Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ

Борисов няма да е следващият премиер, убедена е тя
Обновена: 22 мар 2013 08:20 | 21 мар 2013 17:40,
318
Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ
Меглена Кунева Снимка: БТА
“Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ”. Това заяви пред журналисти в Благоевград лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. 
 
“Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение”, каза още Кунева. 
 
“Мисля, че дори Цветан Цветанов нямаше да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората – “ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии, ако не ви харесват - не гласувайте”. 
 
Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. 
 
Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.
 
“Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа”, каза Кунева по-рано в Кюстендил. „И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност“, категорична беше тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
най - интересната новина от днес е: 100 милиона евро на българи в кипърски банки. не искам да си представя какво е по люксембургските, лихтенщайнските и швейцарските банки. за карибските острови, сейшелите и сингапур да не говорим. май бая червени куфарчета ще се съберат - има няма 2 самолета.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещата, които казва са верни, те не се правят от вчера.... само че, аз лично бих я посъветвал да се оттегли и разкара от медииното пространство и да се завре някоя дупка и да си доизживее живота....докато го има още..... Никога няма да простя на тази долна "к*рва осъкатяването на 1-4 Козлодуй... сега тръгнала да обеснявай кой как злоупотребява..... След дъжд - качулка... или късно е либе за китка!
38
1
 
9
 
! Отговори
EMIGRANT преди 11 години
DA ZABRANIM KOMUNISTI. I RODNINI DA UPRAVLIVAT BALGARIA.!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе ясно е, че комунистите са ***, за тях кой въобще говори? всички политици до момента са крадци - иначе хората нямаше да са на улицата! проблемът е в глупаците с власт - те се самозабравят. достатъчно е да видите какво правят местните васали на дпс с незавършено средно с местните хора или полицаите, които никой не контролира. а най - зле е, когато в една партия всички влязат само заради кариерата и властта безконтролно.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЛеонсиоЗащо си мислиш, че Кунева ще я изберат ? И да я изберат ще стане *** на властта.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен (38)Как какво ?!? Затвори два реактора в Козлудуй. Сега имаме ЕРП-та и соларни централи. За това тока ни е скъп. Само че хората забравят...........
34
0
 
7
 
! Отговори
т преди 11 години
Ето го и Джукича бе, няма как да пропусне да се изтропа
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А кой ще обещае премахване на имунитетите на политиците,а когато беше еврокомисар какво направи за държавата
32
2
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
до 28 - КРАДЕЦА СИ ОСТАВА КРАДЕЦ .-комунистите са генетично увредени и се предава по наследство. Те хранеха прасетата с БЪЛГАРИ , те убиваха всеки който е малко по-умен от тях.
31
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кунева никога няма да влезе в парламента !
30
10
 
5
 
! Отговори
Десен преди 11 години
Стига глупости с това, че няма алтернатива на калинките от ГЕРБ!!! Кеф ти Кунева, кеф ти Костов. Алтернатива ИМА!
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХОРАТА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ПОЛИТИЦИ АМА ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РЕВЪТ ЗА ВЛАСТНАГЛА РАБОТА
28
2
 
7
 
! Отговори
gfgd преди 11 години
Kunkata e tragediqta na bylgarskata politika, s takiva kato neq kak da se opravim! Tq e stam za naroda ni
27
11
 
6
 
! Отговори
Ирена преди 11 години
Няма по-нагла партия от ГЕРБ. Не се наядоха, не ги е срам от нищо. Кунева е много права, новото правителство си е пак тяхно и работи за БУДА. Не им ли стигнаха самозапалванията, бунтове ли искат?
26
3
 
11
 
! Отговори
до жоро преди 11 години
..Защо всички сте против ГЕРБ?..Ще ти отговоря с поредица поговорки:1) Глупакът с власт е по-страшен от умния крадец-Япония;2) Мъдрият се учи да може, умният да знае. Само на глупакът всичко му е ясно! Менандър;3) Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие - Оскар Уайлд;4) Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.Бъртранд Ръсел5)Великите умове обсъждат идеи. Средните умове обсъждат събития. Дребните умове обсъждат хоратаТи си избери една!
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЪМОВА ЩЕ СЕ БОРИ СЪ ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ВЛАСТА
24
2
 
7
 
! Отговори
бабоеб преди 11 години
Тази става за люляне. Екстра е.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А,бегай,бе Пръмова.Все ви е виновен,някой,когато нещо не ви изнася.Правилата са за всички.
22
2
 
16
 
! Отговори
Ашер Гинзберг преди 11 години
Г-жа Пръмова или страда от някаква форма на избирателна атеросклероза,или както е присъщо на комуноидитесъвестта им е ампутирана.Само че ние нито сме балами,нито Буда/ли.Да не напомням за бившето и шефче Гюнер Ферхойген,дето го осъдиха в Германия.Ами Париба?И т.н....
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОВЦА