Станишев обеща пак да се пуши в заведенията

Пълната забрана на пушенето довела до нови безработни
Обновена: 21 апр 2013 16:53 | 21 апр 2013 16:43,
859
Станишев обеща пак да се пуши в заведенията
Сергей Станишев. Снимка: БТА

БСП ще внесе в новия парламент предложение, което да разреши в ресторантите да има разделени помещения - за пушачи и непушачи. Това обяви в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който е и водач на тукашната листа на кандидат-депутатите от "Коалиция за България", цитиран от БТА.

Според Станишев промените в Закона за здравето, с които от 1 юни 2012 г. се въведе пълна забрана за пушене на закрити обществени места, е довело до нови безработни. Необходим е достатъчен период, за да си върнат инвестициите на собствениците на заведения, е мнението на Станишев.

Лидерът на БСП ще обяви предложението си и на среща с Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите от Стара Загора.

„ГЕРБ ще паднат от власт, ще бъдат в изолация, страната ще се прочисти от това зло”, каза лидерът на БСП. Той изтъкна, че пътува из цялата страна и за разлика от ГЕРБ не се страхува да се среща с различни хора. „Все повече хора са с ясното съзнание докъде ГЕРБ докараха икономиката, държавата и всеки един гражданин”, каза Станишев.

Той призова българите да гласуват, защото това е възможността им да направят промяна. „ГЕРБ се държи като варварска орда. На това трябва да се сложи край веднъж завинаги”, подчерта председателят на социалистите.
„Още 4 години управление на ГЕРБ означава фактическа диктатура, съсипване на държавата и икономиката. ГЕРБ ще заложат на репресии”, каза Станишев на среща със симпатизанти.

Той изрази увереност, че БСП като водеща сила ще бъде гръбнакът на следващото управление с премиер Пламен Орешарски. Станишев изтъкна, че не става въпрос за правителство тип Беров, или тройна коалиция. „Трябва ни силно правителство, което да даде силна перспектива за България”, каза лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


859
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
661
0
 
1
 
! Отговори
тдр преди 10 години
Продажник мазен
660
2
 
8
 
! Отговори
ИНЖ. преди 10 години
Умирайте бе!!! Аз не съм длъжен да ви дишам *** > Дръпнете по един фас и се хвърляйте под влака > ***!!! > Пусна ми да се спъвам в купчини от фасове > И ,после някой друг ви е виновен > Всички пушачи на разстрел и да се приключва < заедно с тези които го толерират !!!
659
6
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Вие кога живяхте по-добре-преди 4 години или сега? Нима някой очаква от ГЕРБ демокрация и разбиване на монополите????? По-добър живот????? Брей народа е тотално изтрещял ако е така
658
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И наркотиците другарю Станишев нашта гордост на ПЕС
657
0
 
8
 
! Отговори
Апаши преди 11 години
До смелия При кое БСП по-точно - на Луканов, на Виденов или на Доган. Ако имаш предвид Тато - това беше БКП. Сигурно си работил в УБО или в Кинтекс. Ако говориш истина - значи яко си крал. Ако не - значи си ***!
656
9
 
2
 
! Отговори
Умен преди 11 години
До Благо Като не искаш да се тровиш, не влизай вътре. Стой си навън и дишай чист автомобилен въздух. Може ли да си толкова *** и да не се сетиш!
655
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bezsramnik !!! Zql svqt zabrani totalno pu6eneto v restorantite a tozi populist se pravi na priqtel na naroda!!! Ami belodrobnte zabolqvaniq? No razbira se ne mu puka, smqta 4e obrabotva maloumni
654
36
 
4
 
! Отговори
смелия преди 11 години
Аз ще гласувам за БСП и не ме е срам да си го кажа Защото при БСП съм живял най добре
653
0
 
26
 
! Отговори
Десислава преди 11 години
И в тези заведения да седят децата му.
652
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и фелацио да обещаеш съсел проскубан пак никой няма да гласува за бесепье
651
0
 
12
 
! Отговори
dimitar преди 11 години
stanishev e bez vsyakakvi idei.nyama programa a samo edna cel-da se namesti v parlamenta no s glupostite si sasipva BSP.a moje bi tova mu e i celta(po-skoro e negodnik).
650
1
 
8
 
! Отговори
до 756 преди 11 години
Ти си само за политик, такива локуми разтягаш, че човек ада ти завиди, запиши се някъде и говори, може някой да ти повЕрва. Хахахаха 500 хиляди, ти това число можеш ли да си го представиш, хахаха, българия трябва да е към то 30 милиона, защото когато моите приятели се изнасяха 97-а, 2001-а, 90-а, 2005-а, бяха доста повече от сега. Напуснали са България около милион и 200 до милион и половина и половината от тах последните години, абе ти си бил голЕм ***.
649
15
 
9
 
! Отговори
Ahil преди 11 години
Станишев не беше и той цвете за мирисане ,но тия *** *** от Герб .....дето дори името не могат да си напишат правилно ,доведоха БГ до катастрофа .Около 530 000 българи напуснаха БГ ,само по тяхно време /между тях съм и аз /.Сега на изборите ще напиша какво мисля за политиците на бюлетината : *** ..................вървете на майната си .
648
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за глупост ? Най-после направихме нещо като в белите държави и дай да го укъкаме ...Продажен *** е този Станишко!
647
2
 
19
 
! Отговори
DD преди 11 години
Пълен *** е тоя,а защо бягаш от отговорност и не заявиш,че се кандидатираш за премиер,означава ли това ,че си некадърен?Кой мислиш ви вярва ,комунстичска ***?Няма ли да направиш и бензина 90 ст.за литър или парното да струва 5 лв/на месец?
646
3
 
43
 
! Отговори
:0 преди 11 години
Тоя ще ви обещае и жена си гола да танцува по Витошка, само да гласувате за него! Нема такъв ***
645
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ииии ще трови и децата по детските градини, ще разреши на лелките да пушат и там вътре , само и само да се докопа до власт. Повръща ми се от тоя
644
0
 
12
 
! Отговори
despa преди 11 години
e sega ve4e sys sigurnost NYAMA da glasuwam za tyah
643
0
 
9
 
! Отговори
Хе хе преди 11 години
Да.. всички *** и деградирали типове, склонни към бързо или бавно самоубийство са ти почитатели, *** с *** :)
642
1
 
29
 
! Отговори
пак преди 11 години
ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ТОЗИ С-ГЕЙ,КАК НЕ СЕ ЗАСРАМЯТ ТОВА ЛИ НИ Е ПРОБЛЕМА,ВСИЧКИ *** ДА ГИНАТ В МИЗЕРИЯ,ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ОБЕЩАНИЯ ***,КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕШ В КЪЩИ И НЯМА С КАКВО ДА НАХРАНИШ СЕМЕЙСТВОТО СИ,СЕГА СЕ РАЗХОЖДА И ТОВА МУ Е РАБОТАТА ДА ЗАРИБЯВА ХОРАТА,А НЕ СЕ ХВАНИ ДА РАБОТИ,АМА КАК ТОЙ НЕ ЗНАЕ 8 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН,РАБОТИ ДЕН И НОЩ С МОНИКА И МНОГО СЕ РАЗБИРАТ С БИВШАТА МУТРЕСА ГЛЕДАТ ДЕЦАТА СИ,,ДА СЕ СКРИЯТ ОТ ПОГЛЕДА НА ХОРАТА,ЧЕ НИ СЕ ПОВРЪЩА.