Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ

Борисов няма да е следващият премиер, убедена е тя
Обновена: 22 мар 2013 08:20 | 21 мар 2013 17:40,
318
Кунева се шокира от служебния кабинет, много бил вързан с ГЕРБ
Меглена Кунева Снимка: БТА
“Шокирана съм от първото решение на служебното правителство, което всъщност е вторият кабинет на ГЕРБ, да увеличи двойно тарифите за отразяване на предизборната кампания от обществените медии БНР и БНТ”. Това заяви пред журналисти в Благоевград лидерът на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева. 
 
“Не може да се говори как трябва да се чуе гласът на хората, на новите партии, които биха могли да отразят гражданските протести и в същото време да не им се оставя шанс. Това е арогантно поведение”, каза още Кунева. 
 
“Мисля, че дори Цветан Цветанов нямаше да си позволи да направи това. Грозно е, че си го позволи служебното правителство, но това само показва колко политически обвързано е с ГЕРБ. Те сякаш казват на хората – “ще чуете само големите и стари партии, които имат субсидии, ако не ви харесват - не гласувайте”. 
 
Председателят на “Движение България на гражданите” определи като абсурдно предложението на служебното правителство в Изборния борд да участват неправителствени организации, които да са излъчени от партиите от вече разпуснатия парламент. 
 
Кунева пое ангажимент, че партията ще настоява следващото Народно събрание да приеме промяна в законодателството за намаляване наполовина на партийните субсидии.
 
“Обещавам ви, че Борисов няма да е следващият премиер на страната, той вече се отказа”, каза Кунева по-рано в Кюстендил. „И БСП не могат да са – те работиха в тайни коалиции с ГЕРБ, а лидерът им не иска да поеме отговорност“, категорична беше тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ШОКИРАНА БИЛА ?ТЯ КЪДЕ БЕШЕ 20ГОДИНИ ЩО НЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА ПО РАНО?
19
1
 
25
 
! Отговори
До 7 преди 11 години
Дори и да е права, а може би е права. Когато е омазана в *** от горе до долу, не искам да я слушам. Никой не иска да слуша истини от лъжец и продажник каквато е този РЕНЕГАТ кунева.
18
1
 
27
 
! Отговори
Пръмова преди 11 години
Защо ме мразите бе хора,аз искам само да ви "оправя".
17
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До коментарБраво за Пръмова. Една жена , която истерично драпа за власт.
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо въобще се пускат статии и си пише за тази изкуствена жена с изкуствена 'партия' с още по-изкуствени прогнозни резултати? никой, никога, никъде не е и не би гласувал за нея. това е по-зле даже от мария капон и хилядите бзнс-та, те поне имат 5-6 човека членски състав.
15
0
 
30
 
! Отговори
ТАЯ преди 11 години
ТАЯ НЕЩО СИ ВЪОБРАЗЯВА,*** ***,ПЛЕВЕЛ,ТРОСКОТ ЩЕ ДАВА РАЗСЪЖДЕНИЯ ЩО ЗА ШОК,ШОКА Е НА НАРОДА ОТ ТАКИВА КАТО НЕЯ ОХРАНЕНИ ***,ОПАЗИЛ НИ БОГ,КАК НЕ ГИ СПОЛЕТЯВА НЕЩАСТИЕ,ЗА ДА ВИДЯТ ДОБРОТО В СЕБЕ СИ,КАК МИСЛЯТ ЗА ЛИЧНОТО ЩАСТИЕТО ,ГОСПОДИ ВРАЗУМИ БЛИЖНИЯ.
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще я клатя като задавена волга!!!
13
5
 
23
 
! Отговори
ЖОРО преди 11 години
Защо всички сте против ГЕРБ? Нима агентите на ДС от ДПС - хидромилионера Доган , който го страх да напусне сараите е по-добър? Нима генетичнородените крадци и антибългари , слуги на Москва , манипулаторите от БСП са по-добри . Руската лопата Сидеров , който от демакрат стана комунист , който казваше , че национализма е последия стадий на комунизма сега стана националист?
12
0
 
32
 
! Отговори
Иво преди 11 години
И аз съм в шок когато те видя Пръмова,още малко остана....да ти набием шута
11
0
 
36
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Партията на другарката Пръмова нова ли е. Не е ли патерица на Дедовата.
10
3
 
42
 
! Отговори
до Червените кхмери преди 11 години
Късно вечерта. Ахмед Доган и Меглена Кунева-Пръмова са в леглата си и си говорят по телефона. Пръмова пита:- Меди, ако те целуна по левия тестис, какво ще ми подариш?- Ами...ставаш министър по евроинтеграцията.- А ако те целуна по десния?- Ами... ставаш еврокомисар.- А ако те целуна по ***,ще стана ли премиер?- Не.- Защо не?- Ами защото Станишев вече го е налапал целия,затова!!!
9
0
 
38
 
! Отговори
The True преди 11 години
Истини изречени от устата на лъжец, звучат като лъжи.
8
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пръмова, Пръмова, пак ли се лигавиш?
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
YES MAN ВИЕ ЛИ ГОВОРИТЕ ??????????????????????????????
6
43
 
13
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Страшно ви дразни , че казва истината,а?Това служебно Правителство е на ГЕРБ и има хора . които много добре знаят от какво е зависим Райков.Време е вече и Костов да каже цялата истина.Беаво за Кунева.Една жена , която не се страхува да каже истината.
5
5
 
37
 
! Отговори
Еми Масларова преди 11 години
Браво Мегли. Личи си че сме от един отбор. Говоренето ти е изпълнено с позитивизъм и липса на злобни нападки досущ като на нашия председател другаря Серж
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nemoga da q razbera tazi jenica nqma li si dtyga rabota q da ide da si gleda vnucite
3
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И тази не искам да я виждам и чувам !
2
27
 
9
 
! Отговори
kiril преди 11 години
Bravo Meglena!!! Tochen udar v desetkata! Tova e nedopustimo da se uvelichava 2 pyti taksata
1
7
 
59
 
! Отговори
Салахадин преди 11 години
И аз съм шокиран.........от Кунева!!