заверени преведни на български протоколи от проведените от тях мероприятия, в срок до 24 часа от момента на събитието.в белия свят такива забрани няма ... вместо да ги вкараме в матрицата ние се чудим как да ги изолираме... и храним Доган по този начин
26
6
 
20
 
! Отговори
СТОЯН преди 11 години
Най добрия политик на България през последните 20 години,само в ДСБ няма непроверени хора за връзки с ДС,а другите партии бъкат от ДОНОСНИЦИ.
25
8
 
6
 
! Отговори
siriec преди 11 години
Вие не лазите и не сте на колене.Вие сте по-ниско от на колене.Вие лазите толкова ниско пред запада че лазите на черва а не на колене.Плюя над вас *** и мюсюлмани не сте а страхливци и жените ви чак са леки.
24
14
 
10
 
! Отговори
dfghfghgh преди 11 години
Вие турци сте най=долните същества на този свят.Вие сте слуги и роби на евреите и америка.Хубаво е че Ислямския свят разбра какви сте и вече сте само на милостта на запада. Нека Сирия ви тежи на съвестта и милостта на запада да стигне за вас.Вие сре КУЧЕТА КУЧЕТА КУЧЕТА.Когато говорите за Русия се навеждайте робски както ви е мястото защото руснаците са 10 пъти повече мъже от вас.ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ ТУРЦИ.
23
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до12всичко е точно пропусна само певатизацията на БГА и разпродадените други заводи за по 1лвпо-голям крадец в новата история на България няма затова и от партията синя не го искат-защото разбраха че е по-червен и от БКП и по-лилав и от ДПС
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов или плащал в брой за да бъде хвален в медиите, или директно заплашвал непослушните.
21
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този пунгаш като го видя и мигом ми се присира.
20
2
 
16
 
! Отговори
сашо преди 11 години
до 12, абе пич *** веднага на лекар,СИК,ВИС, РОМСКИ ЦАРЕ И ПРИНЦОВЕ са създадени от БКП И ДС,но това е прекалено сложно за кокоши мозък като твоя,а когато Костов предложи облог дали той е свалил пенсиите нито една червена помия на излезе да го обори. Колкото за Кремиковци и ОЦК Кърджали тези обекти трябваше да се заличат от земята и никой повече да не говори за тях защото те през цялато си време генерират САМО ЗАГУБИ.
19
4
 
20
 
! Отговори
maffiozzo преди 11 години
ЕЛАТЕ при НАС-в ГЕРБ !! Няма нужда да мислите !!!Ние сме партия на немислищите и простаците!Колкото си по-елементарен толкова по-добре си живееш...Евалата!
18
14
 
8
 
! Отговори
коко преди 11 години
тоя кога ще го съдите за приватизацията по негово време.БГА,,Балкан,, и т. н.
17
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 14защо си мислиш че *** Костов е по-различен.Та той беше преподавател по марксизам-ленинизам и полит икономика а жена му беше партиен секретар .Като толкова голям демократ как тогава и двамата с жена му бяха партийни членове и знаеш ли на колко хора са съсипали живота преди 10,11,1989.Той е като диня-отвъка зелен а вътре тъмно червен
16
13
 
10
 
! Отговори
Ксеркс преди 11 години
Тоя мръсен *** дето прокара декларацията си, че сме извършили етническо прочистване няма ли малко срам да се покрие завинаги?
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ СЕ НАДЯВАЙ, че ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ от ГЕРБ ще те разберат ! На тях им дай да повтарят идиотщините на Боко и Цвъчко и да цвилят като онождана кобила от глупостите на съратниците им, защото пространството по остта между ушите им е напълно празно . Типичен пример си за максимата "Слепият" умствено никога няма да " прогледне" ...
14
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ и БСП са най-отвратителните шайки управлявали някога по тези географски ширини!
13
3
 
17
 
! Отговори
pew до 1 преди 11 години
Не е глас в пустиня,приятелю!Не се подвеждай по платените драскачи?Това са няколко човека,на които се плаща да плюят срещу Костов!Не ти ли прави впечатление,че никой от тях не обелва и дума,за предложението на Костов за електронно гласуване?Защото с това предложение,"аргументите"-т.е.псувните им срещу Костов...увисват!Нима не е ясно,че ако се въведе такова гласуване,никой няма да може да купува гласове?И това го предлага"лошия"Костов!И каква ли полза би имал той от това,да не се купуват гласове?
12
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скрий се някъде бе гнусен мазен *** ти ли точно се намери да ръсиш акъл-ти който продаде икономиката,ти който индексира пенсиите и паднаха с 50 процента,ти който даде на другият мазен ром-В.Захариев за да съсипе Кремиковци ,Горупсо ,ОМЦ.Кажи на заблудените къде са парите от фондацията на др.партиен секретар на ОМЗ-София Елена Костова "Бъдеще за България".Кажи им кой създаде разните ромски-твои братя "Царе","принцове" и т.н,кпй създаде ВИС,СИК и пр.Кажи им Ваньо може и да те разберат.
11
3
 
16
 
! Отговори
OLE! преди 11 години
Всички гърберони сте в някаква особено тежка нереалистическа деменция, обаче...
10
12
 
9
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
До 1 Щом ДСБ са глас в пустиня значи народа не ги зачита много. А за да не ги зачита сигурно има някакви причини ,нали така? Пушек без огън няма.
9
19
 
20
 
! Отговори
иванчо преди 11 години
Другаря Костофффф ходи ли в Турция да се извинява за възродителния процес,ХОДИ...Другаря Костоффф и ДСБ пробута в Парламента оная *** декларация че видите ли е имало възродителен процес у нас и тия дуПЕтати веднага я приеха ...а сега видите ли другаря Костоффф посочи, че ДСБ остава встрани от споровете по този повод в страната.Ай сиктер бе червен ***!!!
8
3
 
10
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Е, па дума "Уьо" не бях срещал, да не е от новите :DDDDD