Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене

Токът спирал в села във Видинско и Монтанско, алармираха тъмносините
23 яну 2013 21:39,
90
Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене
Снимка: Архив Булфото

Кметове от БСП спирали тока в села във Видинско и Монтанско, за да накарат съселяните си да гласуват със „за“ на референдума за АЕЦ „Белене“, алармира от трубината на Народното събрание депутатът от "Синята коалиция" Иван Иванов.

Спиранията на тока били за по половин-един час. На въпрос защо кметовете отговаряли, че и повече ще им спират тока, че няма да имат изобщо ток, ако не гласуват "за" строителството на АЕЦ "Белене", разказа "тъмносиният" депутат.

В парламентарната група на Синята коалиция били постъпили множество такива сигнали.

Имайки предвид, че това са регионите най-близо до АЕЦ "Козлодуй", за да бъдат манипулирани хората по този срамен начин, се въздейства върху тяхното съзнание. В тези села са останали предимно възрастни и пенсионери, които все още смятат, че всичко зависи от кмета. Естествено, това е груб натиск и манипулация - такава, каквато беше и кампанията при събирането на подписите за референдума, категоричен е депутатът.

Той уточни, че съобщава тези факти от парламентарната трибуна, за да знаят българските граждани какви са начините, по които действат от БСП, за да продължат, по думите му, кражбите, разточителството и корупцията по проекта "Белене", предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
трибют преди 11 години
Правителството на Япония обяви поетапно излизане от ядрената енергия до 2040 г. С решението, година и половина след ядрената катастрофа във Фукушима, Токио последва примера на Германия, където федералното правителство реши скоро след инцидента да затвори всички атомни централи до 2022 г. Швейцария също иска да се откаже напълно от ядрената енергия. С потребление от над един милион гигаватчаса годишно Япония е третият по големина потребител на електроенергия в света. Само САЩ и Китай консумират повече, а Германия има нужда от 604 000 гигаватчаса.
54
2
 
2
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Защо да питаме Костов за цената на тока от ветрените централи???Ами "великият икономист" я определи страшно висока за да стимулерал строежа им,но си има икономически стандарти - ОСВОБОЖДАВАШ ЗА 5 ГОДИНИ ОТ ДАНЪЦИ, и всичко си идва на място!В СССР си имах ветрогенератор 5 квт,излезе ми само 300 рубли,ТОКА МИ БЕШЕ БЕЗ ПАРИ!ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ИСКА ДА НИ ГРАБИ ПО НАЙ БАНДИТСКИЯТ НАЧИН,ПЛАДНЕШКИ ХАЙДУТЯГИ !!!БОЖЕ,ИЗМЕТИ ГИ!!!АМИН
53
0
 
4
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Тоя ненормалник с треперещия глас, се опитва да манипулира хората.Кметовете не могат да спират тока, тъй като нямат достъп до съоръженията на енергото, ако някой направи това ще бъде жестоко санкциониран.Този е долен лъжец , както и всички като него.
52
2
 
1
 
! Отговори
kireza преди 11 години
20 млрд. строителство,50 млрд. за съхранение и 100 мрд. за извеждане и консервация когато франсетата и румънците надигнат вой че е насред Дунава!И донякъде ще са прави,направо ми прилича на ФОКУШИМА!!!НО ВСИЧКИ ЧАКАТ ДА СИ ГО НАБИЕМ И СЛЕД ТОВА НИ ГО НАБУТВАТ ДО КРАЯ!!!И ПРА ПРА ПРА ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА БЪДЕЩИЯТ ГРАБЕЖ!!!Защо не построят ветрени централи?Цената на тока им е ИЗКУСТВЕННО ВИСОКА,ВЯТЪРА Е БЕЗ ПАРИ!!! ПИТАЙТЕ КОСТОВ ЗА ЦЕНАТА!!!НЯМА РАДИАЦИЯ,НЯМА РАК,ИМА БЕЗПЛАТЕН ВЯТЪР!!!
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров и Каракачанов са за централата а ДПС против. ХахахахаДоган мрази своите избиратели и иска и те като нас да купуват турски ток. Скъпичко.Гледайте сега как в Кърджали кротичко ще си почиват на референдума. Без рейсове.Писна ми от баламурници. Костов нали от УИКИЛИЙКС добре ви описаха тн десни как като матросов защитавата уамериканските енергийни интереси в Бугаристан. Смешни и жалки антибългари.
50
0
 
