Цветанов за магистратските бонуси: В криза всички да сме солидарни!

Министърът нямало да бъде шеф на предизборния щаб на ГЕРБ
Обновена: 8 дек 2012 19:02 | 8 дек 2012 19:01,
138
Цветанов за магистратските бонуси: В криза всички да сме солидарни!
Цветан Цветанов Снимка: Булфото

„Когато държавата е в това положение, всички трябва да сме солидарни. В държавния сектор нито една институция няма да получи 13-а заплата. Но все пак не бих желал да коментирам случващото се там”. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по повод появилата се информация, че и тази година магистратите ще си раздават коледни бонуси.

Министърът беше доста по-сдържан в изказването си от колегата си Симеон Дянков, който направо нарече "гнусно" намерението на магистратите да си раздадат бонуси.
 
„Има много стойностни съдии и прокурори, които си гледат съвестно работата и защо да не получат стимул за добре свършената работа. Но не трябва всички да са под общ знаменател”, категоричен бе вицепремиерът в предаването на Мартин Карбовски по Нова телевизия.
 
Няма да бъда председател на предизборния щаб на ГЕРБ за изборите догодина, за да няма спекулации, подчерта Цветанов.  Той е убеден, че партията му ще събере достатъчно гласове, за да формира свой кабинет.
 
Нашите листи в общи линии са готови, но ще бъдат обявявани от лидера на ГЕРБ, когато му дойде времето. Не по-рано от април-май ще бъдат ясни водачите на листи, каза Цветанов.

Още по темата
Ако има опция за правене на коалиции, СДС може би е най-естественият партньор на база членството ни в ЕНП, допълни Цветанов.

„Още през 2009 г. поисках кредит на доверие от САЩ. Как си представяте - да имат доверие на министър, на който му е отнета визата, и на висш представител в ДАНС като Алексей Петров, за когото всички служби в Европа и в САЩ знаят кой е той", обясни Цветанов.
 
По думите му при посещението му в САЩ във Вашингтон са изразили притеснения за работата на нашия съд.

Той даде за пример операция по задържането на лидер на престъпна група, източвала кредитни карти.
 
„Нашият съд промени мярката му на „домашен арест” или „парична гаранция”, поясни Цветанов.
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
13
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 11 години
Все си мисля, че същите тези магистрати са взимали бонуси и миналата, и по- миналата година, а едва сега някой се сетил да каже, че от морална гледна точка, не е редно... Идат избори и нечии птичи мозъци се поразмърдаха, но не чак дотолкова, че да променят нещо в порочната схема!
93
4
 
24
 
! Отговори
ЦЕЦО, МАРШ ОТТУКА преди 11 години
"В КРИЗА ВСИЧКИ СМЕ СОЛИДАРНИ".АКО ГО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ПОЧТЕН ЧОВЕК- ДА МУ ПОВЯРВАШ, НО ОТ УСТАТА НА ЦВ.ЦВ. Е ЧИСТА ПРОБА НАГЛОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ И ПОДИГРАВКА С ХОРАТА. ВЕЧЕ ОТИДЕ ТВЪРДЕ ДАЛЕЧЕ СЛЕД ТОТАЛНОТО СИ ОСИРАНЕ НА С ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА, ДОКАЗВАЩ БЕЗСПОРЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И КОРУПЦИЯ, С 1 МИЛИАРД ВЕЧЕ "ПРИБРАНИ" ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ И НАЧИНИ ЛИЧНИ "СПЕСТЯВАНИЯ", НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ, А НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ХОДИ-ЗА НИЩО НЕ СТАВА, ОСВЕН ЗА ДАЛАВЕРИ В ПОЛЗА НА БОКО И СЕБЕ СИ.
92
1
 
