"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"

Симеон Дянков уверен, че ГЕРБ ще спечели втори мандат
29 юни 2012 20:52, Елка Василева
780
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"
Симеон Дянков. Снимка: архив, Булфото

До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе.

България е финансова дисциплинирана страна, посочи Симеон Дянков. Той даде висока оценка на решенията от Брюксел от вчера и подчерта, че още днес те са се отразили положително на европейските пазари.

Симеон Дянков изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели втори мандат, защото управлява много успешно страната. По думите му кризи има в страни, които се управлявали от социалисти и като пример той посочи Гърция, Испания и Португалия.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


780
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
703
0
 
1
 
! Отговори
Ванката преди 10 години
Здравеите-Какво ми прави впечетление в България-Еми това че в нашата страна всички известни хора живеят по-добре от всички неизвистни като мен
702
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xaxaxaxoxoxoxa
701
0
 
3
 
! Отговори
Понко преди 11 години
Гадно *** си Дянков ревеш за въжето
700
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 11 години
До 5 години такива екземпляри няма да има ,ако има предвид ромите -много да извинява .Защо този господин не върне обратно семейството си в България и не се опитат заедно да живеят с 600 лева на месец.Когато в криза намаляш доходите на работещите първо дай пример с намаляне на собствения си годишен приход .
699
0
 
2
 
! Отговори
dan преди 11 години
Ужас!!! И какво ще правят гърците с 200лв. заплата
698
12
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Голямо удоволствие е да чета брътвежите на КОМУНОИДИТЕ! Поне за мен! Защото тоталното плюене никого не е довело до добър край, още повече, когато става дума за *** КРАДЦИ! Знаете какво ще стане догодина по това време, нали, лакеи на КОМУНОИДИТЕ и техни платени драскачи? Знаете, затова пищите като *** пред Коледа, защото броените парички на КРАДЦИТЕ свършват! А дали ще доживеем време във форумите да се срещат мнения, мнения всякакви и да има полза от тези мнения, за обща, на народа угода. Защото, хейтъри ***, сте превърнали форумите във всички сайтове в поле за оплюване на опонента! Знам, че боли, когато ти вземат залъка от КРАДЛИВАТА УСТА!Но време е да научите, че парите не са всичко в живота! И да помислите за бъдещето на своите деца, ако изобщо може да сте родители, *** БЕЗРОДНА КОМУНОИДНА...
697
2
 
7
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Не са, Дянков, социалистите! Тук доктрината и партийната принадлежност нямат нищо общо. Специално за България, до тоя хал, на който сме в момента, ни доведоха КРАДЦИТЕ! Нима Костов беше социалист? Нима царските юпи-та бяха социалисти? Нима тройната коалиция, които въведоха плоския данък, водеха социална и социалистическа политика? 3 млрд. излишъци всяка година-за социализми ли ги похарчиха? Заменките - какво социалистическо имаше в тях? Да направиш цената на газа от $170 на $600 за 1000 куб. социалистическа политика ли е? КРАДЦИТЕ ни доведоха дотук, Дянков, и ако не озаптите КРАДЦИТЕ, ще сънуваш през крив макарон средния българин да е по-богат от средния грък.Защото и социалистическите КРАДЦИ на запад КРАДОХА, но половената дадоха на народа си!
696
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VSASHNOST MOJE I DA E PRAV AKO EMIGRIRAME VSICHKI!
695
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TOI CHOVEKA SIGURNO SE NADQVA CHE I GARCITE SHTE OBEDNEQT TOLKOVA! AZ DRUG NACHIN NE VIJDAM!
694
2
 
7
 
! Отговори
МОЙ преди 11 години
Забравих да добавя, че до 5 години на средният българин ще му е останал само "СРЕДНИЯ".
693
2
 
8
 
! Отговори
МОЙ преди 11 години
Дянков, Дянков, ще те поканя на гости и ще те гощавам от празният ми хладилник. Ако изкараш така 1 месец аз обещавам да изкарам една година. Та тогава ще поговорим и за гърците.
692
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"До 5 г. средният българин ще живее по-добре от средния грък"Вярно е! А тези дето не сме средни, ще сме си умрели от глад.
691
1
 
22
 
! Отговори
Гошко преди 11 години
Поредното доказателство, че за да станеш политик в БГ е НЕОБХОДИМО да минеш през психиатър като начало...........щели сме Гърците да надминем.......алооооо......герберчето дянков......ти ОСЪЗНАВАШ ли, че ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН от както вие "капацитетите" сте на власт ОБЕДНЯ И ТО МНООООГОООО....вече дори и от ХРАНА се лишаваме....заплатите ги замразихте на 400-500лв а цените на олио-захар-ориз-хляб-ТОК-вода-топло скочиха някои с 40-50%...ходи на лекар бе дянков въпреки, че е за теб май е късно..
690
1
 
37
 
! Отговори
,,оптимист,, преди 11 години
В чакане на светлото бъдеще си отидоха последните 25 от най - хубавите ми години,мамка му...
689
1
 
13
 
! Отговори
SREDEN BALGARIN преди 11 години
Вземам си двама гръка в мазето да ми копат на лозето
688
1
 
9
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ДА БЕ ...ЧЕРВЕИ ГНУС МИН ДЯН...!
687
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както вървят нещата до 5 години българин няма да остане. Да не дава Господ !
686
0
 
27
 
! Отговори
антибалък преди 11 години
Или това е вица на седмицата,или гърците ги чака пълна катастрофа!
685
1
 
13
 
! Отговори
антибалък преди 11 години
Или това е вица на седмицата,или гърците ги чака пълна катастрофа!
684
1
 
18
 
! Отговори
хахахаха преди 11 години
По- смешен виц не бях чела скоро :)))))))))))