Лъжа е, че съм подслушвал незаконно!

Цветанов: ГЕРБ няма да води кампания на популизъм и компромати, а "лице в лице"
Обновена: 5 апр 2013 15:07 | 5 апр 2013 14:20,
498
Лъжа е, че съм подслушвал незаконно!
Цветан Цветанов във Велико Търново. Снимка: БТА

ГЕРБ няма да прави кампания на популизъм и компромати, а ще проведе политика лице в лице, позитивна и прагматична. Ще разясним всички възможности, които може да предложи партия ГЕРБ в следващ мандат. Това заяви във Велико Търново Цветан Цветанов, шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.

Той категорично отрече в неговия мандат да е имало незаконно подслушване на видни политици и бизнесмени. Според него внесеният от Сергей Станишев анонимен сигнал в прокуратурата е предизборен сценарий на БСП.

„Аз знам какво съм правил и ви уверявам, че това е пълна лъжа, че министърът на вътрешните работи е разпореждал незаконно подслушване за определени политици и бизнесмени. Всяка една подобна спекулация не кореспондира с истината и мога да ви уверя, че всичко, което се прави и се прилага като реализиране на специални разузнавателни средства, става по законно установен ред“, заяви Цветанов.

Още по темата
Според него е странно, че подобни анонимни сигнали излизат точно в началото на предизборната кампания. „Но това е доста изигран добър сценарий от БСП, който си го тренират всеки един избор. Така че, това е част от кампанията, която ще реализира Българската социалистическа партия, защото нямат какво да предложат“, добави той. 

Тази сутрин Мая Манолова изчисли, че на всеки час от управлението на кабинета „Борисов” са били искани по 8 разрешения за използване на СРС-та. 

В отговор бившият вицепремиер я попита дали има притеснения от контактите си с един от най-известните контрабандисти у нас.

„Тя, може би, има притеснение от един от най-известните контрабандисти в България - Фози, така известният митничар, заедно с Манджуков, който е от Варна, а Фози от Кюстендилския регион, може би в тази гледна точка тя има някакви притеснения, защото доколкото знам, са имали доста добри контакти", заяви Цветанов.

Той призна, че слабост в управлението на предишното правителство е увеличението на битовата престъпност.

Според него тя е функция на безработицата, ниския социален статус и миграционните процеси.

„Справянето с нея ще бъде един от приоритетите при следващо управление на ГЕРБ“, обеща Цветанов.

Въвеждането на нови технологии за виедонаблюдение и увеличение на полицейските служители в
малките населени места, както и доброто правораздаване са част от начините за справянето с проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
0
 
0
 
! Отговори
Ангел Николов преди 11 години
И защо е този вой на цялата мафиотска камарила? Ами ако човек не се занимава с престъпна дейност за какво да го подслушват? Как може нормален човек да си мисли че МВР може да се интересува от интимния му живот или други подобни глупотевини? Просто Цветанов понастъпи мафията по опашката и какъв само писък? И кой пищи най много - доблестния съветски гражданин Сергей - пропадна му далаверата с Белене и току виж от Кремъл си поискат обратно рушветите.
350
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦАЦАРОВ ПОДАЙ СИ ОСТАВКА ТИСИ *** КОИТО ПРАВИШ СКАНДАЛИ И СИ ЛОПАТА ЗА МАФИЯТА ТИ НЕ РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА,ЩЕСЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ СРЕЩО ТЕБ.ЗА ПРЕДАТЕЛИ НЯМА МЕСТО В БГ.НАЙ ДОСТОЙНИ ХОРА СА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ.
349
2
 
2
 
! Отговори
агентБуда преди 11 години
При управлението на Герб безработицата се утроява,доходите падат 70%,1млн емигрират, данъчните подслушват,бизнеса е на колене-35% фалити,затворите се пълнят с невинни тинейджъри след обилна доза насилие и изтънчен рекет(на заможни родители)! 2013г:500 самоубииства,6 човека демонстративно се самозапалват,бича на мизерията и глада отново е сполетял българина,накрая държавата колабира. Депресия,Агресия,Рецесия завлядяват България под ръководството на мутро-ченгеджийския хибриден звяр ББ-ЦЦ
348
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че как, няма да се подслушва като в главите на комунистите има само саботажи, метежи, манипулации, лъжи и прочие мизерлъци! Впрочем, те не са спиирали да подслушват без значение дали официално са на власт, ама никой не пита имат ли ''разрешение''!
347
4
 
