Закопчаният ГЕРБер гушнал общо 100 бона

Част от парите са намерени в дома му
Обновена: 18 юли 2012 14:59 | 18 юли 2012 11:10,
430
Закопчаният ГЕРБер гушнал общо 100 бона
Депутатът Димитър Аврамов Снимка: ГЕРБ

Общо 100 хиляди лева е получил задържаният депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя. Това е установило разследването, съобщиха от МВР.

Част от парите са открити в дома му. Аврамов беше задържан вчера при акция на ГДБОП и ДАНС в момента на взимане на 50 хиляди лева.

Заедно с него за 24 часа са задържани и 34-годишните К.Г. и Б.Б. Срещу народния представител от управляващите беше повдигнато обвинение за търговия с влияние.

Работата по случая продължава с извършване на процесуално-следствени действия под ръководството на Софийска градска прокуратура, уточниха от полицията.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че ГЕРБ очаква задържаният техен колега Димитър Аврамов сам да поиска сваляне на депутатския си имунитет.

Ако това не стане, ПГ на управляващата партия ще предложи това, обяви пред журналисти в парламента Румен Иванов, член на Изпълнителната комисия /ИК/ на ГЕРБ.

"Нормално е да сме изненадани, МВР не може предварително да обявява по какво и по кого работи, действията на Аврамов са абсолютно неприемливи", коментира Иванов.

Той уточни, че тъй като колегата им е задържан снощи в поделение на МВР, е нямало начин да бъде изслушан от ИК, но фактът на задържането е достатъчен  да потвърди аморалните, по думите му, действия на депутата. 

Решението на ИК за освобождаването на Димитър Аврамов от всички заемани в партията постове е взето късно снощи чрез конферентна връзка, обясни още Румен Иванов.

"Ние настояваме и за оставката му като депутат", отбеляза той. Според Иванов няма връзка между ареста на депутата от ГЕРБ и доклада на Европейската комисия, който ще бъде официално оповестен по-късно днес. Този случай няма как да влезе в него, смята Румен Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


430
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
искам да крещя
278
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е ''Бебето на корупцията''.
277
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не би да бъркам нещо,но това на снимката не е ли чист ***? ---------------------- Е, от една снимка не можеш да прецениш кога се е къпал...
276
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tezi depotati niamat li akel , naroda umira ot glad niakoi kupuva kola za 120000 leva s pomoshta ot derjavata i drugi takiva raboti , i na karia iskat ot naroda da ostane tuka v BG , niama da stane ...
275
1
 
15
 
! Отговори
само сдс преди 11 години
този е на нашия Иван Костов извънбрачен син
274
1
 
8
 
! Отговори
като 320 преди 11 години
Такива квадратни тупани има само у нас ! Арестуват " депутата ",изключват го незабавно от ГЕРБ , ще влезне в затвора , но тупаните пак на Бойко му дъвчат макарите !
273
2
 
7
 
! Отговори
Ма КАКО преди 11 години
Тоз от ЕВРО ГЕРБ РОМА ли й *** како?
272
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
колко е хубаво да си депутат
271
2
 
9
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Румен Иванов: "Ние настояваме и за оставката му като депутат". Според Иванов няма връзка между ареста на депутата от ГЕРБ и доклада на Европейската комисия, който ще бъде официално оповестен по-късно днес. ХАХАХАХА- ПРО- ЗРА- ЧНИ- СТЕЕЕЕЕ..... 500 000- ният подпис наближаваааа... ЕС ви смазаааа... Увяхнали герберчетаааа
270
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 11 години
Смърт,смърт и смърт! така е отреждал Левски. За всеки, който се опита да замени демократската република с деспотско-тиранска система. За всеки, който злоупотреби със служебната власт.
269
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оффффф.....той ако е един....Всичките са еднакви
268
0
 
17
 
! Отговори
Куолюба Минетова преди 11 години
Пак репресии срещу роми. Тъкмо се е интегрирал човека и веднага го разинтегрират.
267
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя ром е подарък на герб от евро-рома за победата на предишните избори!
266
3
 
4
 
! Отговори
До плюещите тук: преди 11 години
не си спомням случай, з апоследните 20 години, някой подобен случай да е разкрит от БСП< ДПС< или НДСВ! те очевидно са истински светци! всчиките разчитат само на една заплата, калат таралясници на по 10 години, живеят под наем и т.н.! абе истнски народни хора!!!!!!!!
265
0
 
9
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 11 години
Да не би да бъркам нещо,но това на снимката не е ли чист ***?
264
1
 
14
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
,,Не е лесно да си гербер,,- срамно е.
263
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я не се напъвайте много да мислите.Случаят е *** като фасул.Просто момчето е решило да заделя от събраното нещичко и за себе си,че не остана още много време да са на власт.когато преде време някои хора бяха обикновени МУТРИ пращаха на такива хора убийци или биячи .Сега си имат ГДБОП и пращат тях да им налеят акъл в главата ,пък и герберите ще цвилят от радост ,че ето на при Бойко няма прошка,не е като при Тройната
262
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката:Гражданин За Европейско Развитие на България
261
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Koй тоз ***, бе?
260
1
 
14
 
! Отговори
АМ ДЕ Е ЦЕЦКО СЯ А преди 11 години
НАЛИ СТЕ ВСИЧКИТЕ СВЕТИ ВОДИ НЕ НАПИТИ, ГРАДИЛИ БЪЛГАРИЯ - ПИШЕТЕ ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ, ПО ЩЕ ВИ ПОВЕРВАТ, НЕЩАСТНИЦИ, *** НАГЛИ МАЗНИ, ВСИЧКИ СТЕ ЗА ШМАЙЗЕРА