Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!

Премиерът заспал в Осло, защото биоритмите му се объркали
Обновена: 12 дек 2012 17:26 | 12 дек 2012 17:20,
436
Борисов за спора Цветанов-Плевнелиев: Умора, криза, случва се!
Борисов бил много уморен в Осло. Снимка: Reuters

Вътрешният министър Цветан Цветанов по никакъв начин не е искал да засегне президента Росен Плевнелиев с изказването си, че държавният глава има само протоколни функции.

„Просто, когато се дават оценки непрекъснато, някой път човек се изнервя и може да каже нещо... Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е – никакво напрежение и нещата действително се приемат такива, каквито са, нормално", коментира Борисов.

По думите му изказването на вицепремиера в началото малко е засегнало президентската институция, но после Цветанов се „поправил“.

"Случва се. Хората са много уморени. Знаете колко операции направиха само за няколко дни – фабриката за цигари, и какво ли не още. Възможно е, когато понасяме цялата политическа отговорност в най-голямата криза, някой път отстрани да се получи изказване, което да засегне някой", оправда го още премиерът.

Според него вътрешният министър се справя прекрасно с работата си. Така Борисов отговори на въпрос защо Цветанов се държи като премиер на България след завръщането си от САЩ.

Още по темата
10 дек 2012 16:47
391
„Защо да не стане премиер? Шегувам се с вас. Това е една коледна, новогодишна шега", заяви премиерът и няколко пъти подчерта, че не говори сериозно.

Освен Цветан Цветанов Борисов призна, че е и той е много уморен. Така премиерът обясни сладката си дрямка, уловена от камерите на официалната церемония в Осло, на която Европейският съюз получи официално Нобеловата награда за мир.

„Аз работя много и се уморявам много. Пътят до Осло е три часа и половина. И три часа и половина обратно – 7 часа. Още по 20 часа съм летял с гражданските полети до САЩ и обратно. Всеки, който е пътувал за 3 дни до Америка и обратно, знае какво му се случва с биоритмите“, каза Борисов.

Премиерът отново заяви, че е за пълната забрана за тютюнопушенето, но депутатите от ГЕРБ били разколебани. Просто браншът много ги притискал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


436
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм-наистина само нашият хубостник си подремва сладко-сладко....Разбрал е че това не е среща на бивши ушоразтривачи и какво да прави човека друго...
7
1
 
33
 
! Отговори
Моля за уточнение преди 11 години
Видял се с Росен и с Плевналиев? Ама как: едновременно или по отделно? Да му имам културата на изказване. И тоя е премиер. Кърти като дърворезачка на церемонията. Може и обувките да си е събул. Просто, когато се дават оценки непрекъснато, някой път човек се изнервя и може да каже нещо... Аз неслучайно вчера и с Росен се видях, с президента Плевнелиев, и това е никакво напрежение и нещата действително се приемат такива, каквито са, нормално", коментира Борисов.
6
6
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И от какво се уморихте? Нито криза усетихте, нито умора. Ние всички сме на края на силите си, защото всичко което правим е за едничкото оцеляване. ***! Да се махате по-скоро. След вас нищо не никне.
5
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ми таковам и биоритмите...не може едно изречение да състави. ***!
4
7
 
80
 
! Отговори
Чи готино НАНКА преди 11 години
Уморен човека. Туй да ограбваш 24 часа един народ е тежко.
3
4
 
44
 
! Отговори
НАРОДА КОЙТО ГО ИЗБР преди 11 години
ИМАМЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕМИЕР-ШОУМЕН!!! ЕВАЛА БАТЕ , ВЕЛИК СИ!!!
2
1
 
20
 
! Отговори
В общата баня преди 11 години
Случва се
1
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
УМОРИХА СЕ ДА ХОЙКАТ ИЗ АМЕРИКАТА И ЕВРОПАТА ДА СИ ТЪРСЯТ ЛОБИ. А БЪЛГАРИЯ КУЧЕТА Я ЯЛИ. ПРЕЗИДЕНТЪТ СИ Е ЗА ИМПИЙДЖЪМНТ, ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА.