Шефът на НАП се стяга за парламента

Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата в Пловдив-град
2 апр 2013 07:00, Елка Василева
135
Шефът на НАП се стяга за парламента
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Шефът на НАП ще се пробва за депутат. Красимир Стефанов ще бъде на втора позиция в листата на ГЕРБ в Хасково, пише "Стандарт". Там водач ще е бившият икономически министър Делян Добрев. Водач на листата в морската столица се очаква да е бившата строителна министърка Лиляна Павлова.

На предни позиции ще са бившият депутат Емил Радев, както и бившият шеф на Военноморските сили и бивш зам.-началник на отбраната Пламен Манушев. В листата ще е и Нели Петрова, майка на 20-годишната Лора, която бе убита на пешеходна пътека. Варненската листа ще има и спортна звезда - в нея ще е и олимпийският шампион по бокс от Сеул 1988 г. Ивайло Маринов, роден като Исмаил Мустафов. От гражданската квота се очаква друга олимпийска звезда - шампионката от Пекин Румяна Нейкова, чийто съпруг бе спортен министър в кабинета "Борисов".

Шефът на ГЕРБ във Варна Иван Портних вероятно ще е втори в кандидат-депутатската листа за предсрочните парламентарни избори на 12 май, пише още "Стандарт", като се позовава на партийни източници. Така той ще бъде "тестван" каква подкрепа събира за извънредния кметски вот в морската столица, който се очаква през юни. Портних се радва на подкрепа в партийното ръководство и е най-вероятният кандидат на ГЕРБ за градоначалник. Постът се оваканти, след като партията на Бойко Борисов оттегли доверието си от Кирил Йорданов и след паралелен натиск от протестите в града той бе принуден да освободи кметското кресло.

Късно снощи стана ясно, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е потвърдил, че ще води и листата на партията в Пловдив-град. Имаше вероятност той да води своите в Стара Загора, където водач на листата на БСП е лидерът на социалистите Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
48
 
! Отговори
Снайперист преди 11 години
Има някаква грешка тук - първо да се стяга за разпит при прокурор, че после и за затвор ехеее!
35
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че тогавашния гл. секретар на МВР е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с "Лукойл" и че като главен секретар се е погрижил за това приятелката му да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията.
34
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това ще е наградата му задето направи така ревизията на Цецовата тъща, че накрая никой не разбра откъде тази женица е успяла да спести толкова пари за прословутите апартаменти
33
2
 
49
 
! Отговори
Бай Гошо преди 11 години
Еееееех Шопаря брееееДайте ножа да го боднем зад ухото
32
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шефът на НАП след като ОДРА българите, се стяга за парламента!Ама агент БУДА жив ли е?Нали щъкаше из Будисткия рай.
31
2
 
38
 
! Отговори
555 преди 11 години
Не трябва да се гласува за никого,за никоя политическа Партия. В деня на изборите всички хора трябва да излязат и да обградят избирателните секции и да не позволят на никои да гласува. После да се създаде политически субект от Българи одобрен от целия Народ,да се търсят според заслугите и според това какво са направили за България. За които Държава и Народ са преди семейство и род и които са готови да се отдадат на България . Не бива да се ЛЕГАЛИЗИРАТ ОТНОВО СЪЩИТЕ ПАРТИИ И ХОРА.
30
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя го извадиха от камиона дето беше пред Народното събрание с трансперант - Бойко кръстник на свиневъдите!
29
18
 
35
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Хайде да пресметнем колко апартамента ще си купи Станишев само от аферата Хохегер. Май пръстите на двете ръце не стигат. Ами другите далавери заедно с Доган Ефенди.
28
3
 
58
 
! Отговори
555 преди 11 години
Какви Апартаменти бе Приятелю. Аз от сигурен източник знам че на Цветан Цветанов е кум на дъщерята на Тодор Бояджиев и тоя същия е получил Държавни поръчки за 54 Милиона евро.После пак гласувайте за тях !!!! Няма да драпат с сзъби и нокти за властта ли. Разстрел заслужават. Ти за някакви 5 апартамента говориш.Стотици милиони евро са откраднали ***.
27
2
 
47
 
! Отговори
lol преди 11 години
все ко мутра у гроб.гарантирано.гласувайте овце. блаааааааааааааааааааааааааааа блааааааааааааааааааааааааааа
26
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки *** се стяга за парламента.Видяха колко лесно е мутра като тиквата да влезе и сега всички се натискат.Изглежда има какво още да се краде, и временното правителство къта тези неща, че да има за тези който е дойдат за следващите 4 години.На народа пак ще покажат един среден след изборите и пак по старому. Само автомата ще ги сложи на мястото им тия *** нищо друго.
25
1
 
52
 
! Отговори
555 преди 11 години
Направо като гледам и слушам какво става в тая стана Бяс ме хваща. Не съм виждал толкова алчни хора и не съм чувал толкова лъжи през живота си. Думите изгубиха смисъла си и вече не значат това което са,такова откровено словобудство не съм виждал никъде по света. Горко ви Българи. От Турско робство ви освободи Русия но от тези предатели и кърлежи ще ви трябва нещо повече отУУУУ И ДОЛУ И ОСТАВКА. Да не съм пророк ,но аз смятам че Народа ще се освободи отново с оръжие и кръв .Жалка ви Майка предат
24
0
 
53
 
! Отговори
Шерлок преди 11 години
На доброто куче - пържолка , какво толкова!!!
23
25
 
35
 
! Отговори
++++++++ преди 11 години
Червените платени *** отново окупираха АНОНИМНИТЕ форуми
22
1
 
46
 
! Отговори
1 преди 11 години
и както ми казаха в нап -а бе ,я ги плати пак и не се разправяйтакава безобразна какафония и стрес не сме виждалине стига кризата ,а измислената система на нап ни доубиваи за награда на тоя-да кове закони в парламента,
21
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А България се стяга да изрита Герб.
20
0
 
44
 
! Отговори
1 преди 11 години
апартаментите на цв цв им няма нищо,това си е в нмомента платено дрскачествоаз искам да знам на какво прилича системата на нап в моментаплатил си осигуровки и данъци и след малко идва покана в 7дн срок да ги внесеш пактакъв тормоз не сме виждали трябва да се назначи човек във фирмите ,който да обслужва безобразията на нап и по цели дни да рови в документи и да доказва,че е внесъл паритеа има фирми със задължения,които се изчистиха не знайно как,а ние коикто сме внесли,що да не дадем
19
1
 
62
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Не беше ли този който "разследваше" 6-те апартамента на Цв.Цв.? Да . Той е. За "вярна служба" към ГЕРБ, те ще го направят депутат. Дали "разследването "е било обективно ?
18
13
 
37
 
! Отговори
Антикомунист преди 11 години
С мъка на сърцето ще кажа,че по времето на комунистите имаше повече законност........Но *** Станишев с напъните си да маха 10% данък ще си вкара автогол. Това е най-простия лидер на БСП, който комунистите са имали.........Докато Станишев е начело на БСП, за щастие ,комунистите няма да вземат властта в БГ. повече ме е страх от старата хиена, подлизуркото и трипера - Първанов.
17
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tоя розов *** затри хиляди фирми и правеше чадър за контрабандата на цигари на ГЕРБ.Да не говорим за проверката на Цецо крадецо.Сега му се одблагодаряват, като розовият си мисли, че ще се сдобие с имунитет, но няма да му стане играта.След изборите трябва да стане постоянен клиент на прокуратурата, съда и централния Софийски.През целия мандат на ГЕРБ изпълняваше само техни поръчки.