Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

Комисията за защита на потребителите ще проверява случая
Обновена: 16 яну 2013 20:33 | 16 яну 2013 20:21, Веселина Йорданова
244
Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Премиерът Бойко Борисов се оказа абонат на „Булсатком“, пострадал от спора на доставчика с bTV, който остави абонати без каналите от групата. Министър-председателят помолил Комисията за защита на потребителите да провери случая.

"Да установят защо потребителите, които сме си платили – примерно, аз вкъщи имам „Булсатком” и не получавам сега сигнал на bTV телевизиите и TV7,  други не получават, примерно, на TV+ сигнала. В тази ситуация потребителят е ощетен, затова се надявам Комисията за защита на потребителите ще намери необходимите лостове това да бъде прекратено. Едни търсят антените да си поставят, други апарати. Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто“, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото „три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента“.

Според Борисов изпълнителната власт не трябва да се ангажира пряко, но дискусията за случващото се в медиите като цяло може да стигне до парламента. "В противен случай можем с намесата си да включваме или изключваме сигнал, това е абсурдно", посочи той пред TV+ и се обяви за това да се знаят собствениците на медиите.

Борисов коментира, че също се почувствал обиден от отношението на работничката във ВМЗ, защото правителството не е спряло да работи по казуса с финансовото положение на предприятието.

И аз съм живял бедно, но не съм пращал на никого лук и хляб. Майка ми никога не е имала златни пръстени, аз също, възмути се премиерът. Той изрази съжаление, че работниците изнемогват заради „грешка, заложена преди десетилетия“. Борисов е оптимист, че след съкращения в завода, предприятието ще бъде приватизирано и пак ще заработи.

Той коментира, че на изборите българите могат да си върнат Тройната коалиция, ако не са доволни от ГЕРБ, но вече и с Меглена Кунева в нея.  Премиерът отново напомни позицията си да се гласува с  "не" на референдума, но не конкретизира дали е по-добре българите да заемат тази позиция или изобщо да не отидат до урните.

Не беше нужно да има реферундум на тази тема, която е на изпълнителната власт. Сега за пред неговите хора, за парлама, Станишев се явява активист в този референдум, коментира той.

Премиерът скромно уточни, че не може да дава оценка на президента, но Росен Плевнелиев се справял прекрасно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смях! БТВ и *** резнали Баце?! Малее...какви наглеци!
9
1
 
6
 
! Отговори
по сто пъти на ден преди 11 години
Много ви моля, спрете да показвате по сто пъти на ден неприятната физиономия на диктатора и спрете да публикувате глупостите и лъжите, които той непрестанно дрънка.
8
1
 
1
 
! Отговори
edikoi si преди 11 години
Za tozi LAINAR BORISOV,ne iskam da chuvam!!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз е мога да гледам на Слави Трифонов шоуто. Слави вкара в чалго *** "култура" в България, От тази музика мозъка затъпява
6
0
 
4
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Е как няма да е ощетен, като си имаше лична ибрикчийска и пропагандираща машина, а сега тя не може да излъчва подвизите му и хвалебствията по негов адрес пред стотици хиляди хора?! Той вече прати хора да тарашат ТВ+, ама май няма много ефект, та ако се наложи ще прати качулатите директно в офисите на Булсатком, да посъветват шефовете да приемат "предложението на БТВ, на което не може да се отакже"!
5
0
 
5
 
! Отговори
Винету преди 11 години
Дано сега като няма тв да прочете втората си книга !
4
2
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Телевизии, радиа, вестници, форуми... - всички разчитат на Борисов за да се харчат на пазара и да оцеляват... - държавата - също...
3
0
 
6
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Ама, жената със златните пръстени има и мерцедес!?Лошо,много лошо!
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето защо полицията отиде на гости на ТВ+, Тиквата не можел да се гледа по бтв, а и явно му липсват шпаклите на Бюрека по тв7.
1
0
 
4
 
! Отговори
Умен Гущер преди 11 години
дали гледа порноканалите XXL и Private Spice :)