Райков покани Константинов в изборния борд

СДС брани ексшефа на "Информационно обслужване"
Обновена: 22 мар 2013 13:35 | 22 мар 2013 13:35,
75
Райков покани Константинов в изборния борд
Марин Райков Снимка: БТА

Служебният премиер Марин Райков покани подалия оставка председател на Съвета на директорите на „Информационно обслужване” АД проф. Михаил Константинов в изборния борд, който ще следи честността на вота.

Райков е убеден, че с професионализма и познанията си той може да допринесе изключително много за успешната работа на борда, съобщиха от правителствената информационна служба.

„Това е отговорно и смело решение, което изразява позицията на един достоен и честен човек”, коментира Райков оставката на Константинов.

Скандалът около председателя на Съвета на директорите на „Информационно обслужване” избухна заради думите му, че ще направи всичко, за да не позволи на тройната коалиция да се върне на власт.

Самият служебен премиер определи изявлението като недопустимо, а БСП и ДПС реагираха остро и директно поискаха смяната му. От ДСБ също изразиха резерви за безпристрастността на Константинов.

От СДС пък днес защитиха Константинов и се обявиха против „опитите той да бъде компрометиран като човек и демократ“.

Още по темата
„Срамно е, когато човек е обвиняван за евентуални бъдещи престъпления, без досега да е извършил такова. Това е връщане към сталинизма“, убедени са сините.

„Срамно е, когато хората на улицата не искат и да чуват за несменяемата политическа класа, а същите тези политици оказаха и продължават да оказват натиск върху институции, с единствената цел за личното си оцеляване“, допълват от партията. 

Според тях е срамно да бъдат сравнявани като професионални качества личности като проф. Михаил Константинов и Азер Меликов. 

„Още по-срамно е, когато кампанията на БСП и ДПС бе подкрепена от ДСБ, партия от десницата. Срамно е, но не е нито за първи път, нито за последен“, убеден е лидерът на СДС Емил Кабаиванов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цирк от Герб - корпарайшен в нов сериал !!!
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Райков го повишава и остава да го покани накрая и във Валутния борд.
31
5
 
25
 
! Отговори
Монтана преди 11 години
Не е луд тоя къде яде баницата, а тоя който му я дава......Константинов сам се обяви ,че не е безпристрастен и подаде оставка ,а Райков му предлага да стане още по-голям шеф......Служебното правителство на ГЕРБ ....
30
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълна ***, Райков е по-голям *** и от ЯнетоХарактерно е за всички герберсти,че не разбират от дума и продължават с наглостта си
29
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ, ТОЯ КОНСТАНТИНОВ- НАЙ-КАДЪРНИЯ МАТЕМАТИК В БЪЛГАРИЯ ? ДРУГИТЕ ПРОФЕСОРИ ПО МАТЕМАТИКА НЕ СА ЛИ ДОСТОЙНИ, САМО ТОВА *** ?
28
5
 
22
 
! Отговори
bolka преди 11 години
Ха, хааа! Преместиха го от единия крачол в другия! Много ефектно и ефективно!Това е да си незаменим човек! Единствен! Ами ако се разболее, какво ще правим, ще отложим ли изборите заради него?
27
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ми хареса този, е съща стока като Борисов ...
26
7
 
18
 
! Отговори
прррр преди 11 години
И защо вие от СДС го защитавате.Не виждате нищо лошо в думите"Ще направя всичко възможно някой си да не се върне на власт" Ами да каже как стават тези работи,да ни каже тези възможности.Значи по принцип всичко е възможно,и ние мислим че като гласуваме от нас нещо зависи.
25
9
 
16
 
! Отговори
Алеко преди 11 години
Дочоолу, Гочоолу, Данко Харсъзина все още са живи, просто са си сменили имената - Цветанов, М. Константинов, Райков...
24
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много достойно отношения.Трябва да се научим да се уважаваме и се отучим да се мачкаме.Особено важно е това качество за онези,които имат власт.Добър пример за пощурялото ни общество.
23
2
 
10
 
! Отговори
Васо преди 11 години
До 8. Случайни АКТристи в това театро няма.
22
1
 
5
 
! Отговори
Васо преди 11 години
А, бе направи грешка професора. Доказа, че и най- мъдрия си е малко ***. Ама и служебния премиер сега греши, щото дава възможност да го упрекват в пристрастие. А хиените само това чакат. Та после да се оправдават за насраните си ***. Политика сутрин мисли какво да обещае, вечер как да се оправдае, че не е изпълнил обещаното. За нас не мисли никак.
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това значи трябвало да измисли "надпартийният" Райков - как да освободи М.Константинов, без да го освободи ...Повелята на ББ-Буда и ГЕРБ трябва да се изпълнява - спечелване на изборите на всяка цена и явно проф. Константинов е необходим за това. Хвала на тези двама "достойни" мъже - слуги на Буда и ГЕРБ!
20
6
 
29
 
! Отговори
Факт преди 11 години
За какво го кани в изборния борд?!Михаил Константинов е вече напълно компроментиран.
19
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 18Е как ще е честен като се закани да "свири против 3 от 4те отбора в надпреварата" ?!?Герберастите ме изумявате всеки ден...
18
1
 
21
 
! Отговори
hanseatic преди 11 години
Каба-сдс наясно ли е, че живеем в демокрация? В сучаят проф. М. Константинов е изразил мнение, което изказано от поста който заемаШЕ, звучи като предизборна агитация за борисовия герб. Срамно и безпринципно е някой да защитава подобна постъпка. Бакалската сметка на каба-сдс, е видна отвсякъде. Предателите не ги обича никой, нито свои, нито чужди. Даже и герб ги изостави.
17
1
 
23
 
! Отговори
Последен изход! преди 11 години
Избори 2013 да бъдат проведени от ООН и с пълно международно наблюдение и оценка!Правят се така:1. Изборните секции не броят бюлетините, а смо изготвят протоколи за броя гласували и запечатват урните!2. Конвои от полиция, военни и наблюдатели приемат и транспортират урните до регионални преброителни центрове.3. В РПЦ урните се приемат, отварят се и се броят бюлетините пред камери и наблюдатели! 4. Всичко се предава директно по телевизията - от начало до край!Става малко бавно, но е сигурно
16
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Константинов е честен човек, но в България честните и свестните затова не влизат в поилтиката или бързо се отказват, понеже не им трябва да ги замерят с *на.
15
4
 
13
 
! Отговори
интересен преди 11 години
Защо тогава ги руча жабетата?
14
2
 
25
 
! Отговори
:) преди 11 години
Задават се честни избори :)