Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!

Партията пусна обява за кандидат-депутати
Обновена: 5 мар 2013 14:50 | 5 мар 2013 11:40,
179
Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!
Снимка: архив Булфото

РЗС стартира кампания за търсене на депутати. Още преди повече от седмица от партията на Яне Янев анонсираха старта на кампанията “Влез в политиката! Смени системата!“.

От Ред, законност и справедливост обещават до 60% от местата в листите на партията за парламентарните избори да са от гражданска квота. Изискванията към кандидатите не са много.

РЗС държат кандидат-депутатите да имат навършени 21 години към изборния ден, да са български граждани и да няма друго гражданство, да не са поставени под запрещение и да не изтърпяват наказание лишаване от свобода, както е по Конституция.

Нещата обаче са много строги що се отнася до партийното минало на гражданите, които искат да влязат в листите на Янев. От РЗС не искат кандидатите да са били министър, зам.-министри, шефове на агенция или членове на политическите кабинети на министри в правителствата от 1990 до 2013 г. Мераклиите за народни представители категорично не трябва да са били част от ДС.

Партията на Янев държи хората, които евентуалното ще застанат зад банките в НС от тяхната партия, да притежават комуникативни умения, интелект, способност за сближаване с хората и работа в екип, лидерски качества и собствени убеждения. За необходим образователен ценз не става дума.

От РЗС посочват, че професионалният и управленски опит, доброто семейство, както и висшето образование, при равни други условия, ще дават предимство на съответната номинация.

Ще насърчаваме ерудирани, енергични и желаещи да работят за смяна на модела хора от всички възрасти, допълват от партията.

Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят  подробна биографична справка, мотивационно писмо и три препоръки.

Препоръките може да бъдат от вашия работодател или някой друг човек, който ви познава добре. Поне един от хората, който ви препоръчва, следва да ви познава повече от 5 години, уточняват от партията.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на събеседване със специална Комисия по номинация на кандидатите за депутати.

От РЗС допълват, че хората, които преминат успешно етапа на събеседването, ще бъдат включени в проектолистите на партията. Това обаче не им гарантира, че ще бъдат кандитати за депутати, защото “може да се прецени, че някой не е подходящ да бъде кандидат за депутат“.

От партията успокояват обаче, че “има много други начини, по които този човек да бъде привлечен към политическия живот – да бъде наш координатор, застъпник, модератор, експерт“.

Финалните кандидат-депутати обаче също няма да си почиват по време на кампанията.

"Ние ще очакваме от вас да работите усърдно и активно, за да реализирате потенциала си в полза на държавата и обществото. Освен това ще разчитаме на участието ви в предизборната кампания във вашия избирателен район, при провеждането на събития и подпомагане на РЗС на национално ниво”, посочват от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
2
 
4
 
! Отговори
БРАННИК преди 11 години
Янии , Яни, мани, мани.
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯНЕТО ДА НАПРАВИ ДЕПУТАТ АСТОР - ФОКУСНИКА, ТА ДА ВАДИ ПАПКИ И ФЛАШКИ ОТВСЯКЪДЕ.
85
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееййй ми то туй заглавие за мен писано бе,ми то тая работа само за мене-21 сам навършел преди шейсе и нещо годин,та що мандати щех откарам досега я,ама ги немаше РЗС-то да *** земат па у ТКЗС-то нищо не даваха бе...инак сам интилегентин отсекъде и сам с комуникаций колкоз щеш-пълен съм с тех кат магаре с прадня,ми ша зема препоръки от Киро и попа бе,те се ми стават препорачители кат тегла пари па и яз на тех де,па ако на земат и тримата ша му отидем на Яне на гости да му напрайм къщата весела..
84
1
 
4
 
! Отговори
Elisa преди 11 години
Боже, Боже, ти като си прибрал грешните, да беше прибрал и смешните! Какво изобщо смята Янето, че могат да дирят при него интелигентните? Ако си търси лаладжии, които нарича "комуникативни", може и да насъбере компанийка. Ама и те покрай такава фурнаджийска лопата трябва да имат предвид, че когато се обръщаш толкова бързо, няма как да не си целунеш ***!
83
1
 
11
 
! Отговори
darcas преди 11 години
Кандидатите за депутати в РЗС ще са повече от гласуващите на избори за тях:)))))
82
1
 
3
 
! Отговори
конспиртолог преди 11 години
Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят подробна биографична справка, мотивационно писмо и три препоръки.Жекащите да бъдат избрани трябва да дарят определена сума на банковата сметка на партията.
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БРЕ ЯНЕ, ТИ ПАК ЗАКЪСНЯ.ТРЯБВАШЕ ДА СИ ИЗПРАТИШ ЛИДЕРИ НА ПРОТЕСТИТЕ, И ЕТО ТИ ДЕПУТАТИ.
80
2
 
10
 
! Отговори
Байй Ставри преди 11 години
"Това обаче не им гарантира, че ще бъдат кандитати за депутати, защото може да се прецени, че някой не е подходящ да бъде кандидат за депутат.Ясноооо, някой да върши черната работа. И пак твои хора ще се пъчат на банките.
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям смях!Какви глупости прави този кух ***! Търсел депутати1 Само ненормален може да се върже на подобна тъпотия...
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯНЕ, ОТИДИ ПРИ ТРАКТОРА, ТОЙ ЩЕ ТИ ОСИГУРИ КАДРИ.СИЛАСИЛАСИЛА е трактора.
77
2
 
13
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
Тоя хептен изперка. Да не е четвъртия, който разсмива България...
76
2
 
5
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
Може, само че не съм падал на главата си.
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАРТИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПУСКАТ ОБЯВИ В САЙТОВЕТЕ ЗА РАБОТА.
74
1
 
3
 
! Отговори
EC преди 11 години
Тия наши политици дали се дават сметка какъв авторитет имеме на запад заради тях?Ако са чисти защо не ги съдат за расизъм както евреите и африканците макар че не са в ЕС?Първо оставиха френския клоун наполеон да ни унизи пред света,после холанците,англичаните а сега и немците.Всеки на Бългаия е кадърен,u забелезете стана членка на ЕС.Загубена работа
73
1
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Мисля че Марешки отговаря на тези изисквания )) Оп обърках се ,,,, говоря за Ярешки ) богат известен и раздавач на хапчета само че не безплатни !!! (видимо не безплатни,,, от появата му при протестиращите варналии и тяхната реакция ))) Коалиция Ярешки мирише на нафталин и там и е мястото - Яне Янев е точният образ на гей само че в политиката
72
1
 
3
 
! Отговори
запознат преди 11 години
бе те добре плащат,ама не всеки може да устои на чара на ЯнетоЩото как да не му с е хвърлиш?!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
60 % от по задните места в листата които няма да стигнат до парламента :D
70
2
 
5
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 11 години
Никой наистина интелигентен, няма да отиде да брани интересите на фурнаджийскат лопата Яне. Виж, псевдо интелигентите - може.
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И В КРАЙ НА СМЕТКА НЕ ВИЖДА КОЛКО СТРУВА ДЕПУТАТСКОТО МЯСТО !!!
68
1
 
7
 
! Отговори
Лопатар преди 11 години
Янето отдавна има обичай да "прави воеводи" сътрудниците си. Та това означава и "комуникативен" в обявата, да не земе некой да се дърпа...