Неуспелият Шарков: Зависими хора в СДС разбиха десницата!

Депутатът обвини свои съпартийци в обслужване на чужди интереси
16 юли 2012 16:30, Красимир Ангелов
145
Неуспелият Шарков: Зависими хора в СДС разбиха десницата!
Ваньо Шарков обвини свои съпартийци в обслужването на чужди интереси. Снимка: Булфото

Зависими хора в СДС са умело използвани за целенасоченото разбиване на традиционната десница в България, се посочва в писмо на кандидата за лидер на СДС Ваньо Шарков до медиите.

"Синият" депутат загуби битката за лидерското място в партията срещу кмета на Карлово Емил Кабаиванов.

"Силно притеснен съм от процесите, на които станах свидетел в СДС през последните месеци. Да се подарява лидерството на партията срещу явното обслужване на чужди политически и икономически интереси.

Да се оказва натиск върху областни и общински структури на СДС да променят вота си. Да не се допускат застъпници до изборните секции на единия кандидат, а да се прехвърлят застъпници на другия", пише Шарков в писмото си.

По думите му разделението в СДС е ценностно.

Още по темата

"С ясния си глас в моя подкрепа вие отказахте да бъдете част от лъжите, манипулациите, натиска и снишаването пред силните на деня", продължава още неуспелият кандидат лидер.

Според Шарков на новият лидер на партията Емил Кабаиванов предстои трудната задача "да докаже правотата на тезата, че сам СДС е по-силен от обединението на десницата".

"Аз не вярвам в това и никога не съм вярвал", допълва в заключение Ваньо Шарков.

Dnes.bg припомня, че кметът на Карлово Емил Кабаиванов бе избран за нов лидер на СДС.

За Кабаиванов са гласували 3941 души, а за Шарков - 3652. В балотажа са участвали 85% от членовете на партията.

Кандидатурата на Кабаиванов беше подкрепена от онези в СДС, които са срещу продължаването на съюза с Иван Костов. Зад кандидатурата на депутата Ваньо Шарков пък стоеше досегашният партиен лидер Мартин Димитров и тя беше предпочитана от привържениците на Синята коалиция.

До извънредния син вот се стигна, след като председателят на партията Мартин Димитров подаде оставката в средата на месец май заради отказа на висшия партиен орган за продължаване на Синята коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шарков открито заяви,че ако стане лидер на СДС ще се коалира с ГЕРБ.Бойко усещайки,че губи гласове,вече призовава за съюз със сините.ШАРКОВ е фурнаджииска лопата и е готов да продаде синята идея на гербаджиите.Като всеки *** човек без достойнство той показа,че не умее да губи.Дано новия лидер не залитне по коалиции с гербаджиите.
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шарков костов разби сдс а ти понеже го подкрепяш на спечели вота. Сега е време да отидеш в дс- безкруполни.
87
2
 
8
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
Така е Ваньо, така е Шарков...- ИЗГОНИХТЕ УМНИТЕ ХОРА, ОТ СТРАХ ДА НЕ ВИ ИЗМЕСТЯТ, А СЕГА РЕВЕТЕ...- КАК ДА НЕ ВИ КУПЯТ, КАТО ОСТАНАХТЕ ДВА ФАЙТОНА ХОРА..., ЕДИНЯ ОТ КОИТО Е КУПЕН...
86
4
 
3
 
! Отговори
АЛОО,шиШАРКОВ,.... преди 11 години
....то НЕМА вече -----СДС!
85
3
 
9
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 11 години
Голяма част от симпатизантите на ШАРКОВ искаме да минем към ДСБ (Синята коалиция)Сговорна дружина планина повдига! В ДСБ няма бивши комунисти(ДС)Успех на СК(ДСБ) !
84
1
 
2
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
До 90 Добре си почнал да изреждаш предателстватана марионетката.А колаПса направо ще ме колабира
83
9
 
0
 
! Отговори
sds s gerb преди 11 години
samo sds i gerb naistina mogat da sprat ds i bsp
82
3
 
11
 
! Отговори
Nikolla преди 11 години
Шарков,взимайте се в ръце всички почтени хора в СДС и заедно с ДСБ направете една силна,мощна,проевропейска дясна партия!Както им е прекипяло на българите,като нищо ще вземете поне 10% на изборите!Но без ренегати и продажници при вас,ей!
81
2
 
