Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене

Токът спирал в села във Видинско и Монтанско, алармираха тъмносините
23 яну 2013 21:39,
90
Червени кметове дърпали шалтера, за да се гласува "за" Белене
Снимка: Архив Булфото

Кметове от БСП спирали тока в села във Видинско и Монтанско, за да накарат съселяните си да гласуват със „за“ на референдума за АЕЦ „Белене“, алармира от трубината на Народното събрание депутатът от "Синята коалиция" Иван Иванов.

Спиранията на тока били за по половин-един час. На въпрос защо кметовете отговаряли, че и повече ще им спират тока, че няма да имат изобщо ток, ако не гласуват "за" строителството на АЕЦ "Белене", разказа "тъмносиният" депутат.

В парламентарната група на Синята коалиция били постъпили множество такива сигнали.

Имайки предвид, че това са регионите най-близо до АЕЦ "Козлодуй", за да бъдат манипулирани хората по този срамен начин, се въздейства върху тяхното съзнание. В тези села са останали предимно възрастни и пенсионери, които все още смятат, че всичко зависи от кмета. Естествено, това е груб натиск и манипулация - такава, каквато беше и кампанията при събирането на подписите за референдума, категоричен е депутатът.

Той уточни, че съобщава тези факти от парламентарната трибуна, за да знаят българските граждани какви са начините, по които действат от БСП, за да продължат, по думите му, кражбите, разточителството и корупцията по проекта "Белене", предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мда,дърпат шалтера та даже и гербавите *** дърпат шалтера на червените кметове.Една гербава ку,чак като захапала шалтера на един червен да цяла нощ го лапала,държала после пак лапала......абе ЧУДО.И на другият ден бременна.
34
2
 
0
 
! Отговори
Абе , верно е бе... преди 11 години
...у с.Сливата и Вълчедръм ,хората немат ток до референдума.казали им ,че спират Козлодуй!
33
0
 
1
 
! Отговори
народа преди 11 години
абе *** данеби компаниите които разпространяват електроенергия да са собственост на кметовете . Глупости говорите но вие не сте виновни Така ви кара лакомията за пари .Народа ще ви смачка като яйце на изборите и ще бъдете един политически труп
32
0
 
3
 
! Отговори
ДО 38 преди 11 години
Трябва да ги купува бе ***.Вземи малко и прочети по темата пък после се изказвай неподготвен.Всяка държава трябва да произвежда минимум 20% електричество от възобновяеми източници.Договора е от 1992г.и е подписан в Маастрихт.Тъпо е да те поучават по форумите,но много по тъпо е да си необразован и да се изказваш.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле какви *** сме си избрали в Парламента!!!??? Селските кметове "дърпали шалтера"???? Този има ли си понятие как се пуска и как се спира захранване на разпределителна мрежа? Боже, Божееее, и такива ни управляват!!!
30
0
 
1
 
! Отговори
народа преди 11 години
Цената за изграждането на двата реактора на АЕЦ Белене през 2010 година е била 6,3 милиарда евро, заявява говорителят на руската компания Росатом Сергей Новиков пред кореспондента на ИТАР-ТАСС в София Игор Броварник.По думите на говорителя на преговорите в София през 2010 година едно от условията на българския премиер Бойко Борисов е било да не се допускат разходи от държавния бюджет за проекта АЕЦ Белене. През ноември същата година в МоскваРосатом предложила да построи атомната централа фактически чрез привличането на собствени ресурси, изтъква Новиков.Българската страна в зависим
29
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
През миналата година държавата е изкупила електроенергия от фотоволтаици и ветрогенератори на сума над 900 милиона лева. Ако това количество електроенергия беше закупено от АЕЦ Козлодуй щеше да струва на хазната само 250 милиона лева. Направете си изводите сами, кое ни е по-изгодно и за какво се прахосват огромни пари.
28
3
 
1
 
! Отговори
омбре преди 11 години
Тоя на снимката е за лудницата,,,серсеми кви не лъжи тиражират за пари.Сто пъти им се казва а,че за Белене пари от бюджета няма да се дават,а централата ще се изплаща с произведеният ток.
27
2
 
0
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Дам из разни лагери са натикали неуправляеми като тия, да които четем сега че са пребили еди кой си или убили еди кой си... Обаче ся всички са "борци против комунизма"... Както след 9.9.1944 доста хайдуци са станали "борци против фашизма"...Тя историята една и съща и все се повтаря ама много *** има та се връзват.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на тоя ***.ераст няма ли кой да му сложи кулра
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кухоглавци, прочетете малко каква е нормативната уредба която регламентира как се прекъсва и поддава електричество и после вярвайте на този дребен мошеник.Това да не е да си угасиш крушката в кухнята?
24
1
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Аха верваме ти лошите комунисти де такива като тоя ги пращаха на почивка в белене ,че бяха готови и мамичката си да продадът.То ти го казаха преди 30 години видео малко весело ,а за смешката с тока и касетката много фантазия се иска , само разни полу-невменяеми де не си затваряха устата и наистина бяха опасни си ги гонеха.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ял попарата на БКПЧичко, когато излязоха първите видеомагнетофони, Пърпъл и Флойд бяха вече история и никой не те дърпаше за хеви метъл, а какво остава за тези "блусарчета"!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя и шепа от тоя калибър защитници на чужди централи в България много им здраве.Абе българино плащаш за изградената от българи марица и за български въглища ,на изградение от българи енергопреносни мрежи да ти ги обират разни де са платили подкуп на такива и си траеш ЯЯЯ не стои като и ...н К..р и им натрии носовете на тея ***!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27 стига дрънка глупости. Имал си видео преди 30 години ?
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Питам се защо главните екзекутори на 4-те блока на АЕЦ Козлодуй са против Белене сега ?Ами защо, защото са взели комисионните тогава и сега за задължени да са против.
19
0
 
2
 
! Отговори
Ял попарата на БКП преди 11 години
Едно време комунистите ми спираха тока и влизаха с взлом в къщата ми да видят какво съм гледал на видеото,защото без ток няма как да изкарам касетата.За едни концерти на Пърпъл и Флойд,колко бой съм изял,че ви е бедна фантазията.
18
2
 
1
 
! Отговори
Ларионов преди 11 години
Ъхъ...Пък в селата с кметове-*** и герберасти напрежението пет фазно 580V!
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно ка па баш в пърлъментарната група на синьог*зите са постъпили сигнали. Баш от селцата са се сетили и са намерили начин па баш па на тех да сигнализират разбираш ли. Че то по е сигурно да намериш 100 лева на пътя отколкото да срещнеш седесар на конгреса им
16
1
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Спирането на тока за назидание е факт. Народът е *** и ще се хване. Честита Путинизация.