Плевнелиев събира КСНС

Заседанието е насрочено за 26 февруари от 13.00 часа
26 фев 2013 07:38, Петя Славова
68
Плевнелиев събира КСНС
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата е "Рискове и заплахи за сигурността и стабилността в страната, произтичащи от политическата и социална криза", пише БТА.

Срещата е насрочена за 26 февруари от 13.00 часа на "Дондуков" 2. Задачата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е да гарантира сигурността на гражданите, както и да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно, въпреки неспиращите протести. Това заяви именно държавният глава на пресконференция на 25 февруари. Росен Плевнелиев  апелира всички институции да полагат усилия в интерес на гражданите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
Той ли ще обеди нацията, колко е жалък само. Какъв президент е това, след като е свързан с енергийната мафия.
40
2
 
1
 
! Отговори
bg преди 11 години
NEKA RAZUMAT NA POLITICITE DA E V TON S NARODSNIA GNIAV I MIRA KOITO POTDARJAT XORATA.......DANO NE SBARKAT I TARAGNAT KATO KOMUNISTITE S SILA DA BRANIT MIRA...
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВИЕ 50 годишните ТРЯБВА ДА КАЖЕМ НА ДЕЦАТА СИ :ИЗВИНЯВАЙТЕ!НИЕ СМЕ ВИНОВНИ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ,ВАШИ ЛЮБЯЩИ БАБИ И ДЯДОВЦИ,ГОЛЯМА ЧАСТ ВЕЧЕ ПОКОЙНИЦИ!ЗАЩО СМЕ ВИНОВНИ?ЗАЩО МЪЛЧАХМЕ?ЗАЩОТО БЯХМЕ ИЗЛЪГАНИ!КОЙ НИ ИЗЛЪГА?ВСИЧКИ ЗНАЕМ!ВНИМАВАЙТЕ И ВАС ДА НЕИЗПОЛЗАТ ЗА СВОЙ ИНТЕРЕСИ!ИСКАЙТЕ! ИСКАЙТЕ ,ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!20 години имат 240 месеца,ако ние не се деляхме на сини ,червени бембени а ИСКАХМЕ ПАРИ сега мин пенсия и заплата щяха да бъдат240 мес.по 2лв увеличение=480+120 през1989=600лв през 2009
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По тази причина, може ли заседанието Консултативния съвет по национална сигурност при Президента да бъде излъчено пряко по националните телевизии?
37
3
 
6
 
! Отговори
луцифер преди 11 години
Комсомолският секретар Плевнелиев кога ще си ходи. Малко ли му беше как го освиркаха на протеста в неделя. Хората казаха какво искат - да няма монополи, да няма високи сметки за ток, престъпниците да бъдат съдени и отиват в затвора. А този Плевнелиев само шикалкави и гледа как да протака формирането на служебно правителство.. Вчера пък Бойко не го остави една дума да каже, нищо че вече не е премиер. Това показа че президента никой не го има за нищо.
36
3
 
3
 
! Отговори
Прости пръчки преди 11 години
Защо не протестирате срещу монополиста Лукойл? Да не би защото е руски? Представям си какви ''всенародни'' протести серу ''импирилизЪма'' щеше да има , ако беше американски , докато го овладеят правилните хора, демек мускалите................бедни сте щот сте прости:))
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе може и да не е виновен ама крепи статуктвото..
34
3
 
6
 
! Отговори
pokana za CSZ преди 11 години
До: minister***mvr.bgОтносно: до Цветан ЦветановДата: Вторник, 2013, Февруари 26 10:09:02 ЕЕТЦветанов,ако аз бях служител в системата,икономически отдел,бих привикал Дянков,тебе и Флоров на разпит,това хипотетично,но със сигурност изпълнимо,както по-нататък;Бих ви разпитал за "туй-онуй",после пострижка "О номер",освиркване пред строя с "Уууу"и накрая "Шут в ***" ! Обаче ,виж,народа си свърши работата,като ви изритаха,понеже риториката ви относно благополучието и правовия ред не издържа.Та така със селските тарикатщини.
33
1
 
7
 
! Отговори
HEYYYYYY преди 11 години
Хей, Плевнелиев, събирай си акъла! То е ясно, че си магарето, дето Бойко избра да за президент! Просто ти се съгласи и сега след абдикирането на работодателя ти, трябва да вземаш адекватни решения. И Гледай и слушай какво става под прозорците ти! И се постарай да разбереш за какво иде реч!
32
3
 
7
 
! Отговори
Hrisov преди 11 години
Естествено че Плевнелиев е виновен за високите сметки за ток, които получаваме сега в момента. Този енергиен монопол е готвен от много години, като в един или друг момент всеки взема своето. Кунева затвори 4 ядрени реактора, Костов печели заради зелената енергия, а Иво Прокопиев оскъпи варовика и така доставките за пловдивските ТЕЦ-ове поскъпнаха значително. Именно от там е последното увеличение на тока с 14%.
31
3
 
5
 
! Отговори
iliana_dimova преди 11 години
Хахаха! Виж го ти смешника Плевнелиев как се опитва да лансира своите хора в енергетиката и техните поставени лица! Нима Дянков не е човек на банкерката Цветелина, дето беше жена на Бойко и като я разбра каква е, я изгони? Ами да, той правеше протекции на енергийните босове от този кръг.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Задачата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е да гарантира сигурността на гражданите, както и да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно"Политици-***!Да вкара, тогава, в пандиза всичките гадини. И *** и Р.Овч. и Доган и Ковачки. Каква сигурност, какви работещи институции?? Работят само когато си прибират заплатите. Долу мафията, да живее Народът!
29
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плевнелиев посмъртно не може да бъде силен президент!Той е креатура на ГЕРБ, а освен това като поведение е пълна шушумига!То е изписано на лицето му! Вижте как говори, жестове , мимики, пискливия глас?А казваше, че можел да крещи? Смях!Той е толкова дълбока затънал в далавери и незаконни деяния (вилата му на брега на морето), че го държат здраво за топките и ще играе играта на мутроолигархията и гербавата партокрация!Той е следващият, който народът ще свали.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Дидоо 13Абе човече, как така едно име от БСП не си споменал ,че е от енергийната мафия? Да ти помагаме ли?
27
2
 
4
 
! Отговори
Х преди 11 години
СЕГА ЩЕ РЕШАВАТ КАК ДА СЕ СПРЕ С ПРОТЕСТИТЕ.С МИРЕН НАЧИН-ГОЛЯМА ЛЪЖА, ИЛИ СЪС СИЛА.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На съвета днес Тиквуняка публично ще му бие чимбери, докато му нагъне главата на Плевнелиев!Вчера му се накара, днес ще го бие. Мутрата, винаги си остава мутра!
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се извадят договорите на Мариците/костов/, на ЕРПтата/Шулева/, на картелите/ГЕРБ/ и ако не могат да се предоговарят да се отменят. Така направиха преди години в Полша и Унгария , точно с договорите в енергртиката.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ни играят театро. Консултативния съвет трябваше по закон да се свика преди процедурата по връчване на мандатите. Грешка от незнание или номер беше , че вече връчи мандата на юююююююююююююююгерб, а днес свиква консултативния съве?
23
3
 
3
 
! Отговори
Илияна преди 11 години
Усещам как никой друг, а само Плевнелиев ще намаже най-много от цялата тази работа. И не знам, какво точно правителство мисли да формира, имайки предвид КОИ кръгове са около него и жена му, фантом. Също така, не знам КАКВО точно ще дири утре при протестиращите, като самия той е основен виновник за увеличението на цената на тока, заедно с бившия министър Трайков и всички близки до тях кръгове! Сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток I"
22
4
 
5
 
! Отговори
Непартийност преди 11 години
Господин Президент, преди да съставите Експертен кабинет, трябвада се консултирате с представители на Протестиращите. Нещо повече, в този Експертен кабинет трябва да има представители на Протестиращите, като например: Финансов, Икономически, Съдебен, защо не и на Вътрешните работи. Касае се за много сериозни проверки на досега власимащите от 1990 година досега - СДС, БСП, Жълтите, ДПС и ГЕРБ. Какви решения са вземали, как са се облагодетелствували; движение на финансовите потоци и връщането им.