БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ

Хората на Станишев се ядосват, че ни хвалят, казаха бившите управляващи
22 мар 2013 17:54,
618
БСП ни завиждат, защитиха се от ГЕРБ
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ и БСП продължават със задочния си диалог през медиите. Днес от пресцентъра на партията на Бойко Борисов решиха да отговорят с два дни закъснение на обвиненията на лидера на левицата Сергей Станишев.

В понеделник той заяви, че има опасност страната ни да загуби безвъзвратно стотици милиони евро по европейски програми заради управлението на ГЕРБ. Вчера пък лидерът на младежкото обединение в БСП Явор Гечев изкара сигнал за нарушения с проекти във фонд “Земеделие“.

Още по темата

Похвалите на Брюксел към България и ГЕРБ дразнят БСП, заявиха днес от ГЕРБ. В разпространената от партийния пресцентър позиция се казва още, че правителството на ГЕРБ е получило последните няколко дни от високопоставени европейски политици похвали, които са раздразнили много хората в БСП.

Във вторник лично еврокомисарят по регионалната политика Йоханес Хан заяви, че за България е особено важно да не загуби темпа на усвояване на евросредствата, постигнат от правителството на ГЕРБ. Явно думите на комисаря Хан са ядосали хората на Сергей Станишев, се казва в позицията на бившите управляващи.

Според ГЕРБ БСП всеки ден измисляли нови и нови лъжи за опасност от загуба на европейски средства.

От партията на Бойко Борисов за пореден път припомниха за скандала “Батко и братко“ в пътния фонд.

Отдавна сме свикнали с оплюването на България пред Европа и света, което е запазена марка на БСП. Затова от ГЕРБ призоваваме опонентите си, когато България получава похвали от Брюксел и световните лидери, да преглъщаме теснопартийния егоизъм, заявяват от ГЕРБ.

От левицата заявиха, че ще отнесат сигналите си само до българските компетентни органи, защото не желаят да петнят името на страната ни в Брюксел и вярват в желанието на българските власти да се справят със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


618
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
7
 
11
 
! Отговори
Тодоров ден преди 11 години
Вечна му памет на другаря Тодор Живков и на охранителя му другаря Бойко Методиев Борисов.
400
1
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Има за много неща да се защитават и оправдават,сега се почва.
399
6
 
11
 
! Отговори
АТ преди 11 години
Те хората на Орлов мост добре ви похвалиха!
398
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам влааааааааааассссссссссссссссстттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ваш СтаниШЕФ
397
7
 
1
 
! Отговори
OT ANALITE преди 11 години
Похвалите на Брюксел към България и ГЕРБ .E KAK NE.BRUSSEL SA NASHITE NAI -GOLEMI "PRIATELI". PAZI SE OT TEZI DETA TE HVALIAT- OT DRUGITE SAM SHE SE PAZIA.EDNO DEISTVIE V MINALOTO OT ZAPADA S KOETO DA POKAJAT NAISTINA PRIATELSTVO I BEZVAZMEZDNA POMOSHT, NEMA. NEMA I DA IMA .SAMO EDIN AKT , SAMO EDIN -N E M A
396
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sидеров е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата... Страда от "наполеоновия синдром" на ДЖУДЖЕ... Доста е емоционален и ЛУД. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното.
395
19
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Правителството на ГЕРБ беше слабо, но бе най-доброто, което някога сме имали...
394
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЧЕЗ,ГЕРБ,хАтака,СИК и *** , вън от България Сигнализирахте за неуместен коментар
393
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 515 Ти ще го ***,ако БСП-ДПС-*** вземат властта.Научи се да пишеш.
392
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Gerberi da go lapate
391
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре,че по времето на тройната коалиция,усвоиха всички еврофондове.ХА-ХА
390
4
 
23
 
! Отговори
Незнаех преди 11 години
Незнаех, че Станишев се е обединил с всички ромски партии. Първо си мислех, че се ебавате тука, но видях и в нета инфо! Уж не е тайна, но от бсп не го коментират мн мн! Без малко да гласувам за *** правителство.
389
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nikikm.blog.bg/politika/2013/03/22/bankite-v-bylgariia-shte-se-vzriviat-do-kraia-na-godinata-im.1067066Разпространявайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
388
2
 
9
 
! Отговори
До 505 преди 11 години
Русия и създала специален газ против *** ! Скоро ще го разпръскат със самолети над България ! Няма периспектива *** правителство, то не че Тройката не беше такова де !
387
2
 
4
 
! Отговори
До 505 преди 11 години
Това индиректно подстрекателство да гласуваме за евроромската коалиция ли беше?
386
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българи хайде да дадем властта на ***.Хайде да покажем на целия свят че *** могат да управляват една държава не по-лошо от нас.*** незаслужено са дискриминирани от позиций в управлението на страната времето дойде!!!
385
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей хора прочетох някъде, че БСП си търсят членове от интернет платформите, като Фейсбук и Гепиме ! Ако е вярно, мога да им стисна ръката ! Преди мнооого години в Пазарджик пиках на Евгени Минчев в устата, виж го стана известен ! Да дойде и Станишев на "кръщение", за него ще изпия цяла каса бира !
384
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е преминала през 2008г. БЕЗВЪЗВРАТНО критичния момент за демографско въстановяване ! След милиардите опити най-после педерастите от БСП се научиха да раждат ! За сега само *** де, но все е нещо нали !? Гласувайте за неспирните и неуморни експериментатори, политическите каскадьори на Съюза за *** на България - БСП-ДПС !Да живеят всички бесе-де-песета по всички земни кълбета и Вождовете на Червените Хмери, техни *** Станишев-Симеон-Доган ! СЪД В ХАГА ЗА ГЕНОЦИД !
383
3
 
7
 
! Отговори
хахха преди 11 години
До ?"В смисъл такъв, че ако аз се кефя на 1 партия и тя изведнъж за избори се съюзи с всички ромски партии в бг би ми станало малко тъпо и 100% няма да гласувам за нея! Бсп-рите тука кво мислят? "Глас в пустиня си, брате! За 1ви път бсп-рите замлъкнаха! Де е ромито у форума???
382
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КакданезавидишнаГЕРБзацялатанародналюбов,насоченакъмтях...