10
 
! Отговори
Nikolla преди 11 години
Шарков,взимайте се свестните хора в СДС и правете заедно с ДСБ една силна,мощна проевропейска истински дясна партия!Имате шанс за минимум 10% на изборите(но без ренегати и продажници!!),както му е прекипяло на българина!
80
1
 
16
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Петър Стоянов, известен като "Агент Виктор" сложи края на СДС и автентичната десница. Този агент на ДС отказа да изтегли от надпреварата за кмет на София лицето Герджиков (друго ченге). Така кандидатът на ДСБ - Гаврийски не стигна до балотаж и ББ беше легитимиран като "десен" политик. Сега ГЕРБ губи позиции и според разбиращите от социология, губи следващите избори. На ББ му трябва кукла на конци за да не загуби катастрофално. ДСБ остава единствената дясна партия в България.
79
4
 
5
 
! Отговори
АМА , РАЗБИРА СЕ ,БЕ преди 11 години
ТРЯБВА НЯКОЯ СИЛНА "ДЯСНА ПАРТИЯ"---ВЯРНА НА ИДЕИТЕ НА БКП И ....НА РУСИЯ!ЕТО ---НАПРИМЕР ....М.КУНЕВА ГОТВИ ТАКАВА ПАРТИЯ , "ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ"---ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!АМА , МНОГО Е ПРАВ .....ДРУГАРЯ ОТ 86...!БОЙКО И ГЕРБ СА КАТО ...ХИТЛЕР И СТАЛИН ВЗЕТИ ЗАЕДНО ----НЕ НИ ДАВАТ ДА КРАДЕМЕ СВОБОДНО ОТ ДЪРЖАВАТА----!!!СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИСКАМЕ СВОБОДА ....ДА ВЪЗСТАНЕМ БЪЛГАРИ!!!
78
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 89 този национален прредател според теб , не допусна по време на кризата в Югославия албански бежанци в Бълагария *** такъв , този черничък българин даде коридор на НАТО и не даде такъв на Русия и спаси Балканите от разрастване на конфликта , той на два пъти вдигна България от финансов колабс първия път 1991 година а втория 1997 ,.
77
9
 
4
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Начело на тези ,не беше ли един черничък небългарин,национален предател и слуга на ционистите?
76
2
 
9
 
! Отговори
ЗА 85..!! преди 11 години
БЪЛГАРИНА Е ПРИРОДНО ***----НЕ СЛУЧАЙНО Е ЖИВЯЛ 500г. ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА!ТОЙ ПРОСТО НЯМА ПОТРЕБНОСТ ОТ СВОБОДА, НЕЗАВИСИМОСТ И СУВЕРЕНИТЕТ!НЕ Е ИМАЛО НИКАКВО" РОБСТВО"--.ПРОСТО,... ТАКА СА РАЗБИРАЛИ ЖИВОТА!БЪЛГАРИНА Е КАТО В ОНЯ ВИЦ ЗА ПАПАГАЛА ....КОЙТО НЕ ПОЧВА РАБОТА "БЕЗ НАЧАЛНИК"!ВСЕ ТРЯБВА НЕКОЙ ...ДА ГО КОМАНДВА И СЪВЕТВА!!!!!!!!"НАРОДО--ПСИХОЛОГИЯ" ,ПИЧ....ЧАТ ЛИ СИ??!!
75
1
 
5
 
! Отговори
един преди 11 години
А той - независим? От какво? На тези след десетина години никой няма да помни нито имената, нито партийката, но затова пък нанесоха поразии на БГ за стотици години напред!
74
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко помия изсипвате срещу една " нищожна " според вас с нейните мижави проценти партия , *** всичко хубаво в тази страна стана благодарение на СДС , най - тъпата черта на българина е че е с къса памет и точно това му пречи най-много за да стане успял , ако искате ме трийте , все ми е едно и за България вече ми е все едно , този народ и тази страна со заслужават *** в която са си.
73
6
 
3
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
Тези не бяха ли с 0,7% от чувалчетата?Сега ще са с 0,07% -защо ни занимаватес тях?
72
7
 
3
 
! Отговори
ДО 79 преди 11 години
СДС ,значи,.....Стари ***.и от ДС!
71
0
 
5
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
''БЪДИ *** в Бг",...затова-------гледайте по Тв ,....Парламентарен контрол,и Бг -мачове по стадионите,имайте доверие в Съд. система и държ. институции,никога не излизайте по улиците да правите --СТАЧКИ !
70
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е това "сдс"?