Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов

С опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Кунева
22 окт 2012 17:29,
127
Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов
Снимка: архив, Булфото

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Още по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
11
 
22
 
! Отговори
дядо Боцко преди 11 години
Иване,Иване ти "няма да си кажеш" , ама аз ще ти кажа .Ако на следващите избори спечелиш повече от 2% те признавам ... :) Къде ли не се *** при приватизацията .Какво направи за хората ?
28
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все повече в мен надеждата избуява ,че влиянието на Костов расте неимоверно.Не знам какво се случва в дебрите на българската политика,но Костов и ДСБ се възраждат отново.Нека някой си мислят ,че става дума за малка партийка ,от която нищо не зависи.Влиянието и авторитетът й растат в геометрична прогресия
27
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов защити националните интереси като разсипа икономиката, утвърди ДПС като партия, вкара новините на турски език и преизпълни планът Рат-Ът. Гаргамел!
26
7
 
28
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 11 години
Единствения начин да станем достойни граждани на ЕС е в края на крайщата българина да прояви разум и честност, и да гласува за тези които могат и искат да изведат България от това блато - Синята коалиция. Крайно време е да престанем с експериментите, които се обръщат срещу нас самите.
25
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СДС и ВСИЧКИТЕ МУ МУТРЕНСКИ ИЗДЪНКИ СТЕ ОТЖИВЕЛИЦА
24
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов и Доган са ми най гадните политици, просто такива отвратителни хора няма на светааааа
23
5
 
26
 
! Отговори
Анчо преди 11 години
Команданте Костов е прав! Той е невинен и тези избори ще ги спечели, ще видите! :-)
22
2
 
23
 
! Отговори
Карловец преди 11 години
Яааа,де го нащо момче бе?...Ами онуй де...Еееее...Кметът де...Дека стана и началник някакъв...На СДС ли беше, на друго ли... А,сетих се ...Емилчо му викат...Кабаиванов... Не се ли сещате бря ? Еми един такъв,брадясал като битолски просяк,и закръгленичък,закръгленичък, абе дебел си е... Та и той ли е посрещнал в шпалир делегацията на ГЕРБ ,водена от Ц.Ц.??? -Голям грях е туй , чадо , лоши работи се пишат на дирника на СДС...
21
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статия за Костов,и веднага разлая дежурните форумни кучета...Поне 200 коментара до довечера!
20
11
 
22
 
! Отговори
Photoshop преди 11 години
Много е беличък на тази снимка :)))
19
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
при костов проблемът вече е чисто медицински
18
11
 
33
 
! Отговори
OLE преди 11 години
И К е единственият, който се държи адекватно за Белене! Единственият, който се осмелява да открои важните неща от моногото приказки по темата и да изтъкне българските интереси!
17
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гаргамело-Гаргамел, пак се е превзел.
16
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На кого пречи политика и професионалиста Костов?Виж кой го критикува и си помисли, ти можеш ли да застанеш до тях: ДС и нейните агенти -Тошо Тошев, Кеворкян, Тодор Батков, Валентин Златев, гоце Първанов,Пръмова и други, на които попречи да крадат:Бакърджиев, Богомил Бонев, Софиянски, Любо Пъпката ...
15
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой му *** в гащите пък на тоя дърт *** хората са свободни къде ще членуват и какво ще правят в гавата му още дрънкат петолъчки.
14
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма по-вредно управление на държавата от управлението на ГЕРБ, както и няма по-вредна партия за политическия живот у нас от ГЕРБ.
13
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези още ли не са в затвора!:)
12
21
 
38
 
! Отговори
АМАН ОТ МАНГАЛИ преди 11 години
НЕКА *** КОСТОВ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ПЪРВО СА ГО ВОДИЛИ НА ПОЗИТАНО И ЧАК КАТО СЕ ОКАЗАЛО, ЧЕ ТАМ НЕ ГО ИСКАТ Е ОТИШАЛ НА РАКОВСКА ДА СТАВА СДСАР?!СЪЩО ТАКА КА БЕШЕ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПОЛИТИКОНОМИЯ НА СОЦИАЛИЗМА БЕЗ ДА Е ЧЛАН НА БКП - ТОВА АВТОМАТИЧЕСКИ ЗНАЧИ, ЧЕ Е БИЛ АГЕНТ НА ДС !!!ЕХ *** *** ЗАЩО НЕ ХОДИШ ДА СИ ГОВОРИШ С МАРГАРИТКИТЕ В ДРАГАЛЕВЦИ И ДА СЕ РАДВАШ, ЧЕ НЕ СМЕ ТЕ ПРАТИЛИ В ШЕКЕР МААЛА КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО !!!А МОЖЕ БИ И МАЛКО ПО-У ЛЕВО КЪДЕ СОФИИСКЯ ПАНДИЗ А !?!?!?
11
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
8 СДС щеше да се разпадне още след парламентарните избори 2001 ако точно Иван Костов не беше направил единна партия от коалициатя СДС преди това , после когато излезе , целта беше да съживи дясното пространство , не стана , ДСБ е една дясна партия с качествен членски състав и симпатизанти но капсолирана в много тясно поплитическо пространство , ако се обединят със СДС и проведат правилна кампания имат шанс за нещо повече от това да бъдат миманс в седващия парламент .
10
3
 
21
 
! Отговори
ES преди 11 години
Kostov,predi da po4ine maika mi(Leka i prust)'97 g.mi kaza,da ne se pritesnqvam,4e 6te se poka4i standarta na jivot za bulgarite,4e nas bulgarite ni o4akva svetlo bude6te..i za6to,za6toto vi vqrva6e,kakto mnogo bulgari povqrvaha vuv vas-NAPRAZNO!Tolkova se podobri v posledstvie jivota v Bulgaria,4e ot 2005 q napusnah okon4atelno sus semeistvoto mi!Blagodarenie na teb,Videnov,Jelev,A vie ot BSP i GERB ne si mislete,4e ste *cvete za mirisane*-su6tite bulgaroprodajni kurleji!