4
 
! Отговори
пълни глупости преди 11 години
А защо токът спира в общини на ГЕРБ. Да не би и там да са червени кметовете? Явно неремонтирането на преносната мрежа от ЧЕЗ и компания дава своите очаквани резултати. Мрежата се натоварва или дава късо при валежите и трафопостовете изключват. После пак включват пак късо и така. Спрете да лъжете като Калитковци. Аз съм от герберска община и при нас също спира тока но от ЧЕЗ ми казаха че е заради непочистени от тях клони които опират в жиците и дават късо при валеж, вятър...
49
0
 
2
 
! Отговори
DO-52 TRAIKO преди 11 години
EI *** NEGRAMOTNO--GLASUVAI ZA DA..6TE TE 4ERPIM EDNA SKARA..OK ?
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GROB SPIRA TOKA NA HORATA NARO4NO--NIKOGA POVE4E NIAMA DA GLASUVAM ZA TEZI AL4NI MUTRI
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Кюстендил, и Кюстендил
46
2
 
1
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Всеки що годе разумен човек разбра,че АЕЦ Белене е една голяма далавера и лъжа.Лъжа и далавера за МИЛИАРДИ. Колко точно един господ знай.Разбра,че много малък кръг от хора/обръчи от фирми около Овчаровци, Първановци,Станишевци/ ще се облажат от тези МИЛИАРДИ.Ние глупаците да духаме супата.Такъв е животът.Това допитване обаче изсветли същността на Сидеров и Каракачанов.Тези "националисти и патриоти".Какви националисти какви патриоти?За да си националист и патриот трябва да си БЪЛГАРОФИЛ
45
1
 
2
 
! Отговори
Поне си мълчи преди 11 години
Тая *** муцуна я гледах достатъчно на форума при Чешмеджиева. Задава въпрос - отговарят му и му задават контравъпрос по темата - мълчи като риба. А бе алонколовци от ДСБ, защо не изпратите някой по-умен, а този *** с общи приказки. Егати партията на тъпанарите. ДСБ и присъеденилите се от СДС са шайка разбойници, които положиха началото на разграбването на икономиката заедно с Лукановите хора от БСП.
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mafia ot bandygi i to yzakonena tva ste vs,partii .
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До народа ***, когато говориш за БКП крадливата шайка, не казвай че хората тях ще ги били смачкали. И за инфо. Кметовете и шефовете на електростанциите, са от една и съща порода. И един телефон, и еди кое си село няма ток. Все едно не работя като електричар на такава подстанция. Аман от комунистически *** разбирачи.
42
2
 
2
 
! Отговори
Трайко преди 11 години
Я па че гласувам напук на кмето. Не на БелеНе
41
3
 
2
 
! Отговори
От Северозападнала Б преди 11 години
Този *** лъже като дърт ***! Искам потвърдени примери!
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и у нашата маала спрее тока казааа че Бойко го спира що не стига ток ше одиме другиден да гласуваме да има ток Бойко пак ше ни даде по некои лев
39
2
 
1
 
! Отговори
Малчо преди 11 години
Точно това ще правят, дааа... Абе, хора, откъде си взимате новините вие?
38
2
 
3
 
! Отговори
Диип пърпъл преди 11 години
До Ял попарата на БКП - попарата незнам дали си ял , но най-вероатно нечий *** си изял , за това те не слуша главата и явно си за спешен преглед при психиатър
37
1
 
1
 
! Отговори
ба си мамата преди 11 години
тоя дърт г.з , че го неслуша главта е ясно , но тия дето му вярват що за *** са , може ли да даде някой разумно пояснение
36
2
 
2
 
! Отговори
ГХ преди 11 години
Тоя съвсем е изперкал! Кметовете имат шалтери в кабинетите си или ходят по нощите по подстанциите, за които имат ключовe?