Цветанов: Очистваме се!

МВР шефът коментира ареста на Димитър Аврамов
Обновена: 18 юли 2012 15:00 | 18 юли 2012 13:45,
391
Цветанов: Очистваме се!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

"Всички трябва да са равни пред закона", коментира вътрешният министър Цветан Цветанов по повод задържания депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов.

"Постарал се е чрез определени лица, както и той, да окаже натиск за даване на пари във връзка с решаването на проблем, който стои за един производител", каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред "Фокус". 

Той припомни, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е изключила Аврамов и е призовала за за оставката му като депутат.

Още по темата

"Имах възможност по телефона да осъществя връзка с премиера и с колеги от Изпълнителната комисия. Всички сме единодушни, че при подобни явления и подобни случаи трябва да бъдем много ясни и много бързи с реакцията си.

А не - както останали политически формации, които винаги търсят някакъв политически елемент, за да говорят популистки, без да се очистват от подобни лица и да взимат ясно позиция, която се разграничава от лица, които компрометират както партията, така и тези морални устои, които всички ние трябва да се стремим да бъдат в интерес на обществото", разясни Цветанов.

Аврамов беше задържан вчера при акция на ГДБОП и ДАНС в момента на взимане на 50 хиляди лева.

От разследването станало ясно, че той е получил общо 100 хиляди лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя. Част от парите са открити в дома му.

Заедно с него за 24 часа са задържани и 34-годишните К.Г. и Б.Б. Срещу народния представител от управляващите беше повдигнато обвинение за търговия с влияние.

От ГЕРБ призоваха Аврамов сам да поиска сваляне на депутатския си имунитет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Super!По делата им ще ги познаете - така пише в Библията!Ха сега гледайте кои *** против арестуването на мушморока, дето е дерибействал в града. Тоя от Монтана ли беше? Кои го арестуваха?Да се подсещаме ли, че при предишните правителства *** и корупцията бяха на нива нагоре? Точно тия, дето сега не могат да вземат толкова много рушвети сега пищят и плюят. Време е записите да почнат да се признават в съда. Да знаете колко червени, сини, жълти и тъмносини ще изгорят...
330
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...OT SKRUPOLI...
329
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЕЦО тъпоъгълен пето**йник!
328
1
 
4
 
! Отговори
О С Т А В К А ! преди 11 години
Освен сигналите, които българските власти имаха от преди месеци, че на територията на страната ни се очакват атентати срещу израелски граждани, стана ясно, че и преди фаталния взрив на летище Бургас е имало време за действие.Цял час преди трагедията в офиса на туроператорската фирма е получено телефонно обаждане от непознат мъж. Той е казал, че израелците ще бъдат посрещнати от две бомби, съобщи кореспондентът на БНТ от Бургас.
327
1
 
4
 
! Отговори
eraser преди 11 години
Ееееее най-накрая почнахте един друг да се очиствате.Ама трябва да очистите първо злоупотребата с власт за Мишо Бирата, после ще почнем всички начисто.
326
0
 
9
 
! Отговори
S O S преди 11 години
Цеко шлифера - "който не е с нас е с организираната престъпност"..че то по голяма организирана престъпна група от ГЕРБ нема
325
0
 
12
 
! Отговори
очиствате се,ама.. преди 11 години
Колкото повече се очиствате , толкова повече отдолу се вижда червената боя.
324
0
 
7
 
! Отговори
Чвор преди 11 години
Кратунка Чамова Неподкастрена
323
0
 
6
 
! Отговори
жоро преди 11 години
По-добре ще се очисти ако пие очистително.
322
0
 
8
 
! Отговори
Пиронков преди 11 години
хаха "Всички трябва да са равни пред закона" и затова Цветанов трябва също да напусне партията. Не може да си на хиляди партийни постове!
321
0
 
5
 
! Отговори
Niki преди 11 години
Чакайте, не бързайте да възхвалявате! Нека да видим какво ще стане,че примери за арестувани министри и други политици много, ама после се оказва друго!
320
1
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
Очистихме си противниците в контрабандата и наркотиците. Сега ще поочистим малко евреи ;)
319
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слава богу, че остава още една година и ще се "очистим"!
318
1
 
20
 
! Отговори
Кире преди 11 години
Вярно е още само една година и ще се очистим напълно от едни крадци и неграмотници!
317
1
 
10
 
! Отговори
до 372 преди 11 години
оО Свещена Простота!...
316
27
 
5
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 11 години
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДЕПУТАТ ОТ УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАН ОТ МВР.ТОВА НЕ СЕ БЕ СЛУЧВАЛО ПРИ НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО И МНОЗИНСТВО.ВСИЧКИ ДРУГИ СИ ЗАЩИТАВАХА СВОИТЕ С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ И РАЗНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ. БРАВО НА ГЕРБ.БРАВО НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ !!!ЗАТОВА НАРОДА ГИ ПОДКРЕПЯ!!!
315
7
 
3
 
! Отговори
Смърф преди 11 години
Абе днеска Кутев нещо се забави с парите, нещо да сте чули по въпроса, а
314
11
 
2
 
! Отговори
до 367 преди 11 години
Другарю! Вярно имате нужда от сводка на позитано, бе!!!Ем безработен, ем платен писач. Внимавайте, че ще ни хванат в лъжа така ;)
313
1
 
3
 
! Отговори
до 355 преди 11 години
Кратко изречение, тъй като явно предходните добре навързани и необорими факти, са останали непрочетени...оО Свещена Простота!...
312
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
xa,xa ma vii 6te vzemete da se o4istvate naistina ,koi 6te go drusne infarta kato Mi6o Birata koi 6te pripadne ot jegata