5
 
! Отговори
иван преди 11 години
Цинизъм е кумунисти да говорят за подслушване!Те направиха всеки втори да подслушва и донася. Във всеки жилищен блок имаше подслушвач и доносник, кръжаха коли с устройства , идваха"техници" и слагаха бръмбари в телефоните иоще.....Помнете и мислете
346
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДЕМОКРАТХахахаха, мечтай си некой тебе да те слуша. Иска ти се да имаш някакво значение, но нямаш. Факт.
345
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А според доста хора трябва да се подслушва -защото на другарите партийци в главите има само преврати атентати и въстания - историята дава много примери че с тях трябва да се внимава
344
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕ , мутрите , искат ВЕЧЕ легално да управляват , да забравим кои са , какви са били и т.н..Слугите на мутрите - се грижат за тази "забрава" ..НО, няма да стане ..
343
6
 
9
 
! Отговори
до Недан и сие преди 11 години
Абе, ****ци, някой от вас тука знае ли изобщо кво е полицейщина??? При всяка мисъл за протест полицията щеше да ви прави на плескавица, а не да ви охраняват, докато ги целите с камъни и си разбивате сами и без това тъпите тикви. Проблемът в Бг е, че полицията ви трепери, а не, че има насилие от нейна страна. Само екскурзия до Белене за около година - две би ви вкарала в релси. Българина не е подходящ за демократичен режим, той може само да *** демокрацията.
342
3
 
11
 
! Отговори
7-ми ГРАД преди 11 години
От толкова гледане ,,лице в лице,,на народа му прилоша и ги изгони.Сякаш досега не беше популизъм .В 2012г.щяхме да пътуваме до морето по магистрала или бъркам годината? Поне една половинчица от едно обещание да бяха изпълнили. ЕГАТИ ПОПУЛИСТИТЕ!!!!!!
341
3
 
4
 
! Отговори
Недан преди 11 години
В демокр. общество МВР т. каже трябва да бъде 9-та дупка на кавала.Основната дейност трябва да бъде борбата с престъпността и особенно превантинната дейност свързана с това.А у нас МВР и новите таини служби (известни и неизвестни )са навсякъде-В пресата ,т.визии и т. н. и провеждат изкл. *** манипулативна роля. Цялата мощ на МВР е хвърлена срещу,,недай Боже Народа да се осъзнае,, ДС беше разрушена , но останаха на работа наи- деградивните сили от нея.Пази Боже България.
340
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, Цецоо, кво си се заоправдавал, бе??? Тракторите, доганците и гейовете - сурикати трябва не само да се подслушват, но и да се бият, където ги свариш! Кой му дреме слушал ли си, не си ли?
339
11
 
10
 
! Отговори
Иво преди 11 години
Герб не са цвете но сравнени с увяхналата роза на гейчо са много по-напред.
338
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дали си вярва.Едва ли.
337
3
 
7
 
! Отговори
севера преди 11 години
целия ти живот е лъжа ве ,,,,,,,,
336
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проверката - висша форма на доверие.Демокрацията- приказка за наивници.
335
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо пак казва нещо на което искам но не вервам както и за 6-те му апартамента и разните му СРС-та заедно с Мишо Бирата и тем подобни изказани на глас мисли.Най големата слабост бе , че МВР се върна години назад не като щат и бюджет а като мозъчен тръст без политика.
334
0
 
1
 
! Отговори
БМ-21 преди 11 години
До Всичко коз! Поздравления.Точ в точ!!!!
333
1
 
7
 
! Отговори
Верен преди 11 години
До енергетик от БСП И аз съм втрещен !!! Енергииният баланс за следващите години е нарушен.,,Експертите,, на Гербса събрани от кол и въже и без секунда опит(стаж) Искаш да купуваме ток от Турция . Със сигурност си енергетик от Карлуково или Четвърти километър.
332
1
 
8
 
! Отговори
Терца с белот! преди 11 години
Голямата част от полицаите ненавиждат Цветанов затова, защото с това парадиране в общественото пространство той настройва и политическите си опоненти и обществото срещу полицията. Защото хората знаят много добре колко са ограбвани, колко са измъчени и колко добре са обслужвани.