Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Мария Капон определи изказването на бившия министър председател като безсрамно
Обновена: 13 апр 2013 14:19 | 13 апр 2013 14:18, Петя Славова
351
Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!
Снимка: Булфото

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Това заяви Мария Капон, председател на ЕНП в писмо до медиите.

След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента, пише още в писмото. Капон заяви, че това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Председателят на ЕНП подчерта: "Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!"

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
7
 
8
 
! Отговори
ДжангоЗе преди 11 години
Тази пък Мара *** защо се обажда!?! Хора със съмнително минало и безперспективно бъдеще, не би трябвало да отправят подобни нападки.
185
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
стига с тия номератая зявлече сумати хора работещи в панаиравключително и учениции им плащаше някакви мизерни сумито явно от днес си я предпочитат и ни я показватсигурно не се намерили някой по долен ***
184
6
 
9
 
! Отговори
И. Павлов преди 11 години
На тая хвърлиш ли и некой лев и се започва с храненето по адрес на опонентите ти. Обещали са и комунистите некои "привилегии".
183
5
 
14
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
До РЕАЛ :Ако имаш пари и ги изхарчиш ОК.така се решил,пропуснал си да ги инвестираш.Не са ти откраднати ,а ти си се разпоредил не по най добрия начин с тях.Но ако имаш доход за 1 апартамент ,а се сдобиеш с 6 апартамента без да имаш доказани доходи за тях ???Парите са откраднати от някъде?Откъде??Да помислим,малко все пак?А да накиснеш тъщата ,че тя ти ги е дала след като е работила за 1 заплата??И ние вярваме ли вярваме.
182
5
 
24
 
! Отговори
симо преди 11 години
гробари разболейте мутрата,ако е необходимо пак като преди 4 години го сложете в гипс,катинар на устата му сложете този ще ви е.е ***...а на изборите с простотиите си.Този е пълна откачалка срамувам се като българин че съм имал толкова *** премиер.Те и кметовете му по общини са като избирани по конкурс бивши възпитаници на най непристижните средни учебни заведения по градовете ни.Ужас 10 години след тях няма да можем да изчистим и да се оправим.
181
8
 
14
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
До лекар-психолог Целият свят знае,че ББ и ЦЦ са забележително прости! И ти можеш да го разбереш,ако внимателно прочетеш коментарите по долу.ББ плуваше на повърхността всичките тези години само заради наличието на неизброим набор от ***,населяващи територията на север и юг от Балкана.Струва ми се,че и ти принадлежиш към тази впечатляваща група!....Толкова си доктор-психолог,колкото аз съм пожарникар!
180
8
 
18
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
Лозунга на ГЕРБ "ИМАМЕ ВОЛЯ"-прочетен обратно "ЯЛОВ Е ***".маи е доста верен .Но Станишев е виновен че го е прочел обратно разбира се.При ББ пенсионерите благоденстваха успяваха да заделят и подарят на любимия си зет -6 апартамента.а в 7-мия те живееха.ЕЕ Не всички са го сторили защото не всички имат" зет като мед"
179
6
 
11
 
! Отговори
Тази крадла преди 11 години
Тя трябва да се завре в миши г-з и да мълчи!
178
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ako se be6e izrazil po-milo 6te6e li tova da promeni fakta, 4e komunistite okradoha vsi4ko kakvoto bi moglo da ima??!! Nagli manipulira6ti nahalnizi s ambizii za vlast !!!Ne drugar4eta, nqma da stane, vse o6te ima jivi podeni po vreme na daktaturata (kolkoto i da raz4itate 4e dokarahte sredna prodaljitelnost na jivota 60 god.)
177
6
 
10
 
! Отговори
VDCH преди 11 години
Итересно...?1Последния път когато я чух да говори (а това беше преди около месец) каза, че щяла да подкрепи ГЕРБ, въпреки, чу преди това пък говореше че страната е и в технически и във фактически фалит
176
5
 
21
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
ЕИ че нагледци сме избирали да ни управляват...Пенсионерите изяли резерва???Да .но нека да попитам защо ББ национализра професионалните фондове и 500 млн лв в тях изчезнаха яко дим???Как къде и защо изчезнаха парите ни за здраве 2.4милиарда лв-резерва на НЗОК.???И пенсионерите ли ги изяли??Кои са наглите!!!.
175
6
 
9
 
! Отговори
ЛОВЕЦА преди 11 години
ТАКАВА ФАМИЛИЯ КАПОН КАТО ТАЗИ БОЯДИСАНА ЧЕРВЕНА ДРУГАРКАНИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ!АБЕ,МНОГО ЧУЖДЕНЦИ СА НИ ПОЛАЗИЛИ БЕ!ЧЕ И МНОГО "АКЪЛЛИИ''!
174
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи тези тези дето с 5 до 10лева им се вдигнаха пенсиите му изядоха резерва а не тези които вземат по 8 хиляди лева заплати плюс по 30 до 50 хиляди лева бонуси.Да не говорим за издръжката на депутатите от същите тези хора с по 150-200лв пенсии, които бяха принудени да затягат колана 4 години.Срам , срам, срам и дебелоочие!!!
173
8
 
5
 
! Отговори
моли преди 11 години
Точно пък тази госпожа трябва да се изказва....
172
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пенсионер Май още искаш даму ядеш попарата на Борисов или си я хапваш ,затова пишеш така
171
0
 
6
 
! Отговори
216 е прав преди 11 години
Пак в Събранието,дето пише-Съединението прави силата ще има 240 разединители и лобит'ели на народна софра,пак ще ни управляват някой си от ,,политическата класа'',пак ,,робската класа''ще си мълчи и слуша покорно,пак ще увеличават тока,водата и всичко що може да се увеличи.И съм убеден,че след изборите живота ще стане отново песен,но ще е тъжно, ако роби да я пеят.
170
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
boko priznaisi ,che ti si nacara desnata raka i toi be navlast chrez teb !...
169
0
 
20
 
! Отговори
Иван Бухов преди 11 години
Пенсионерите не са изяли резерва, а от техните залъци е крадено за да се дават бонуси на верните хора!!! Пенсията ми изчислена според новия облагаем доход, който е 623.40 лв. следва да бъде с над 160 лв в повече от това което ми е дадено на този първи април! Три години съм краден и продължава да ме крадат, докато не ми се индексира пенсията по закона!!! Никакви проценти, никакви швейцарски правила с прескочени години!!! Стига лъжи и кражби! Не сме прости!!! Да протестираме и то остро!!!
168
3
 
14
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
До пенсионер 232 Правилно си забелязал.Каквото Станишев каже в повечето случаи е умно,защото той е умен ,образован и интелигентен.Каквото каже Тиквата е почти винаги лъжа,демагогия,наглост и простотия,защото той е ***,необразован,нагъл,а също мутра и престъпник! Умен пенсионер си!
167
0
 
4
 
! Отговори
231 преди 11 години
Но дано поне управниците са прочели нещо за Френската революция,защото тези ,които за употребили гилотината са се запознали с нейната ефективност.Без намеци и омраза.