16
 
! Отговори
Евалата Цеци преди 11 години
Вече не се казват бонуси , а допълнителни трудови възнаграждения и пак си ги има и отново са само за избраните. Останалите да разглеждат топлите МОЛОВЕ и да чакат да им се подхвърли някоя трохица от голямата баница.
91
5
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ- измама, лъжа преди 11 години
Всички Гербери са ***. Направо ми се повръща, като чуя някоя Герберска лакардия. Лъжа и измама, проклетия, изнудване, преследване. Всичко най-отрицателно, натрупано всред Българите изпълзя и взе власта. Оправия няма.
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pipitali Ceco zasto Vesko Maznia ima tolkoz drezgav glas i kaslia. Ceco kazal : mi vie ko iskate sled topal *** i studena bira i na vas 4e vi se onode grlota- ta kamo li na Veska Marinova- tolkova nejna dusa
89
2
 
19
 
! Отговори
Стар Ец преди 11 години
Аз като пенсионер с пенсия под 200 лв също много добре си върша работата -карам я ден за ден.И,както казва вицето Цветанов,защо и аз да не получа бонуси като "отличниците" от съдебната система.Така де - нито съм затрил на някой убиец живота с жестока пробация,нито пък съм се смилил към някой изнасилвач със задържане под...домашен уют.Нали в кризата трябва да сме солидарни - те получават,и аз получавам...
88
4
 
20
 
! Отговори
Джукър преди 11 години
Този ми е противен почти колкото вожда му. Отврат!
87
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne gi znam teia s ustencat, nosletata i usetata , pi4 95, ako iskas da si po-to4en porazpitai Vesko Marinov, vliubeniat ot prv pogled, vliuben v Ceco i detailite mu: mozak, razum, naglost i policeistina kopirasta KGB s oreola na Gestapo
86
5
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
Цвъцко има брадата на Фред Флинстоун , тиквата на Попай у устичката на бащата на Power Puff Girls пък после ми разправяй да го взимам насериозно.
85
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам погледа от снимката разбирам що Американците го държаха цяла седмица. Сигурно са си казали- "тоя тъй умно гледа, че едва ли за ден-два ще разбере какво му говорим"
84
3
 
18
 
! Отговори
хан курум преди 11 години
Срам ме е от такива политици . И те ни представляват пред света . За това не ни искат никъде защото си вадят заключения от тях . По добре да се върнем в първобитно общинния строй.
83
4
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тоя дали прави разлика между магистрати и магистрали?Абе я бегом да гушкаш потния!
82
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** и той взе думата,а той колко ще раздаде на ченгетата по Коледа на казва.О т тиква какво да очакваш- ***.
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз мисля,че ако тези магистрати бяха ниско платени действително заслужават коледни премии.Всеки трудещ се човек на света заслужава премия за празниците.Без пари на Коледа и Нова Година е отврат.Не,че иначе не е де... Ама заплатите на тия са им от порядъка на 5000-7000 месечно.Никак не са малко пари имайки в предвид ,че повечето не вземат тези пари от вчера.*** не може да изкарате Нова Година и Коледа със 7 бона ли?Пичове,аз мога само с 2 ама никой не ми ги дава.
80
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кога ще ни управляват хора с килийно образование ?
79
1
 
1
 
! Отговори
zaiac преди 11 години
Vsitchki magistrati sa se omrsili. Spasenieto e da se vzeme edin otlitchnik, ot posledniat vipusk, da ne e ot semeistvo na magistrati i da se naznatci v KS.
78
3
 
24
 
! Отговори
в криза преди 11 години
Боготворя Цветан Цветанов, призна Веско Маринов ... В момента нямам жена до себе си, каза певецът
77
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
деиствията им са позор ЗА управляващи законотворци за всичи нас но наи много за самите ТЯХ
76
3
 
23
 
! Отговори
Така де преди 11 години
Така де, бъди солидарен, върни 2-3 апартамента
75
4
 
10
 
! Отговори
честна магистратка преди 11 години
Тия магистрати срама нямат ли бе? Само пари си раздават и за пари мислят от де най- много да си ги набавят.