Близките на нападателя на Доган остават безмълвни

Домът на родителите му в Бургас е под полицейска охрана
Обновена: 19 яну 2013 18:14 | 19 яну 2013 17:31, Елка Василева
39

Снимка: Булфото

Домът на родителите на Октай Енимехмедов, който направи опит да убие лидера на ДПС Ахмед Доган, се намира в комплекс „Славейков” в Бургас.

Блокът е под полицейска охрана. Близките на Октай Енимехмедов не отварят. По думите на съседи последно Октай, който учи в София, е видян да се прибира у дома преди Нова година.

Не са лоши хора, дори с майката сме съученички, децата ни са израснали заедно. Така описа семейство Енимехмедови тяхна комшийка от съседен вход.

„Всеки е изненадан от това, което стана. Сигурно и те са изненадани”, смята тя. По думите й Октай бил кротък като дете, уважителен към по-възрастните. „Едни хубави сини очи”, описа съседката Октай.

Тя бе категорична, че на са чули мъжът да е бил замесен с наркотици. По нейните думи не е известно някой от семейството да е член на ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Николов преди 11 години
От това, което се видя е ясно, че момчето Октай, направи опит за (показно) самоубойство. Това се доказва и от намереното предсмъртното му писмо до майка му. това е
29
0
 
0
 
! Отговори
sole преди 11 години
До Анонимен-BRAVO,tova e istinata
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направиха го световна звезда, това беше целта и .Един *** алкохолик и доносник извършил тои и аверите му ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС възползва се и прехвърли негативите на всички нас и на държавата ни. КОИ ЗНАЕШЕ ИЛИ ГО ИНТЕРЕСУВАШЕ ЧЕ СЕ ПРОВЕЖДА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ДПС ВЧЕРА . НИКОИ , Е НАМЕРИХА НАЧИН ДА РАЗБЕРЕМ .ЦИРКАДЖИИ
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До sunay в Анадола те чакат кюрдите ...
26
0
 
1
 
! Отговори
африкански преди 11 години
Най-после цял свят видя какво представлява партията на Доган и неговите бабаити.Руската телевизия коментира-"седем бабаити бият един паднал на земята.
25
0
 
0
 
! Отговори
няма значение преди 11 години
озащо ли това се случва точно когато трябва да си отиде по твърде позорен начин о да за да заслужи овациите на изстрадалия народ който разбра какво представлява техния лидер събудете се отрудени хора и разберете що загадове са тези що докараха хората до просешка тояга
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе аз гледах целия запис - и на мен ми се струва зле инцсенирано! На гърба на обикновените хора се пишат дискриминирани, насаждат етническа омраза! Не ни стигат дето нашите хубавци от управляващите ни настройват едни срещу други /млади срещу стари, работещи срещу безработни, лекари срещу пациенти/ ами сега и тези искат да ни насъскат българи, турци и другите етноси, да ни настроят, а те да си бъркат в каците с меда и да ни гледат сеира! Пълен цирк си беше това!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ахмед доган подкрепи убийците на децата във вагона за майки с деца. Освен това доста години прецаква собствения си етнос. Който го смята за нещо различно от престъпник не е наред. Турчето дето атакува хидроинженера е симпатяга. Жалко за него. Интересен е мотивът му.
22
0
 
0
 
! Отговори
sunay преди 11 години
ahmet dogan e nayvelikata licnost na bulgaria za nego ste glasuvame nad 2000000 dushi zada ima mir v bulgariya
21
1
 
0
 
! Отговори
Нурхан преди 11 години
ДОГАН Е БЕЗСПОРНО НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ.Това че принадлежи на небългарски етнос не позволява да застане начело на България и да я поведе към успешно бъдеще.Доган е изключително силна личност, с непреклонни принципи и лидерски манталитет. Освен това е вещ и опитен политически тактик, и човек с лична харизма.Разбира се има и недостатъци, но те не са фатални.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младежът бил човек на Касим Дал и по фесебоок групата но сега са го изтрили от групата дано да се рамине с боя .От понеделник ще натискат и от Брюксел.Отиде имажа на България .
19
0
 
2
 
! Отговори
мимето преди 11 години
Смешници,пълен цирк.Жалко за хубавото момче.Поредната жертва на Дуган кой знае какво му е обещал.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми какво да кажат за детето си ***.дано си го виждат вече в затвора
17
0
 
1
 
! Отговори
НЕЛИ преди 11 години
Иаз мисля,че трябва да се задейства Страсбург!!!!Не може такова отношение,независимо към кого е.И да не внушаваме,че имиджа на Б-я е застрашен,застрашена е ДПС и тя трябва да си отиде от политическата сцена,защото е излишна,а това може да стане,като всички като ОКТАЙ се осмелят да протестират,като не гласуват за фалшивата защитница на правата им.
16
0
 
0
 
! Отговори
Losho преди 11 години
Tezi shushlqci pak razbudiha darjavata. Deto perninchani tam i shushlqk.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"който направи опит да убие лидера на ДПС Ахмед Доган" - много тъпо умозаключение.тоя ако искаше да го беше направил. и нямаше да ходи с газов пистолет да прави циркове.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sasipa si jiwota , sadi toia tur4in, i ne samo negowoia a i na roditelite si..
13
0
 
2
 
! Отговори
познавач преди 11 години
какво като са писали адреса, за този театър който се разигра на момчето сигурно са му подарили друг апартамент
12
0
 
3
 
! Отговори
Ico преди 11 години
Че и снимка на блока са сложили ***!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, вие *** ли сте, как ще пиешете адреса на хората... Я напишете и обичайния им график, къде обичат да ходят, от колко до колко са си у дома... глупави журналисти....