Шефът на НАП се стяга за парламента

Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата в Пловдив-град
2 апр 2013 07:00, Елка Василева
135
Шефът на НАП се стяга за парламента
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Шефът на НАП ще се пробва за депутат. Красимир Стефанов ще бъде на втора позиция в листата на ГЕРБ в Хасково, пише "Стандарт". Там водач ще е бившият икономически министър Делян Добрев. Водач на листата в морската столица се очаква да е бившата строителна министърка Лиляна Павлова.

На предни позиции ще са бившият депутат Емил Радев, както и бившият шеф на Военноморските сили и бивш зам.-началник на отбраната Пламен Манушев. В листата ще е и Нели Петрова, майка на 20-годишната Лора, която бе убита на пешеходна пътека. Варненската листа ще има и спортна звезда - в нея ще е и олимпийският шампион по бокс от Сеул 1988 г. Ивайло Маринов, роден като Исмаил Мустафов. От гражданската квота се очаква друга олимпийска звезда - шампионката от Пекин Румяна Нейкова, чийто съпруг бе спортен министър в кабинета "Борисов".

Шефът на ГЕРБ във Варна Иван Портних вероятно ще е втори в кандидат-депутатската листа за предсрочните парламентарни избори на 12 май, пише още "Стандарт", като се позовава на партийни източници. Така той ще бъде "тестван" каква подкрепа събира за извънредния кметски вот в морската столица, който се очаква през юни. Портних се радва на подкрепа в партийното ръководство и е най-вероятният кандидат на ГЕРБ за градоначалник. Постът се оваканти, след като партията на Бойко Борисов оттегли доверието си от Кирил Йорданов и след паралелен натиск от протестите в града той бе принуден да освободи кметското кресло.

Късно снощи стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата на партията в Пловдив-град. Имаше вероятност той да води своите в Стара Загора, където водач на листата на БСП е лидерът на социалистите Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
36
 
! Отговори
555 преди 11 години
Не че и те не са Политически Номади, поставени от някои уж като опозиция. Нали го видяхме Янко Домоуправителя какви ги на твори,разпръсна енергията на Народа. И хората се прибраха като му видяха акъла. Че и на Полицаите ходи на протеста,дето пазят тези ***.
55
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пито - платено, нема лабаво при ГЕРБ. Розовата *** оневини корумпираното *** на шефското място в МВР и сега гейберастията си плаща сметката. Че иначе лош сигнал към останалите продажни държавни чиновници ще изпрати.
54
1
 
34
 
! Отговори
555 преди 11 години
До Анонимен Ми да гласуват но за кого .Голям смях. Ще стане много интересно ако например всички които сме против ГЕРБ И БСП И другите политически ренегати и тези дето мразят Герб и Обратно БСП и гласуват Протестно изсипем гласовете си на онези от НДСФ ли там как бяха от скат. То и без това цялата работа на нашия Политически елит е една порнография и шуробаджанащина. Дали ще бъдат в шок ако тези от скат имат 45 50 %
53
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е награда, че не подпука Цецко !
52
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли поне един другар да обясни защо по избори все са в коалиция с *** джери, затова ли Гоце помилва Кънчев и го пусна от затвора преждевременно, да подсигури вота в махалите. Затова ли развъждате *** 20 години, да осигурите твърд електорат за подмяна на възнасящия се?
51
3
 
37
 
! Отговори
до 56 преди 11 години
Слабо Странджа, използваш стари лафове. Нищо ново не можете да измислите...
50
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младежкото Герб зае позиции зад клавиатурите... Заработвайте, браво, браво!
49
10
 
35
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Комунистите многи се изложиха пак, приютиха си в коалицията *** на Ц. Кънчев и Тома Томов, срамота, с престъпниците и *** ортаци стават само и само да са на власт. Не издържат вече далече от хранилката, втори заем им се налага да взимат, за да плащат на форумните списвачи, закъсали са го здраво, спешно имат нужда от шанс за далавери в големи мащаби.
48
8
 
36
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
53Скрий паспорт на баба си - спаси България!!!...
47
0
 
49
 
! Отговори
sdfsdf преди 11 години
смятайте ,шефа на нап си е вече офицялно гербер *** и наглостта,както на предните избори за президент и местна власт ,където цв цв говореше така ,какво лошо има да съм вътрешен министър и председател на предизборния щаб на герб
46
0
 
46
 
! Отговори
Мими преди 11 години
Малеееееее ама тоя само е за месокомбината Родопа
45
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЪЛГАРИ, гласувайте, гласувате всички, заведете даже и престарелите си баби и дядовци. Само с гласуване имам някакъв шанс. Който не гласува си дава доброволно гласа без дори да го питат на първите класирали са се партии.Преизчисляват се всички от списъците за гласуване. Всички от списъците се броят, но гласувалите за когото те са гласували, а негласувалите за когото изчисли компютъра.Да, винаги се правят измами, но измамите са предив всичко с бройките на негласувалите. С гласовете им е по-труд
44
9
 
35
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
43Станишев установил, че Диария Сергеевна е "одрала кожата" на бате Серго Збогома... - НА ТОВА КАЗВАМ АЗ - СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СОЛИДАРНОСТ...
43
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В чужбина бъркат Косово с България и Хашим Тачи с наш Бойко !
42
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен премиер, подмолни безмозъчни тиквари !
41
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Демокрация" в действие ! Сега ще бъде възнаграден за услугите, които направи на герб.
40
8
 
34
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Комунистически изблици:- Оставкааааа, оставкаааа... - ако не я подаде по нормалния начин - ще му я вземем по другия.../дезертьор, страхливец - изостави държавата в труден момент/- Стига сте го давали по всички медии тоя Борисов... - омръзна ни да го гледаме.../къде се скри Борисов - защо не се показва/...
39
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТРАНДЖАТА го няма трети ден... Да не го уволниха?!
38
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BA6 KOJODERA 6TE STAVA DEPUTATKA . ABE TOQ TRQBVA DA BADE POGREBAN SAS SONDA , NA 5- 6 km DALBOKO POD ZEMQTA
37
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе, къде е Пъзльото на Републиката, до кога ще се крие в миша дупка... Успокойте го, онези с камъните вече ги няма на Орлов мост. Те ще го подгонят пак само ако вземе властта.