Плевнелиев събира КСНС

Заседанието е насрочено за 26 февруари от 13.00 часа
26 фев 2013 07:38, Петя Славова
68
Плевнелиев събира КСНС
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата е "Рискове и заплахи за сигурността и стабилността в страната, произтичащи от политическата и социална криза", пише БТА.

Срещата е насрочена за 26 февруари от 13.00 часа на "Дондуков" 2. Задачата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е да гарантира сигурността на гражданите, както и да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно, въпреки неспиращите протести. Това заяви именно държавният глава на пресконференция на 25 февруари. Росен Плевнелиев  апелира всички институции да полагат усилия в интерес на гражданите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до историк-анализатор Ако беше дощъл девети септември такива *** като теб отдавна да са натирени в затвора.Още ядеш от социалистическото наследство ,но имаш наглостта да обиждаш Народната власт.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищожество.По-малко да се показва пред медиите.
59
0
 
5
 
! Отговори
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ преди 11 години
ЗА 140г.ОТКАКТО Е ОБЕСЕН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ САМО ДВА ПЪТИ НАРОДА НЕ Е ДОПУСКАН ДО МЯСТОТО КОГАТО ГО ОБЕСВАТ ТУРЦИТЕ НЕ ДОПУКАТ ХОРАТА ДО МЯСТОТО 5 ДНИ ТАЗИ ГОДИНА ЖАДАРМЕРИЯ,ВОДНИ ОРЪДИЯ И БТРи "ПУСТИННА КОТКА"НЕ ДОПУСНАХА НАРОДА ДА ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ ЗАРАДИ ЩАТНИЯ СЕКРЕТАР НА ДКМС,САМОПОКРЪСТИЛИЯ СЕ *** РАСИМ ПЛЕВНЯ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ ОТНОВО ТУРЧЕЕЩИ СЕ ПОМАЦИ ИСКАТ ДА НИ КОМАНДУВАТ- ДПС-ДС И "ПРЕЗИДЕНТ" В КОМБИНА С БЪЛГАРСКИТЕ ИМ МЕКЕРЕТА
58
0
 
2
 
! Отговори
леля ви преди 11 години
Няма нужда да се свиква този съвет за нац.сигурност. Президентът трябваше да мобилизира партииите да върнат по-скоро мандатите, а не да се разтакава цяла седмица. Бълзо да назначи Служебен кабинет и да започне да работи държавата. че в момента никакви плащания не се извършват..
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров поиска камерите да останат орезидента отказа. Сидеров напусна. Пак ще се договарят на тъмно.
56
0
 
1
 
! Отговори
пища преди 11 години
До историк-анализаторне ставаш за анализатор
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цирка го предават пряко по алфа
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съвет за национална сигурност? По каква причина?
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно..." $$$$$$ 0 0 <-- Ето го доказателството. / <-- Ето го българския политик (___)
52
5
 
6
 
! Отговори
чужденец преди 11 години
Руската провинция България никога няма да се оправи докато неизметете 60 годишното опавление на червения некачествен материял
51
1
 
4
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
ВЪЛЦИТЕ СЕ СЪБИРАТ.
50
0
 
4
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Какво може да направи президента освен да чупи китки докато ББ се гаври с институцията му.Това трябва да се показва ежедневно по евронюз хубаво да видят хората по света какви хора превърнаха България в Бананова република с Вносни банани.Може ли някои от Политиците да се разходи без охрана по улиците съмнявам се.
49
1
 
3
 
! Отговори
До Плевнелиев преди 11 години
Логично е да се стреми към по-ранни предсрочни избори и към по-бързо разпускане на парламента онзи, който иска "да яхне вълната на зимното енергийно недоволство и да запази привилегиите на олигархията и енергийната й мафия до тогава, докато вземе властта в свои ръце !
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветелина Бовиславова чрез Росен Плевнелиев може би иска да си вкара свои хора във финансовото министерство на бъдещото служебно правителство. Аз не искам това да се случи. Не го искам Плевнелиев с нас на протеста утре. Изменят му значението по този начин.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВЕЧЕ НЕ МИ Е СТРАННО, ЧЕ СИ ИЗБРАХА ЕДИН *** ДА УПРАВЛЯВА
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗЛЯЗОХА НА ПРОТЕСТИ И НЕ ЗНАЯТ КВО ИСКАТ, ХОДЯТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ОБРАТНО, ЕЙ, СЕГА СИ ДАВАМ СМЕТКА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА.
44
4
 
5
 
! Отговори
баи илия преди 11 години
кои създаде демогравската криза кои ликвидира земеделието кои продаде българския производител кои изгони бащите ни от селата кои обезлюди селата ни ко продаде държавата ни тези които искат да яхнат народния протест бъдете проклети ненаситни комунисти амин
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕДНО ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ПАК В РЕЗУЛТАТ НА МУТРАТА, АБЕ НЕАМ ДУМИ, БАСИ ***, КОГА ТОЗИ НАРОД ЩЕ УЗРЕЕ, КОГА ТОЗИ НАРОД ЩЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ, БАСИ НЕАМ ВРЕМЕ, 2013 ГОДИНА СТАНАХМЕ, КОЛКО МУ ТРЯВА НА ТОА НАРОД ДА ЗАПОЧНЕ ДА РЕШАВА ИНТЕЛИГЕНТНО
42
1
 
3
 
! Отговори
аз преди 11 години
До АнонименНе знае, не знае. Виж, че прави гафове един след друг. Много време му трябва да се научи.