Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Мария Капон определи изказването на бившия министър председател като безсрамно
Обновена: 13 апр 2013 14:19 | 13 апр 2013 14:18, Петя Славова
351
Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!
Снимка: Булфото

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Това заяви Мария Капон, председател на ЕНП в писмо до медиите.

След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента, пише още в писмото. Капон заяви, че това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Председателят на ЕНП подчерта: "Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!"

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
4
 
8
 
! Отговори
АТОМ преди 11 години
предлагам да се отнеме гражданството на бойко и цветанов и да бъдат прокудени от Бг.за причинените щети и довеждането до национална катастрофа на родината.тия двамата се оказаха най-големите вредители.в противен случай да увиснат на въжето.
165
7
 
10
 
! Отговори
до 224 преди 11 години
До колкото съм запознат Пенсионния фонд го изядоха други преди повече от 23 години,а тези достойни българи са работили в и за България през целия си съзнателен живот,а са обречени в старините си.Другите синковци ,през последните 23 години ,с неадекватните си действия и морал,успяха да прогонят от страната 1 500 000-2 000 000 българи,които се трудят някъде в емиграция,затова пенсионерите са ,,тежест''.Като толкова им тежат да направят гилотини или газови камери и решат проблема.
164
3
 
28
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
От момента в който простаците на България избутаха Тиквата на върха,той работи неуморимо срещу себе си! Ръси простотии и наглости където му падне,но не разбира,че те като бумеранг го цепят по празната кратуна.Олигофренията и демагогията му се харесва на все по-ограничен кръг от крайно прости ***.В крайна сметка това може да се окаже положително за България!
163
1
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
И Станишев и Царя плащаха пенсий, че и ги увеличаваха /индексираха/ всяка година, но резерва се увеличаваше и се трупаха излишъци, при все цялото им престъпно управление, крадене и ощетряване на страната със милиарди.
162
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Za 10 god sa bili izneseni 27 miliarda dolara izvan BG i za tqh li e vinoven Boyko
161
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА КАЛПАВ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ. 8 МИЛИАРДА ЗА ПЕНСИЙ ЛИ ОТИДОХА? КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ 800 000 ПЕНСИОНЕРИ ВЗИМАТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ОТ 120 ЛВ. НА ИЗБОРИТЕ НА 12 МАЙ ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО БЕЛИ ХОРА ОТ АФРИКА.
160
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ББ е казал гореспоменатато си представям какво ще му се случи на изборите,ако гласуваха европейци,американци или японци,защото в Япония би следвало ритуално политическо и не само харахири.
159
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може и да е грозно, но си е живата истина! То сега тепърва започва да се усеща тежестта на пенсионерите! Това е бъдещето!
158
4
 
21
 
! Отговори
От 216 преди 11 години
Защо ми къцате минуси бе простаци. Кое от написаното не ви харесва и не е истина. Някой от вас може ли да ми обясни какво стана с Мишо бирата, с подслушванията, за които се хвърлиха 100 милиона и естествено не останаха пари за заплати, за пенсии, за образование, за здравеопазване. Как ще останат като милиардите са изнесени в чужбина, а след това малка част се връщат като "чужди" инвестиции. Такова кухо управление, като това на ГЕРБ никога не е имало. Ами Миро Найденов. Изобщо има ли смисъл?
157
10
 
3
 
! Отговори
До 212 преди 11 години
Спокойно позитанци! Те и без това ще гласуват против Герб, защото само малка част са адекватни в сегашната ситуация! ОФците ще си гласуват за Станишко!
156
1
 
11
 
! Отговори
пенсионерка преди 11 години
Това , че не подкрепям безсрамника Борисов , не означава , че харесвам комуниста Станишев .
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Твоите "умни и достойни" българи ги видяхме как окрадоха държавата!!! Айде баста! Сега малко ще смениме десена!
154
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тва,нашите управници все някой им крив,пък народа е казал-На крив кавал ,вълната му пречи.Ми кат не искате да управлявате,ми не управлявайте .А то какво,всички отново за власт се натиска,а може би и за нещо друго,а?Какво ли ще е то,ако не е много,много,много money.А дали съм прав кой ще ми каже???Може би пенсионерите.
153
1
 
8
 
! Отговори
ivcho преди 11 години
Ne znam za Kapon, no Buda e razboinik i ochakvam vremeto, kogato go tiknat v pandelata!
152
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да проумея психиката на българина. Цял месец протестираха и се самозапалваха против Тиквата Боко и против ЕРП-тата. Сега, когато наближават изборите, пак има симпатизанти на *** като Боко, Пръмова, Костов, Доган, Станишев, Капон и т. н. Тока от 1-ви юли пак ще се вдига, вместо да пада, пак ще храним 240 ***, Цецко нищо не обясни за имотите си, Боко нищо не каза за тъмното си минало, изнесени са 37 милиада долара. Какво още трябва да се случи???
151
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пенсионери,чухте ли ***?
150
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента сина ми по история учат за комунистическите лагери в белене и ми задава въпроса защо още гласуват за тях
149
4
 
20
 
! Отговори
кирилов преди 11 години
През 2009г. ББ обяви в Чикаго каза,че пенсионерите му пречат.Сега пак прави същото.Без да се извинявам подчертавам,че главите на тъпите гербаджии и мутри не увряха,защото 60% от пенсионерите работят и продължават да плащат пенсионни осигуровки,а срещу това да получават трохи.Призовавам всички пенсионери да гласуват за всеки друг,но не и за групировката за екстрено разграбване на България/ГЕРБ/.
148
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който какво е работил цял живот толкова пенсия ще взима баща ми беше миньор под земята и сега заслужено взима тавана и е доволен
147
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да не се беше изказал така Борисов пенсионерите винаги си гласуват за комунистите