Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални

Бюджет 2013 бил лишен от идея, смятат от партията
9 окт 2012 19:46,
237
Хората на Кунева по места - интелигентни, морални и нормални
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Интелигентни, морални и нормални – такива ще са регионалните председатели на “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева.

На разширено заседание Националният съвет на партия “Движение България на гражданите” одобри областните координатори, общински председатели и общински ръководства на 10 областни града, като и на София-област и Пловдив-област.

Организационният секретар на партията Калин Томов заяви, че “това са хора с доказана професионална реализация”. “Моделът, който спазваме, е хора интелигентни, морални и нормални, местната интелигенция, която и през Възраждането е дърпала България напред”, допълни Томов. От общо 105 членове на ръководствата, едва 14 имало предишен политически опит.

Председателят на “България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че с ръководните си представители по места, партията доказва, че е алтернатива на статуквото, защото обединява смислени хора, които не поставят личните си цели пред общата идея България “да дръпне напред през следващите години”.

Кунева коментира, че в новите ръководства преобладават лекари, учители и хора от местния и среден бизнес. По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че “щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане”.

“Проектът за бюджет за 2013-та година е като всичко в управлението на ГЕРБ – лишено от идея, лишено от политика”. Така Людмила Елкова, финансист и секретар на “България на гражданите”, коментира проектобюджета за следващата година.

Предложението на финансовия министър за дефиренцирана минимална заплата в различните области на страната Елкова определи като екзотично и несериозно.

“Изказванията на Симеон Дянков са типичен пример за щуране в политиката”, допълни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
17
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
Такава наглост няма никаде по света. Да продадеш собствената си държава за пари, да слажиш брат му / за твой заместик/ на мошеника Любо пъпката, за да те пишат по вестниците си е уникум , който никой нормален човек не може да понесе. И тази иска да управлява държава. Боже пази България. Не и казвам името защото не знам Кунева ли е или Пръмова.
152
0
 
8
 
! Отговори
Нина преди 11 години
Хахахах,време беше за вица на деня!!!
151
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интелигентни, морални и нормални хора, които да се занимават с партийна дейност няма! В партии встъпва само такава ***, която без помощта на партията съвсем няма шанс да прокопса.
150
2
 
7
 
! Отговори
didoo преди 11 години
"Интелигентни, морални и нормални такива ще са регионалните председатели на Движение България на гражданите на Меглена Кунева."За първото още не съм убеден, но за останалите знам, че въобще не са така. Първо Кунева обвинява наред всичко и всеки и държанието и е просто абсурдно. Ако продължава така, то никой повече няма да и обърне внимание.
149
1
 
12
 
! Отговори
koko преди 11 години
НЕМА такива животни в нейния зоопарк !
148
3
 
4
 
! Отговори
перо преди 11 години
На някой му пука дали ще и простиш или не.Въпросът вече не е в това,което е заварил , а какво е направил през тези три години и половина управление?Липсва му и интелигентност ,образование, предприемчивост,много нещо му липсват и това е достатъчно ,като българин , да се срамувам , че този случаен човек ,ни е Министър Председател.
147
0
 
12
 
! Отговори
levskarcheto77 преди 11 години
Как да забравим какво Кунева е сторила на това общество, когато е била обвързана с властта по някакъв начин, че и в Брюксел! Нима тя не направи кариера на гърба на България в столицата на Европейския съюз? Ами селското стопанство - пак Бойко ли го затри? Не - Кунева договори най-ниските възможни субсидии за българските земеделни - аз това няма да и го простя никога!
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ни я пробутват! Не може лидера да е кукла на конци, а структурата - читава! Трилатералната комисия се готви да управлява България! Как ли пък не!
145
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз мисля ,че се пише "диференцирана" Ама щом казвате ,че е дЕфИренцирана може е да е така.А пък нали е и предложение на министъра.
144
0
 
11
 
! Отговори
Burgazliq преди 11 години
За каква демокрация говори тая комунистка като още от началото взе да си назначава служебно ръководствата по региони.Да и имам демокрацията:)
143
0
 
6
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Колкто Йессър-ката направи за вас при присъединяването и акто мкомисра - толкова и като премиер... ще тъпче джобове, а за вас сметката и мизерията.... по добре да върнем агата и гея...
142
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредният Месия на конци строящ картонени кули за светло бъдеще.
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...защото обединява смислени хора, които не поставят личните си цели пред общата идея България да дръпне напред през следващите години." "...това са устойчиви хора, които ще направят така, че щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане."Опааа новия пореден "месия" май се появи следван от "апостолите" си!!!Нови кариеристи с познати лица и от стари номенклатурни фамилии,лекари и учители гладни за политическа изява и народни пари.
140
0
 
4
 
! Отговори
Hitler преди 11 години
Май трябва да участвам в изборите вече
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева коментира, че в новите ръководства преобладават лекари, учители и хора от местния и среден бизнес. По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане..........Това вече 23 години го слушаме за новите и честни хора.Най-вероятно това са си същите хора останали извън политиката последните 3-4 години и гладни за пари,слава и държавни поръчки-далавери на местно ниво гоуеми бузнисмени.
138
0
 
6
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
КОмунситическата снаха мнго си повярва... това е НОВИЯ спасител, който кукловодите проедлагта явно... ако тоя народ се върже за 4ти пореден път (баси колко прости хора има) май ще настане истниско време за емииграция... а останлите тука да хрантутят вечно-социлано-слабите мародери и комуянгите...
137
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хуянян преди 11 години
До бивш българин - 100% ЗА предложението Ви!
136
1
 
8
 
! Отговори
бивш българин преди 11 години
Заглавието е най-голямата подигравка с българския "избирател" (разбирай крадлив и некадърен ***). По кой начин Куневите *** ще са "интелигентни, морални и нормални", когато самата Кунева-Пръмова (видна *** на червените, евробюрократите и всеки, който плаща) не знае даже значението на тези думи? А?Със закон трябва да се забрани на всеки от БКП-БСП-ДПС-НДСВ-АТАКА-ГЕРБ, ДС, РУМНО, ВКР, МВР, Профсъюзите и пр. комунистически образувания, даже да говори за интелект, морал и нормалност.
135
2
 
2
 
! Отговори
Бай Хуянян преди 11 години
Кунева е помакиня - да живеят турците и помаците..
134
1
 
6
 
! Отговори
bezpartien преди 11 години
"По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престанеАми нали благодарение на това ЩУРАНЕ си направи партия, *** лельо!