ДСБ не се отказват от обединение, чакат Нейнски

В коалицията нямало проблем със съпредседателското място
Обновена: 2 апр 2013 20:45 | 2 апр 2013 20:42,
51
ДСБ не се отказват от обединение, чакат Нейнски
Вратата за "Синьо единство" в коалицията не е затворена, увели Светослав Малинов. Снимка: БТА

Преговорите между ДСБ и "Синьо единство" на Надежда Нейнски продължават. Това заяви заместник-председателят на ДСБ Светослав Малинов на извънредна пресконференция днес.

Той припомни, че двете формации не успяха да се регистрират като коалиция за предстоящите парламентарни избори, но добави, че опитите им за максимално обединяване на десните сили продължават.

Целите, които си поставяме в тези преговори, е да сключим политическия съюз преди регистрацията на листите, заяви Малинов.

Затова по думите му тази регистрация на листите ще стане в последния възможен момент, като те останат "отворени", за да заемат своите места колегите от "Синьо единство".

Още по темата
Бихме искали този политически съюз да бъде гарант за всички ангажименти, които вече поехме в подписаната единна платформа, каза той.

По-рано днес от "Синьо единство" посочиха, че между двете партии е имало неразбирателство относно съпредседателите на бъдещата коалиция.

Съгласие за съпредседателство между Надежда Нейнски и Иван Костов имаше и то остава за нас, заяви Радан Кънев, заместник-председател на ДСБ.  "Ние го потвърждаваме, ние искаме политически съюз между двете партии със съпредседателство между Надежда Нейнски и на Иван Костов. Така че такъв проблем между нас не съществува, не съществуват и никакви особени различния при подреждането на листите", каза още той.

От ДСБ категорично заявиха, че от тяхна страна не е имало спиране на разговорите. Председателят на предизборния щаб на ДСБ Веселин Методиев коментира, че на тези избори хората не се интересуват кой ще бъде депутат и кой ще сформира правителство. "България тръгна назад и голяма част от българите обедняха жестоко - тези неща могат да бъдат пресрещнати от хора, които са се справяли с такива кризи, а ние сме от тях", каза Методиев, предаде БТА. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
7
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
"Синюту идиству" май е част лилаво множество...
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като ти е писнало да слушаш сложи си тапи на ушитеПродават се по аптеките за левчеА и не е задължително да влизаш във форумите на ДСБ
20
7
 
6
 
! Отговори
Прав е 18! преди 11 години
Точно така - разкопките при банята ги 'реституира' майката ан Надето - абсолютно незаконно!
19
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми да чета и слушам глупости. Само ДСБ.
18
27
 
14
 
! Отговори
Активен борец преди 11 години
ДСБ и СДС да пишат завещание и да си изберат китен парцел в Орландовци, че на 13 май че одим да ги копаме!
17
1
 
6
 
! Отговори
Пак към Великана преди 11 години
... объркал се е човекът... Трябва да се гледа по-южно - Ахтопол, Синеморец, и такива невзръчни местица...Ха, пак сполайте!
16
2
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 11 години
Оставете го Великана на мира... Проверете парцела до "Дървеното", което точно до разкопките от Татово време на 75 метра по диагонал от Цантралната баня в София... Ако това не ви уйдисва ... Проверете бившия централен гараж на УБО...Ако и това не Ви харесва, свържете се с Ханс Дитрих Геншер и го попитайте дали не си е променил мнението за "средствата за вертикално забавление" в самолетите... Хайде със здраве!
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До tih velikan 681,Първо пиши на българси и второ, като си толкова информиран, дай да ти проверим информацията. Кажи името на хотела( както на Костов така и Нейнски), фирмената регистрация, списъкът на акционерите и капиталът на дружеството, за да проверим в търговския регистър. Ако не можеш да ги напишеш, ще считам, че си поредния червенотиквеник или слуга на БКП.
14
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, нещастници от ДСБ, вчера регистрирахте коалиция "ДСБ-НДФ", умишлено без да включвате '"Синьото единство", и излъгахте че проблемът е в някакъв липсващ документ, а днес се надпреварвате от всички телевизии и сайтове да се обяснявате в любов на Надежда. Откъде толкова лицемерие и лъжи, или това ви е вродено и ви се предава по наследство от командира?
13
4
 
14
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Подкрепям Ви!
12
13
 
27
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
До Анонимен 7, байно, кой е големият кокал ? Депутатската заплата в опозиция или субсидията за парламентарно представените партии, която ще бъде издухана двойно и тройно по изборите ?Не е убедително! Спорът е за нещо друго и тази потайност и противоречивост и на мен не ми се нрави, но си мисля, че се очаква от "Синьо единство" да узреят за някоя идея. Дано разберем и дано "Синьо единство разберат, че без Костов са загубени, с тях и без тях аз ще гласувам за ДСБ и то не само заради Костов, а заради идеята, принципите и програмата, които са заложени в партията.
11
7
 
20
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
е то все до него опираме, когато се касае за грамотност, ама и много бързо се извъртаме след това. така че, що ли му трябва на баир лозе. човека искаше втори мандат, - да , ама не, трябвало цар. сега се сещаме за него след 12 години като каруцата затъна в калта.
10
20
 
8
 
! Отговори
софиянец и столичани преди 11 години
срам голям,*** тези са имунизирани и не ги хваща
9
15
 
10
 
! Отговори
Централна Баня преди 11 години
ДСБ би трябвало да настоява Надето да се откаже от семейните си претенции (по майчина линия) върху няколко парцела край Централната баня в София... Защото какво друго обяснение ще даде защо толкова се е залетяла за властта отново... С нава фамилия, ама хайде стига де... Нали искаше "с малко, но завинаги" да става редактор в детско издателство... Помнят се нещата, г-жо ... Нейнска, има ги и на снимки-:) Да сте ни жива и здрава!
8
18
 
8
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 11 години
***..hotela na Nadeto na Zlatni e do na Kostov.Metalite I marshrutkite v Sf na Nadya,a na Kostov kartofite na Samokov,cigarite,vodite I mesata s gubite na kooi sa ve drugaryu Ivane???aa..shte delish s Naadeto Mihailova..yasno,a glasovete na romite?
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе,не ви ги разбирам вашите работи,ама нещо взехте да отново да се карате кой да води бащина дружина.Големия кокал не е за изпускане!
6
16
 
30
 
! Отговори
мадафака преди 11 години
На много хора не им изнася, къде от глупост и простотия, къде заради долни и подмолни мисли, но в България има само един човек способен да управлява държава и той се казва ИВАН КОСТОВ.
5
22
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Костов ще извади отново България от блатото.Ако му се доверим,няма да съжаляваме.По времето на Костов,въпреки обрулената държава,получавахме 13 и 14 заплата,коледни и великденски премии и надбавки за пенсионерите,а заплати и пенсии се индексираха с %-та на инфлацията.Затова ще гласувам за Костов.Това е интелигентният избор.
4
9
 
19
 
! Отговори
дядо преди 11 години
до ГРАЖДАНИН,друго си е цървула цветанов и свинята фидосова нали ,другарю ГРАЖДАНИН
3
20
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да не се обединят ДСБ пак ще влезе в парламента,защото са най-подготвената и интелигентна партия.Костов е политик,който се е доказал във времето.Ако Надето не се присъедини ще сбърка много.