Станишев обеща пак да се пуши в заведенията

Пълната забрана на пушенето довела до нови безработни
Обновена: 21 апр 2013 16:53 | 21 апр 2013 16:43,
859
Станишев обеща пак да се пуши в заведенията
Сергей Станишев. Снимка: БТА

БСП ще внесе в новия парламент предложение, което да разреши в ресторантите да има разделени помещения - за пушачи и непушачи. Това обяви в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който е и водач на тукашната листа на кандидат-депутатите от "Коалиция за България", цитиран от БТА.

Според Станишев промените в Закона за здравето, с които от 1 юни 2012 г. се въведе пълна забрана за пушене на закрити обществени места, е довело до нови безработни. Необходим е достатъчен период, за да си върнат инвестициите на собствениците на заведения, е мнението на Станишев.

Лидерът на БСП ще обяви предложението си и на среща с Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите от Стара Загора.

„ГЕРБ ще паднат от власт, ще бъдат в изолация, страната ще се прочисти от това зло”, каза лидерът на БСП. Той изтъкна, че пътува из цялата страна и за разлика от ГЕРБ не се страхува да се среща с различни хора. „Все повече хора са с ясното съзнание докъде ГЕРБ докараха икономиката, държавата и всеки един гражданин”, каза Станишев.

Той призова българите да гласуват, защото това е възможността им да направят промяна. „ГЕРБ се държи като варварска орда. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги”, подчерта председателят на социалистите.
„Още 4 години управление на ГЕРБ означава фактическа диктатура, съсипване на държавата и икономиката. ГЕРБ ще заложат на репресии”, каза Станишев на среща със симпатизанти.

Той изрази увереност, че БСП като водеща сила ще бъде гръбнакът на следващото управление с премиер Пламен Орешарски. Станишев изтъкна, че не става въпрос за правителство тип Беров, или тройна коалиция. „Трябва ни силно правителство, което да даде силна перспектива за България”, каза лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


859
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
621
12
 
6
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Аз предлагам да има и отделни помещения за комунисти, ***, турци, араби, руснаци.. и тем подобна ***. Даже отделни улици, тротоари, ***, паркове.. а ? К`во ше кажете ?
620
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така,но не и за Станишев.Когато дойдат избори ,политиците само тогава се сещат за народа.Народа ви избира ,а вие ни унищожавате народа ,и нашата хубава родина
619
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ATAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
618
3
 
15
 
! Отговори
не съм член на ГЕРБ преди 11 години
Много умно!Ами дайте и да не спазваме законите по градини и ясли, за да назначим повече проверяващи в РЗИ, или да си заразяваме децата с болести, за да имат работа в болниците, да спрем да си хвърляме *** в кофите за смет, за да има повече метачи по улиците. Така не се оправя държава!!!!!!!!!!!!Ако искате да помогнете на нацията, може да започнете истински прверки по заведения спирки, болници и офиси, а не "да връщате назад".
617
5
 
29
 
! Отговори
Мизерник преди 11 години
Този Съсел не само държавата но и майка си ще продаде за да изкара някой друг прцент на изборите. Колко мизерен трябва да си, за да говориш и вършиш всичко това.
616
2
 
16
 
! Отговори
God преди 11 години
Първо Станишев да беше проверил колко хора реално са уволнени от заведенията (без да брои сезонните работници за лятото или зимата) и колко от работещите в заведения изобщо се осигуряват и на какъв доход, пък тогава да говори за работни места. Този сектор е толкова сив, че и наркотици да се продаваха вътре законно (сега го правят незаконно) пак нямаше държавата да получи и 1 лв. осигуровки повече, нито данъци. Спомнете си за оборота на заведения в Сл.бряг с и без данъчни в тях - разлика с пъти.
615
1
 
26
 
! Отговори
7 преди 11 години
Хамстера разчита на късата народна памет - истината е, че той първи въведе тотална забрана за пушене, която обаче влизаше в сила с по-късна дата, когато той си знаеше че няма да е на власт. Точно Боко отложи с около три години забраната - аз съм пушач, не съм съгласен с нея, но няма да гласувам никога за крадливите комунисти.
614
1
 
6
 
! Отговори
пушач преди 11 години
Все съм от е*ната страна. Ако гласувам за Станишев ще си мога да си пуша в заведенията ама няма да имам пари ни за заведения ни за цигари. Ако гласувам за Бойко пак ще мръзна като куче отвън........
613
0
 
13
 
! Отговори
Петков преди 11 години
Значи ще загуби изборите. Хората вече се убедиха в предимствата след заведение да не ги боли глава и да не смърдят на лисичарник и пепелник
612
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голям *** е този Станишев. Не харесвам Герб и ББ, но не може да се отрече, че направиха 2 неща като хората за да изглежда страната ни по Европейска:1. Забраниха пушенето на закрито2. Направиха магистралиСтанишев сбърка много с 2 от обещанията си:1. С това че иска да премахне плоският данък2. С това, че иска да премахне забраната за пушене.
611
4
 
22
 
! Отговори
Damyan 86 преди 11 години
Това е Европейски закон, как мисли да го премахне.Дори държави извън съюза спазват забраната. Давам за пример Македония.В САЩ е забранено дори рекламата на цигари.Работя в сферат на хотелиерството и ресторантьорството, и мога да Ви кажа, че няма спад на клиенти и хората се съобразяват с тази забрана. Дори им е по-приятно да влязат в заведение без лоша миризма на цигарен дим.А този ще ми връща пушенето....Ехоо, какъв си ти бе, че ще си играеш със здравто на хората.
610
4
 
13
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 11 години
Тоя нагльо пък...То хората може да им се пуши в заведенията, ама не им е изветрял мозъка, че да гласуват за мръснишката ти партийка.
609
13
 
5
 
! Отговори
златка преди 11 години
да живее станишев!
608
5
 
38
 
! Отговори
Вапцаров преди 11 години
Комунистът е отчаян!!Комунистът е унил!!Партията се разпада!!Лидерът им пък ***!!
607
7
 
20
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Държавническо мислене!!!??! Може и да се тровите ,но това е без значение ,ако ще вдигне рейтинга ,нали?В цял свят се забранява пушенето на закрито като охрана на здравето дори на самите пушачи!
606
4
 
10
 
! Отговори
bb преди 11 години
нямаш си срам вече другарю комунист....много си се изчерпал!!! герб ще ти диша зад врата още дълго време...само не се възбуждай!!!
605
6
 
8
 
! Отговори
Чорбаджия преди 11 години
Аз и сега си пуша по заведенията.
604
5
 
7
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
До непушач 704Децата ви по дискотеките се тровят сами с уиски, енергийни напитки и амфетамини.
603
4
 
19
 
! Отговори
Марк преди 11 години
Станишев ще ни обещае и околосветски пътешествия само и само да не загуби катастрофално изборите, че тогово лошо му се пише и в БСП и вПЕС!!За победа и дума не може да става!
602
4
 
16
 
! Отговори
ZaZa преди 11 години
Отчаян комунист!