Дарявам 10 бона, ако някой докаже грешка в изборните резултати!

Константинов: „Информационно обслужване“ не манипулира
Обновена: 19 мар 2013 09:15 | 19 мар 2013 09:08,
261
Дарявам 10 бона, ако някой докаже грешка в изборните резултати!
Михаил Константинов. Снимка: Булфото

Проф. Михаил Константинов, който оглавява фирмата „Информационно обслужване”, е категоричен, че нито досега, нито в бъдеще ще позволи манипулации в изборните резултати.

Той обеща пред bTV да преведе лично 10 000 лв. по сметката на Фонда за лечение на деца, ако някой намери документ, показващ дори „една-единствена грешка, която да променя резултатите".

От Константинов се оплакаха лидерите на ДПС Лютви Местан, който вчера се срещна с премиера Марин Райков, и на БСП Сергей Станишев, който пък разговаря с премиера в петък. "Той заяви, че ако алтернативата на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо това да не се случи. Какво е имал предвид и дали тези изказвания не пораждат основателни съмнения, че ще е обективен при изпълнението на служебните си ангажименти", попита вчера Местан. По този повод днес премиерът Марин Райков ще проведе среща с проф. Михаил Константинов.

Още по темата

Математикът подчерта, че във фирмата не се броят бюлетини, а се обработват протоколи от РИК и СИК. По думите му именно в избирателните комисии, чиито членове са от всички политически сили, могат да се случат манипулации.

„Ние съхраняваме около 50 000 документа от последните четири избора. Аз твърдя, че няма нито един документ, манипулиран от „Информационно обслужване”. Документите се съхраняват физически, има и достъпна база данни, аз твърдя, че те съвпадат напълно,” заяви още Михаил Константинов.

„Гарантирам, че бъдещите ни действия ще са същите - пълно съответствие между документите и резултатите. Лъжец и клеветник е всеки, който твърди, че в досега произведените избори има такива несъответствия и който твърди, че такова нещо може се случи", отсече още математикът.

Той защити и работещите 700 души в „Информационно обслужване” и посочи, че за първи път има „опит за клевета за бъдещи действия”.

Според него нападките срещу него са инициирани от някоя масова партия, която няма да влезе в парламента и иска така да обясни неуспеха си. Той обаче не посочи коя политическа формация има предвид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За един математик,при съвременните компютърни технлогии, няма да е никакъв проблем да прикрие не една и две грешки.Не е добре да звучат подобни декларации, от уважаващ себе си човек.
175
5
 
17
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ преди 11 години
ОТ КЪДЕ ИМАШ 10 БОНА ТАКА ДА ДАВАШ ЗАПЛАТАТА ТИ Е 1,400 ЛВ КРАДЛИВ И ИЗМАМЕН ГЕРБЕРАСТ,НА НЕГО ЩЕ РАЗЧИТАТ ЦВ.ЦВ. И БУДАТА БОЙКО МИЛИАРДЕРА,ИНАЧЕ НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА КРАДЛИВАТА ХУНТА НА ГЕРБ,САМО ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯ БИХА ВЛЕЗНАЛИ В ПАРЛАМЕНТА.ДОЛУ *** И АГЕНТИТЕ ОТ ГЕРБ!
174
1
 
6
 
! Отговори
леле преди 11 години
"...ако някой намери документ, показващ дори една-единствена грешка, която да променя резултатите" и това го казва математик?!Биолог, физик и математик седят и наблюдават къща. В къщата влизат двама души и след малко излизат трима. Тримата коментират факта. Биологът казва: "Нормално. Това е резултат от естествен процес на размножаване." Физикът: "Нищо необичайно. В рамките на допустимата грешка е." Математикът: "Ако сега в къщата влезе един човек, в нея няма да има никой"
173
2
 
11
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 11 години
ЕТО ТАЗИ МУТРА ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ЩЕ МАНИПУЛИРА И ИЗЛЪЖЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ,ТО ВИЖТЕ ГО САМО КАКВА МУТРИНСКА ФИЗИОНОМИЯ ИМА,ТИПИЧНА ЗА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ,А И ТОЙ САМ СИ ГО КАЗАЛ ,ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДРУГИ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЕТО ТОВА Е ПРИЯТЕЛИ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ГЕРБ СЪСИПА ВСИЧКО ,АИ ХОРАТА И ПАК СЕ БУТА ЗА ВЛАСТ С ВСИЧКИ НАЧИНИ.ПУСТА АЛЧНОСТ НЕ ВИ ЛИ СТИГНАХА 3,7 МЕСЕЦА КРАДЕНЕ ОТ ФИРМИТЕ И НАРОДА,НО ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО ВИЖДА И ТОЗИ ГЕНОЦИД КЪМ НАРОДА СИ НЕ ЩЕ ОСТАНЕ НЕ НАКАЗАН,*** ОТ ГРОБ!КРАДЦИ!
172
1
 
2
 
! Отговори
Пешо до 186 преди 11 години
Не се шашкай; явно е поредната серия от КхемикълТраилс; с които ни тровят. Съвет: дай да си купим от мафията по едно РПГ и като вземе да кръстосват....цели в крилото ще ги мернеш ...! 40 самолета; 3 да свалиш пак берекет; ако всеки път сваляме по 3 ще оцелеем. Другият вариант е система "СС-400 но няма да я пуснат през митницата. Бог е любов! Дали?
171
2
 
8
 
! Отговори
Clair преди 11 години
Този господин професор е конформист и продажник.Отдавна трябваше да бъде сменен- недостоен е за мястото си.
170
2
 
9
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 11 години
Не си ли замине ВЕДНАГА тоя мишок, изборите ще са под съмнение, а това не бива да се допуска.
169
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не гледайте как изглежда профито!Не е важно дали котката е черна или бяла,важно е да лови мишки!
168
2
 
12
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 11 години
Тоя *** ако си мисли че му се е разминало или ще му се размине...ТОЙ нямало да допусне, кой си ти бе мишко?
167
2
 
10
 
! Отговори
Profesora преди 11 години
Забравих да уточня, ще получа 100 бона да фалшифицирам резултатите. Ха-ха-ха.
166
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На професора главата му е голяма , ама ако можеше устата по - малко да му приказва щеше да е добре!
165
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А как ще докаже грешка някой,като ти имаш последната дума.Уважаваният от мен професор Константинов се продаде за власт или пари не знам.Но той много добре знае,колко ограничен и *** е Бойко Борисов и че не става за премиер.Алчността е лош съветник,професоре.Жалко.
164
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласуваш за Червена коалиция-получаваш анархия и хиперинфлация!Хиперинфлацията 1996 год.започна по същия начин!
163
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ са неграмотни-основна мантра на БСП и компания-аз вярвам само на факти!ЕВРОСТА-инфлация за 2008 год 12%-това е когато на управление бяха ГРАМОТНИТЕ,хайде сега да видим 2012 год инфлация 2,4%с десет пункта по-малко отколкото грамотните от тройната!МУДИС-осенка за БГстабилна за 2012 год,-това правят"НЕГРАМОТНИТЕ" от ГЕРБ-Гласувай с проучени цифри,информирай се и гласувай убеден!Милионери са задлъжнели с милиони и искат да пуснат БГ надолу по хиперинфлацийката-измитат дълговете си,а ние....
162
5
 
7
 
! Отговори
Bastor преди 11 години
Бе какви са тия глупости? Информационно обслужване прави второто преброяване на вота. Единствените злоупотреби, които могат да бъдат извършени са на локално ниво по изборните секции.Някой трябва да излезе и да обясни процедурата, понеже глупавия български народ - накъдето му посочиш, натам лае!
161
3
 
3
 
! Отговори
BULGARIA преди 11 години
MAI 6E DIGAT ZAPLATITE minimalnna 3000leva pensia 1000 tok 15 stotinki voda 6 stotinki hlqb 18 stotinki benzin 45 stotinki dizel 39 stotinki
160
5
 
12
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
Този човек е болен мозък"Той заяви, че ако алтернативата на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо това да не се случи"- Как се възприемат неговите думи??Същият хитрец "обработваше" протоолите на президентските избори-най-манипулираните в цялата ни историяТакива умници ще се изгаврят с вота на хората и на сегашните избори през май !!!
159
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не става въпрос за БСП, а за това, че този екземпляр е пристрастен, антипатичен като визия и неподходящ за заемания пост.Какво толкова, че щял да си отиде?То, самият Бойко го изгониха като мърлява коте, та него ли! Все ще се намери някоя калинка, но с диплома и за този пост.Вярвам само на г-н Минчо Христов.
158
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как са били посрещнати в Ловеч? Според правилната телевизия всичко е било много трогателно.
157
6
 
5
 
! Отговори
moli преди 11 години
Това,че Кирил Добрев е в основата на това ,което се случва по улиците на голямите градове не е изненада.Преди време той публично обяви,че е собственик на малка ВЕЦ.Как така аз не съм.Но нека не се забрява,че преди години той беше гонен от полицейски патрули с куфарчета пари получени на Драгоман от сръбски мафиоти.За какво да говорим повече.И сега той и компания с наглия *** Румен Овч.с зъби и нокти ще защитават кокала който са докопали.