Отрязаха Октай Енимехмедов за изборите

Нападателят на Доган не събрал достатъчно валидни подписи
12 апр 2013 17:14,
41
Отрязаха Октай Енимехмедов за изборите
Октай Енимехмедов Снимка: архив, БТА

Бургазлията Октай Енимехмедов, обвинен в опит за убийство с газов пистолет на бившия водач на ДПС Ахмед Доган, няма да бъде кандидат-депутат.

Службата ГРАО в Бургас провери подписите в негова подкрепа. Те трябваше да бъдат 5000. Малко над 3900 от тях обаче са валидни. Това каза за БТА председателят на Районната избирателна комисия в крайморския град Елка Стоянова.

При регистрацията инициативен комитет представи повече от 8000 подписа в подкрепа на Енимехмедов. Имаше въпросителни и около освобождаването му от ареста, ако бъде регистриран за кандидат-депутат.

Още по темата
ЦИК обаче обясни, че няма причина Енимехмедов да бъде пускан от ареста. Инициативният комитет можел да води предизборната кампания от негово име.

В 17.00 часа днес Районната избирателна комисия в Бургас се събира на заседание. Очаква се на него да бъде взето решение за заличаването на Октай Енимехмедов като кандидат за народен представител, каза още Стоянова.

Енимехмедов насочи към Доган газов пистолет по време на Осмата национална конференция на партията в НДК на 19 януари т.г. Оттогава той е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
боб тиквата преди 11 години
До Анонимен-прав си но , кой да те чуе
38
2
 
5
 
! Отговори
DNE$.BG преди 11 години
tova mom4e trqbva da e vann strah imat DPS naroda trqbva da go izvadi takiva ni trqbvat
37
13
 
5
 
! Отговори
Osman преди 11 години
Maloumniya *** Oktay da go *** sega v zatvora. Mri tvoyta mama predatelska. Vsichki koito go podkrepyat sa ***.
36
3
 
8
 
! Отговори
апел преди 11 години
Да се провери отново 10 000 бяха подписитеПри 4000 "невалидизирани" остават още 6 000.Да се даде право на Октай да се яви на избори.Народа да си каже думаат!
35
6
 
4
 
! Отговори
BG преди 11 години
Nyama takava DIRJAVA. PrestIpnisi stestavat depotati,i kIKIv zakon stepriemat,daneim zasi4a orIjioto.HA HA HA.Tezi hora sa sram za BILGARiYA.
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГРАО лъже, но вината си е наша, че още търпим партийните скапаняци, а не ги изтрепем до един, та да си отдъхне народа от ***!!!
33
8
 
14
 
! Отговори
Е, КАК ИНАЧЕ...ха,ха преди 11 години
АСЛАН -ОКТАЙ ....Е НОВИЯ ЛЕВСКИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ЩЕШЕ ДА ГЛАСУВА ЗА НЕГО!ШУБЕТО Е --ГОЛЕМ СТРАХ!!!!!!!!!!!!!!АКО НАПРАВИ ПАРТИЯ ---ЩЕ СЕ ЗАПИША ПРИ НЕГО!СМЪРТ НА ПРЕБОЯДИСАНИТЕ ПОЛИТИЧИЕСКИ ***!СВОБОДА ЗА АСЛАН-ОКТАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
10
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Как може някой *** тук да сравняват тоя позьор октай с ЛЕВСКИ И БОТЕВ ........ ставате смешни бе, не се ли усещате ?
31
16
 
11
 
! Отговори
Beyhan преди 11 години
Такива *** като октай са кукли на конци,конците са у цецо тиквата:) ДПС е марка в българската политика, на изборите, на 12 май ще спечели най-малко 30 места в следващият парламент.А разните му там психо-комплексари дето лаят по форумите по ДПС да си дерат задниците от лаене :) КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ НО КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ :):):)
30
3
 
9
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 11 години
Ako Oktai stane deputat,dps e vun ot igrata.Ako dps e vun,bsp e za bokluka.Zatova umishleno izmestvat ot huliganstvo kum opit za ubiistvo,a ako iskashe Oktai da ubie Burkan efendi,shteshe da oburne pistoleta s drujkata po glavata,stavat dupki!!!!!Luja,sled luja v polza na bsp I dps.Tova momche e smelo I moje da oburne karucata dps I bsp!!!!!!!!!!!
29
6
 
13
 
! Отговори
Бг до номер16 преди 11 години
Значи и Левски трябва да е престъпник и да е в затвора, и той е насочвал и стрелял по турци който потискат и ограбват Българския народ както ахметчо.Каква е разликата.????Да се съберем и да отидем да освободим момчето от затвора.Левски не се е борил против турците а против поробители и иззедници който са ограбвали Бг.Същото стори и този млат мъж.
28
4
 
12
 
! Отговори
Коки преди 11 години
Той направи 3 месеца в ареста, а най-вероятно ще го осъдят на по-малко, защото неговото не е опит за убийство, а по-скоро хулигански прояви... Даже може да вземе някой лев, че е стоял в ареста по-дълго от необходимото и ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ БАВЯТ ТОЛКОВА ДЕЛОТО СРЕЩУ НЕГО? Като всичко е записано на 100 камери и има 200 свидетели?
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тия *** ли са! То във фейсбук има повече хора в групата за подкрепа?! Как ги изкараха невалидни тия подписи! Заслужават всеки, който се е подписал да им отиде там на място и да ги пита лично дали са броили подписа му за невалиден!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой да не е очаквал да му признаят подписите? Нали това е чудесна възможност да го прецакат, как ще пропуснат? Ако нещо не става с пари, то става с много пари. Така че къв е проблема да го прецакат? При това привидно законно и с основание, видиш ли... Пък кой ще ти гледа, че леличките, които са проверявали подписите са малко позабогатели някак си, ей тъй изведнъж...Ето затова трябваше да гръмне доган когато имаше тази възможност!
25
2
 
21
 
! Отговори
х преди 11 години
Това е поредната манипулация на обществото, от господарите на "Матрицата" в която живеем. Просто искат да ни кажат, че няма да става каквото искат хората, а каквото искат те и ще трябва да гласуваме само за "правилните" лица. Инициативния комитет да обжалва отказа и да поиска независима комисия с участие на всички заинтересовани страни да извърши проверка и ще видите как валидните подписи ще се окажат много повече от 5000. Това е поредната жалка гавра с народа.
24
4
 
7
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Па то да извадиш пищов и да не грамнеш е се едно да си го изкараш па да не пикайш-ей тъй да си го развеваш само...ми то аслъ туй момче само за дупетат става бе-то рацете му отзаде и за нищо друго не става...
23
3
 
11
 
! Отговори
nemo преди 11 години
Щях да гласувам за него само за да го видя с АК-47 в парламента.ПС АК-47 не засича.
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз щях да гласувам за него, напук на всички политици!
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Беше ясно, живеем в държавата на Оруел.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4 000 невалидни подписа? Хайде бе!!! Та за изборните резултати ли ще им вярвам??!!! А колко от биячите му от башибозука ще станат депутати?? Тези, дето обичат да използват думичката *** и се имат за по висши създания от редовия българин?