Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

Комисията за защита на потребителите ще проверява случая
Обновена: 16 яну 2013 20:33 | 16 яну 2013 20:21, Веселина Йорданова
244
Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Премиерът Бойко Борисов се оказа абонат на „Булсатком“, пострадал от спора на доставчика с bTV, който остави абонати без каналите от групата. Министър-председателят помолил Комисията за защита на потребителите да провери случая.

"Да установят защо потребителите, които сме си платили – примерно, аз вкъщи имам „Булсатком” и не получавам сега сигнал на bTV телевизиите и TV7,  други не получават, примерно, на TV+ сигнала. В тази ситуация потребителят е ощетен, затова се надявам Комисията за защита на потребителите ще намери необходимите лостове това да бъде прекратено. Едни търсят антените да си поставят, други апарати. Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто“, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото „три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента“.

Според Борисов изпълнителната власт не трябва да се ангажира пряко, но дискусията за случващото се в медиите като цяло може да стигне до парламента. "В противен случай можем с намесата си да включваме или изключваме сигнал, това е абсурдно", посочи той пред TV+ и се обяви за това да се знаят собствениците на медиите.

Борисов коментира, че също се почувствал обиден от отношението на работничката във ВМЗ, защото правителството не е спряло да работи по казуса с финансовото положение на предприятието.

И аз съм живял бедно, но не съм пращал на никого лук и хляб. Майка ми никога не е имала златни пръстени, аз също, възмути се премиерът. Той изрази съжаление, че работниците изнемогват заради „грешка, заложена преди десетилетия“. Борисов е оптимист, че след съкращения в завода, предприятието ще бъде приватизирано и пак ще заработи.

Той коментира, че на изборите българите могат да си върнат Тройната коалиция, ако не са доволни от ГЕРБ, но вече и с Меглена Кунева в нея.  Премиерът отново напомни позицията си да се гласува с  "не" на референдума, но не конкретизира дали е по-добре българите да заемат тази позиция или изобщо да не отидат до урните.

Не беше нужно да има реферундум на тази тема, която е на изпълнителната власт. Сега за пред неговите хора, за парлама, Станишев се явява активист в този референдум, коментира той.

Премиерът скромно уточни, че не може да дава оценка на президента, но Росен Плевнелиев се справял прекрасно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Tenio преди 11 години
ami da si lsloji staina antena ko tolkova
29
0
 
0
 
! Отговори
Подкрепям 31 преди 11 години
+1 за 31
28
1
 
1
 
! Отговори
Виж ти! преди 11 години
ММММММ Много интересно - абонат на Булсатком!!!!!! А собственик на колко телевизии, работещи с Булсатком...........или пък приятел на други получили фондове за конкурентноспособност/ за да връщат или помагат в изборите....../
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как не ви е срам да призовавате ако срещнете ГЕРБАДЖИЯ да го заплювате ......С камъни трябва с КАМЪНИ
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Премиера ни е сериозно просто парче. Булсат предлага продукт. Този продукт вече не включва ьТВ и производните бълвочи. Не виждам как правата на потребителите са нарушени - нито някой ги е принудил да купуват продукта на Булсат, нито някой им е забранил да гледат ьТВ.Тоест, другаря Борисов, това комунистическо ла*но, тотално се ошашка. Телевизиите дето му ближеха *** рязко окапаха и той се притесни. Ама може да се оплаче и на арменският поп - никакви права на потребителя не са нарушени!
25
1
 
6
 
! Отговори
SMS преди 11 години
Някой да пусне бтв-то на другаря Борисов!! Може ли такова нещо? Все едно за Тато да е нямало чайка
24
1
 
3
 
! Отговори
g преди 11 години
хахахахаххахах подиграват ли се с теб ???????? значи има защо
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента.
22
2
 
3
 
! Отговори
да сменя програмата преди 11 години
Търся телевизор, който автоматично да сменя програмата, когато на екрана се появи образа на любимия вожд Тодор Живков, пардон, бат Бойко!
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е ощетен, ама мозъчно и по рождение... КЗП не може да му помогне. Трябва да се обърне към системата на здравеопазването спешнод а му присадят мозък от донор. Предлагам донора да не е Лъчо Мозъка, щото тогава ще е танто за кукуригу...
20
1
 
1
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Ами ние, простосмъртните, дето няколко години наред плащаме винетки, на оня дето клати дърветата, защо още заобикаляме дупките когато можем, защо само магистлалите гледаш? Защото има далавера, а? Например - кога някакви си 22 клм. ще бъдат отремонтирани от с. Поповица до Асеновград ? Бойко, и с БТР да минеш от там ще ти паднат пломбите. Опитай !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 20забрави да напишеш станишев, б. Борисов, царя, костов
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той и феновете му със сигурност са ощетени, тъй като не могат да си получават дневната доза облъчване с дезинформация и долнопробна пропаганда.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нaшите родители имaт ниски пенсии,зaштото товa което им удържaхa от зaплaтите зa пенсии го открaднa ЛУкaнов и комунистите.Сегa пенсиите ги плaштaме ние техните децa с дaнъците си и ниски зaплaти.ПAрите зa техните пенсии ги открaднaхa комунистите милионери Пaвлов ковaчки премянов норa aнaниевa ....
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквара не му е нужна Бтв той си гледа умно в тавана.
15
1
 
1
 
! Отговори
Давай Борисов , преди 11 години
пътувай Борисов, ти си пътник ! Ние разбрахме,че жената с пръстените е виновна за състоянието на ВМЗ. Бива ти да разбереш, че за всички премиер е вече Станишев. Поздрави го от нас. Ние сме по напредналата част от населението. За теб остават *** и десетина фирми. Довиждане господин Полиглот !
14
0
 
1
 
! Отговори
? преди 11 години
Този ако го чуят че кихне или пр*цне каква ли статия ще направят ?
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднага да се пусне сигнала за да може да се гледа . Тези които най много го хвалят са спрени безобразие.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От две години телевизии не гледам и имам време за всичко
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Господин Борисов, и моята майка никога не е имала златни пръстени дори никакви пръстени не е имала. Винаги казваше че пръстените пречат на работата. 30 години стаж направи жената, та днес с пенсията да неможе да си къпи лекарствата. Крадливата *** система и ти не промени