Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!

Премиерът заспал в Осло, защото биоритмите му се объркали
Обновена: 12 дек 2012 17:26 | 12 дек 2012 17:20,
436
Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!
Борисов бил много уморен в Осло. Снимка: Reuters

Вътрешният министър Цветан Цветанов по никакъв начин не е искал да засегне президента Росен Плевнелиев с изказването си, че държавният глава има само протоколни функции.

„Просто, когато се дават оценки непрекъснато, някой път човек се изнервя и може да каже нещо... Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е – никакво напрежение и нещата действително се приемат такива, каквито са, нормално", коментира Борисов.

По думите му изказването на вицепремиера в началото малко е засегнало президентската институция, но после Цветанов се „поправил“.

"Случва се. Хората са много уморени. Знаете колко операции направиха само за няколко дни – фабриката за цигари, и какво ли не още. Възможно е, когато понасяме цялата политическа отговорност в най-голямата криза, някой път отстрани да се получи изказване, което да засегне някой", оправда го още премиерът.

Според него вътрешният министър се справя прекрасно с работата си. Така Борисов отговори на въпрос защо Цветанов се държи като премиер на България след завръщането си от САЩ.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391
„Защо да не стане премиер? Шегувам се с вас. Това е една коледна, новогодишна шега", заяви премиерът и няколко пъти подчерта, че не говори сериозно.

Освен Цветан Цветанов Борисов призна, че е и той е много уморен. Така премиерът обясни сладката си дрямка, уловена от камерите на официалната церемония в Осло, на която Европейският съюз получи официално Нобеловата награда за мир.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза Борисов.

Премиерът отново заяви, че е за пълната забрана за тютюнопушенето, но депутатите от ГЕРБ били разколебани. Просто браншът много ги притискал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
21
 
! Отговори
3 преди 11 години
сметката му не е вярна естествено! защо брой пътуването на връщане от Осло като фактор за умората след като на церемонията той е пътувал съм към Осло? Полетът до Осло е 2,5ч понеже съм го летял. До Вашингтон полетът е грубо 10ч, така че са 20ч общо, а не в едната посока. Пълни смехории и измишльотини. Бай *** отвсякъде! А другите лидери не пътуват ли Борисов? Само, че те не спят на официалната церемония...
27
3
 
13
 
! Отговори
Сънчо Сънев преди 11 години
Ей, всичко стихва навън.И време дойде за сън.Ниви, градини мълчат,птички и агънца спят.Месечко свети сребрист,търси той с поглед лъчист,кой още чака, не спи,Заспи ми, Бойко, и ти.Спи, Бойко, спи, мой юнак,да станеш бодър ти пак,първите светли зариутре да срещнеш в игри.Ето - настъпва нощта,броди тук Сънчо сегаи всичко трябва да спи.Заспи ми, Бойко, и ти!
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ся кой е виновен?....Биоритмите естествено.Бухахахах
25
2
 
34
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Само ти си уморен! Само ти работиш! Само ти си пътувал до Осло? До вчера тръбеше, че си си играел на телефона, но след фотосите и клиповете, на които истаната няма как да се скрие, сега биоритмите нарушени! Нарушени ще са ами, като не знаеш език и не знаеш за какво иде реч! Пък и няма да те величаят, за какво изобщо да слушаш, по-добре е да се наспиш!
24
2
 
19
 
! Отговори
glupak преди 11 години
A be ne si otvarai ustata,be glupak.... prost, po-prost,nai-prost, Boiko Borisov
23
2
 
27
 
! Отговори
Уморени мутри преди 11 години
Мутрите са уморени,от купони и терени,днеска тука, утре там,смех със Тикви е голям.Батката ни е велик,спи, сънува следващ трик,как излиза с горда позаи ни баламосва с проза
22
2
 
27
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
***.
21
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как спи нашето прасе:)))))
20
1
 
46
 
! Отговори
българка преди 11 години
Борисов излага не само себе си , но и България . Обидно ми е , срам ме е , че имам такъв министър - председател . Надали има такова чудо другаде по света !
19
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ние сме уморени от теб Бойко,върви си чадо с добро.Или може би и ти като Караибрахим ще останеш?...
18
2
 
20
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До Анонимен 12Има 7-8 клипа, което ще рече, че го е гледала цяла Европа. А за хъркането, не е сигурно, с този дебел врат.
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Коя серияПоследната брат,филмът ще свърши като турски сериал-трагедия.
16
2
 
27
 
! Отговори
Тъпчо преди 11 години
Ами щом са уморени да се откажат от властта, никои не ги спира. И ще направят коледен подарък на цяла България.
15
0
 
15
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
.. Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е...-----------------------------------------Цветанов отново показва нагло неуважение към Президента. Президентът вече не е Росен за ЦЦ, той е Президентът на Република България. Не е важно дали го харесваме. И аз не съм гласувал за него, но институциите трябва да се уважават.
14
4
 
30
 
! Отговори
смех бате преди 11 години
ТИКВАТА Е ШУТ, МУТРА, МАФИОТ !
13
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 12 Те даже и име му дадоха"Спящата красавица",международните медии де,за нас си остава Тиква.
12
3
 
36
 
! Отговори
Коя серия преди 11 години
Коя серия на сапунката Клоуна от Банкя гледаме сега?
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А се чудя що постоянно ми се спи..а то ква била работата преди 10 години ходих до сърбия и са ми са умотали биоритмите,от тва ще да е...
10
10
 
44
 
! Отговори
ТИТИ преди 11 години
ВИЖТЕ ГО САМО КАК СЕ Е ИЗЛЕГНАЛ НА СТОЛА КАТО НЯКОЙ ДЕРИБЕЙ. ТАКОВА ТЪПО ЧОВЕЧЕ РЯДКО СЕ СРЕЩА .САМО БСП
9
5
 
32
 
! Отговори
икс преди 11 години
Пълна излагация