Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов

С опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Кунева
22 окт 2012 17:29,
127
Не сме разделяли десните, убедени са хората на Костов
Снимка: архив, Булфото

Ръководство на СДС носи тежката отговорност, в колаборация с ГЕРБ, за изваждането на СДС от единната десница.

Такъв беше отговорът на тъмносиньото ръководство на призива на Мартин Димитров, Надежда Нейнски и депутати лидерите на двете десни формации да преразгледат всички решения, свързани с разделянето и да започнат преговори за намиране на формулата на единство.

Не приемаме отговорността, че сме разделяли дясната опозиция и нямаме решение за преразглеждане в това отношение, заяви заместник-председателят на ДСБ Радан Кънев.

Затова и тъмносините не приемали пораженческия тон на писмото на инициаторите на новосъздаденото крило "Единство" в СДС.

Вододелът е отношението към ГЕРБ и явно има хора в съюза, които не споделят намесата на управляващите във вътрешните работи на Синята коалиция.

Още по темата
Така от ДСБ обясняват и стъпките на двамата бивши председатели на сините - Нейнски и Димитров.

От ДСБ смятат също, че с опита си да разбие Синята коалиция ГЕРБ помага на Меглена Кунева, фалшивите десници се подкрепят, е заключението на Кънев.

Иван Костов разкри, че на конгреса на ЕНП, който приключи миналата седмица в Букурещ, делегацията на СДС се е строила в шпалир, за да посрещне групата на ГЕРБ, водена от Цветан Цветанов.

От ДСБ са категорични, че е немислима коалиция с ГЕРБ в "сегашния му вид" и политика, която води.

Управляващите и БСП играят заедно за референдума за АЕЦ "Белене", твърдят още от тъмносинята централа.

ГЕРБ следва дневния ред на социалистите, за да продължи най-голямата корупционна измама на българския посткомунизъм, смята Иван Костов. 

Допитването има за цел да направи избирателите съучастници в създаването на алиби на "енергийната мафия да продължава да източва парите на българскияданъкоплатец", смятат тъмносините.

ДСБ ще защити тази позиция в пленарна зала - срещу референдума за втората атомна централа, подчерта Иван Костов.

Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
26
 
! Отговори
FOX преди 11 години
Винаги е забавно да видиш *** и комунисти загрижени за ДСБ и Костов.
48
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
47
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 50 Я обясни как точно изчезнаха при Костов активи за 40 милиарда ( Какво ? Круши, сливи,. марки, левове, какво ?), когато нямаше предприятие, което да не беше затънало в дългове за стотици милиони евро( като се има предвид инфлацията в левове са трилиони), благодарение на "вещото" ръково на БСП и другарите им от БКП?
46
1
 
29
 
! Отговори
Така е преди 11 години
Не ДСБ раздели десните, а лакомите генно-модифицирани троянски коне в СДС и околностите разделиха сините.
45
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
при бандитското управление на този гамен-Костов,изчезнаха активи за 40 милиарда..сметките му и на неговите катили в швейцарските банки преливат от радост...чудя се в държавата ни има ли прокуратура....то има ли държава!!!!!
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинското зло се корини другаде, от тази среда са и всички олигарси и мафиоти
43
13
 
18
 
! Отговори
НН преди 11 години
Единствените които се страхуват са страхливци. Защо БСП да са страхува от Костов, а не той от тях? Комунисти останаха малко - те пък изобщо не се страхуват от когото и да било, камо ли от Костов.Цялата работа е ,че никой не иска нито Костов, нито ГЕРБ
42
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да отбележим, че в последните 23 години сме нямали по-добър политик и дипломат от Костов
41
13
 
22
 
! Отговори
Раличка преди 11 години
Синият комунаст Костов пак ли се изявява по медиите? :) Другарката Еленка ще му свири срещен марш догодина, при теменуШките, за да не стъпи нивга повече в парламента... :)))
40
9
 
34
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
Единствения, от когото се страхуват кумунистите е Иван Костов, затова толкова се стараят да го компрометират, това е неоспорим факт. Задайте си въпроса защо и не вярвайте сляпо на всеки компромат, а провете вярността на информацията.ДСБ в момента е единствената партия в България, която е последователна в антикомунизма си.Не Иван Костов ограби предприятрията, а комунистите, които ги ръководеха, а с откраднатите пари ги приватизираха и разпродадоха за скраб, станаха олигарси и направиха ГЕРБ.
39
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, ако не беше се появил Костов на времето щеше да съществува още онова СДС , което ни даваше надежди за промени ини събираше на многохилядните митинги.
38
11
 
16
 
! Отговори
клини клин избива? преди 11 години
"Предложенията и реториката" на синия лидер се усвояват от мутренското управление.Костов не е толкова глупав, колкото се прави, а резултатите вдъхват някакво доверие -авторитарната хунта потъва с рекордни темпове.Като човек с математическо образование и опит в политическото лицемерие , той умело използва "закона за изключеното трето в логиката "като подлага динена *** на мутренското управление.Може би в крайна сметка съвестта му е проговорила.Да видим...
37
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ши.ани монархо-кумунистически гробари с ***, докога Костов ще ви е виновен?!? Трижди анатема, че съсипахте България!!!
36
9
 
20
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 11 години
Костов е като пирей на плет да го хвърлиш след седем години ще никне.
35
8
 
22
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Преоблякъл се Илия...
34
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" Той добави, че двете формации се опитвали и да прикрият "паническия си страх" от Москва и пълно безсилие да защитят националните интереси."Добре, че е смелия Командир да защитава националните интереси. Г-н "продавам всичко" така се е загрижил за националнисте ни интереси, че направо можем да го обявим за герой.И защо го наричат Командира не мога да разбера - да няма нещо общо с мозъчната кома на избирателите му?
33
19
 
15
 
! Отговори
Синият кмет преди 11 години
Уважаеми блогари, вместо да критикуваме основателно Иван Костов, Надето Михайлова , безличният Мартин Димитров и другите ченгета и продажни "демократи" , по - добре да дадем подкрепа на сегашното ръководство но обновения СДС и да застанем плътно до него. Най - добрата реакция срещу имената на горните " величия " е мълчанието, което показва тяхното нищожество.А на изборите да бъдем единни със СДС и да не се плашим от Костов и сие.СДС ще влезе в парламента, а ДСБ и предателят Костов ще са отвън.
32
11
 
22
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
KOSTOV- ,,4ERNA MAYMUNO,, TI SI PO-LOSH I OT BOYKO !!!! TI UBI ME4TITE NA MILIONI BULGARI . PROKLET BADI !!!!
31
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов, национален предателю, ти внесе декларацията за "етническо"прочистване, американски мухъл продажен!!!
30
11
 
21
 
! Отговори
до 31 преди 11 години
Така растат, че тази година зала 1 на НДК с всичките си коалиционни партньори няма да напълни...