Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!

Партията пусна обява за кандидат-депутати
Обновена: 5 мар 2013 14:50 | 5 мар 2013 11:40,
179
Вие сте комуникативен и интелигентен? РЗС търси вас!
Снимка: архив Булфото

РЗС стартира кампания за търсене на депутати. Още преди повече от седмица от партията на Яне Янев анонсираха старта на кампанията “Влез в политиката! Смени системата!“.

От Ред, законност и справедливост обещават до 60% от местата в листите на партията за парламентарните избори да са от гражданска квота. Изискванията към кандидатите не са много.

РЗС държат кандидат-депутатите да имат навършени 21 години към изборния ден, да са български граждани и да няма друго гражданство, да не са поставени под запрещение и да не изтърпяват наказание лишаване от свобода, както е по Конституция.

Нещата обаче са много строги що се отнася до партийното минало на гражданите, които искат да влязат в листите на Янев. От РЗС не искат кандидатите да са били министър, зам.-министри, шефове на агенция или членове на политическите кабинети на министри в правителствата от 1990 до 2013 г. Мераклиите за народни представители категорично не трябва да са били част от ДС.

Партията на Янев държи хората, които евентуалното ще застанат зад банките в НС от тяхната партия, да притежават комуникативни умения, интелект, способност за сближаване с хората и работа в екип, лидерски качества и собствени убеждения. За необходим образователен ценз не става дума.

От РЗС посочват, че професионалният и управленски опит, доброто семейство, както и висшето образование, при равни други условия, ще дават предимство на съответната номинация.

Ще насърчаваме ерудирани, енергични и желаещи да работят за смяна на модела хора от всички възрасти, допълват от партията.

Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят  подробна биографична справка, мотивационно писмо и три препоръки.

Препоръките може да бъдат от вашия работодател или някой друг човек, който ви познава добре. Поне един от хората, който ви препоръчва, следва да ви познава повече от 5 години, уточняват от партията.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на събеседване със специална Комисия по номинация на кандидатите за депутати.

От РЗС допълват, че хората, които преминат успешно етапа на събеседването, ще бъдат включени в проектолистите на партията. Това обаче не им гарантира, че ще бъдат кандитати за депутати, защото “може да се прецени, че някой не е подходящ да бъде кандидат за депутат“.

От партията успокояват обаче, че “има много други начини, по които този човек да бъде привлечен към политическия живот – да бъде наш координатор, застъпник, модератор, експерт“.

Финалните кандидат-депутати обаче също няма да си почиват по време на кампанията.

"Ние ще очакваме от вас да работите усърдно и активно, за да реализирате потенциала си в полза на държавата и обществото. Освен това ще разчитаме на участието ви в предизборната кампания във вашия избирателен район, при провеждането на събития и подпомагане на РЗС на национално ниво”, посочват от партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
11
 
! Отговори
Пълен майтап преди 11 години
По-атрактивните *** са вече в ГЕРБ и БСП, затова Янка го е закъсала за "кадри" :)
126
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Търсят калинки, но не могат да намерят, защото Янев се компрометира с подкрепата си за ГЕРБ.
125
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички коментатори , начело с администратора не , напред към РЗС , на ли сте много компетентни
124
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вазелин да носимели или Яне си има.
123
1
 
0
 
! Отговори
139 преди 11 години
На всеки:)
122
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ne be tva e gey obqva Qneto si tarsi priqteli
121
1
 
13
 
! Отговори
д-р Менгеле преди 11 години
Яне, от твоята партийка си останал само ти, щом търсиш депутати по обява...
120
1
 
5
 
! Отговори
ДА..... преди 11 години
НА КОЙ КИЛОМЕТЪР БЕШЕ ИМА ДОСТА ЗА РЗС
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне...едно ти остана...да си вземеш за спомен табелката от снимката и за кажеш : Сбогом Гергино....
118
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че кой ще се върже на Янка?...и ще се изложи пред близки, приятели и съграждани....РЗС /Развъдник За Смешници/ и през прав макарон няма да види Парламента!
117
1
 
7
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
Янке, толкова си загоряла, че вече търсиш по обява с кой да се свържеш кармично! Даваш ли си сметка, че ерата на дУпетат приключва? Как беше? Най-много два мандата и у дома? Този ти е втори, айде у дома, калпазанка такава!
116
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз искам да съм сив кардинал
115
1
 
13
 
! Отговори
Цирк Арена преди 11 години
По-правилната обява би била "Цирк РЗС търси нови палячовци."
114
1
 
2
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Да ама има един тънък момент, който сигурно пропускат: Не всички търсят "Ред Законност и Справедливост".Аз съм в това число - притрябвали са ми!!!
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" доброто семейство " Какво означава това, бе, Яне? Дай дефиниция.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един съвет към всички от човек с опит:СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ !ще ви омърсят, използват, излъжат ... и ще ви бият шута
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комуникативния и интелигентен кандидат депутат от РЗС, анонимния ? Моля да ми обясниш какво значи SV ? Щото аз съм *** ,ограничен и неук гласопадавател.....
110
2
 
6
 
! Отговори
Expert преди 11 години
- От кога пиша, че трябва да се влиза в Парламента с Конкурс и с тестове за Интелигентност. Че то за Секретарка в земеделски клуб имат повече изисквания отколкото за влизане на Депутат в Парламента?!...
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
OFF F F F F F ........
108
2
 
5
 
! Отговори
petrov преди 11 години
янка обещала на аптекаря да му осигури места в секционните комисии от нейната квота. да ама янка била лоша и не събрала парламентарна група. и няма група и няма представители в секциите. и като видял аптекаря че янка е празна и я изоставил...янка на колене се молела и силно ридала...