Бойко Борисов - от рязането на лентички до оставката

На последните избори за ГЕРБ гласуваха над 1,6 млн. души
Обновена: 20 фев 2013 11:08 | 20 фев 2013 11:08,
127

На пресконференцията след парламентарните избори през 2009 г. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов днес обяви, че подава оставка.

Партия ГЕРБ получи на парламентарните избори, проведени на 5 юли 2009 година мнозинство в българския парламент. За тях гласуваха над 1,6 милиона българи.

На 16 юли тогавашният президент Георги Първанов връчи мандат на Борисов за сформиране на правителство.

От тогава до днес ГЕРБ управляват самостоятелено.

Днес, на 20.02.2013 Бойко Борисов обяви, че подава оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
15
 
! Отговори
Дръндер до Русе 88 преди 11 години
До Русе 88Човек имаш малоумно съзнание. Хорате не искат не само Бойко, те не искат и Станишев, Костов, Доган - Местан.Хората искат промяна на статуквото и не си мисли ако спечелят тия горните ако много се правят на интересни, че няма да ги свалим и тях от власт по същият начин. На българина му писна от оправдания и идиотизъм.Искаме да се свърши работа защото имаме ресурси имаме умни хора, с които държавата ни преуспява,но заради *** като Бойко и останалите от политическата олигархия не става
81
7
 
12
 
! Отговори
TTT преди 11 години
Днес е един ПРЕКРАСЕН ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! Крайно време беше *** и зомбирани милиционери , физкултурници и вся остольная *** да решава днешният и утрешният на България!!!
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен колко си *** и ти не знаеш!
79
1
 
1
 
! Отговори
до 78 преди 11 години
до 78 - като корейската народна република , така ли? ти луд ли си?
78
3
 
4
 
! Отговори
-10 преди 11 години
ТОВА , ЗАД ЛЕНТИЧКИТЕ ОСТАВА , А ОНИЯ ОКРАДЕНИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП / БСП СА В ТЕХНИЯТ ДЖОБ ... ТОВА Е РАЗЛИКАТА ... --------Те какви неща са останали след свалянето на Чаушеску, ум да ти зайде! Виж му двореца! Но румънците ходеха гладни по улиците.
77
14
 
17
 
! Отговори
Русе преди 11 години
БЪЛГАРИНО ВРАЗУМИ СЕ........Не искате това правителство, нима искате Станишев, Костов, Доган - Местан, давате ли си сметка какво ще стане ако те се върнат, нима не знаете или не помните на какво са способни тия "български продажници, освен собствените им интереси нищо друго не ги интересува, нали самите те продадоха България на чужденците, и заради тях сме на това дереже. Бойко не се хареса на много като Слави Трифонов, Иван Гарелов, Каролев, Костов, Доган,Станишев ,защото им е много неудобен
76
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви 1,6 милиона са гласували за тоя? Я си спомнете каква беше активността? 26%. Ако 26% от имащите право на глас са 1,6 милиона? Пък и за други партии хората гласуваха. Айде пак стъкмистика. Точно по гернерастки.
75
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА , ЗАД ЛЕНТИЧКИТЕ ОСТАВА , А ОНИЯ ОКРАДЕНИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП / БСП СА В ТЕХНИЯТ ДЖОБ ... ТОВА Е РАЗЛИКАТА ...
74
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Сега е момента,да накажем всички политици.Как ли?Като никой не гласува.Питам аз ,за кой да гласуваме,като всички са крадци и мафиоти.Всеки идва на влас с една мисъл ДА КРАДЕ !!!Крадат от мен от теб ,от децата ни.Време е НАРОДА да постави всички тези политици там ,където им е мястото,на ТОПЛО,защото те това са заслужили .
73
1
 
10
 
! Отговори
Приятели преди 11 години
Прочетете доклада от 10.02.2013г. на Ричард Морнингстар, специален пратеник на Хилари Клинтън по въпросите на евро-азиатските енергийни въпроси, озаглавен "Българите не представляват проблем". Има го в интернет. Какви добри хора са тези американци - направо наши приятели.
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука някой искат вртщането на комунизма,,,вие добре ли сте бе
71
7
 
16
 
! Отговори
чуденка преди 11 години
До ОставкаСърказмът е излишен , защото мафиот , убиец и зомбита от ГЕРБ не могат да управляват държавата. Ще дойдат други , като не могат , ще дойдат други- народа трябва да покаже , че има силата да даде влас и да си я вземе.Десет дни на протести не са малко - различни хора , различни идеали, но една борба за чисто и свято отечество - това е!
70
0
 
16
 
! Отговори
Видяла жабата... преди 11 години
Магистралите се оказаха голям залък и за Неговата уста. Още Сакскобургготски се опита да ги направи с народна пара и после да ги приватизира. Юристите, обаче, не му обясниха, че за да сложи бариерите на магистралите е задължително да има изградена отлична алтернативна първокласна пътна мрежа.
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, СЪСТАВЕНО ОТ ХОРАТА, ОТ НАРОДА, без участието на сегашните политически партии - до тогава ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, ПО УЛИЦИТЕ И ПО ДОМОВЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ!
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да го подкрепим с един *** на Цар Освободител.
67
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НОВА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, ДЪРЖАВАТА НА НАРОДА, НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ ГРАЖДАНИТЕ.
66
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте се чудели, Дянков си направи гурбета в България Семейството му било в Америка и щял да си ходи, Че на Бойко семейството данеби да е в България, И неговото семейство е в Америка. Сега е личен познат и с Обама.Вижте кога ще се изтъпанчат с Дянков на терминал 2.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсете в файсбоок "Народната Система" и ми помогнете да сменим системата
64
3
 
25
 
! Отговори
чуденка преди 11 години
Е, стига де, без Бойко в тази страна ще спрем да дишаме, как ли пък не. Сергей си отиде защото управляваше високомерноБойко ще си отиде от властта, защото управляваше като глава на мафията- арогантно и с желязна финансова и органзационна дисциплина. Мафията трябваше да знае всеки лев , всяка икономическа структура, всички настроения - така се управляваше страната ни през последните 3,5 години. Няма по - коварно нещо от това да се чувстваш чужд за страната си, лош материал, или политически враг
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА КАКВОТО СИ ПОСТЕЛИМЕ НА ТОВА ЩЕ СИ ЛЕГНЕМЕ !