Ако Борисов не се освободи от Цветанов, е зависим от него!

Местан: Президентът и премиерът също най-вероятно са подслушвани
Обновена: 25 апр 2013 11:39 | 25 апр 2013 11:31,
80
Ако Борисов не се освободи от Цветанов, е зависим от него!
Лидерът на ДПС Лютви Местан. Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов е грозното политическо лице на ГЕРБ, моралната ерозия на тази партия. Това заявява лидерът на ДПС Лютви Местан по повод скандалните разкрития на бившия земеделски министър Мирослав Найденов.

По думите на Найденов МВР по времето на кабинета „Борисов” масово е подслушвало незаконно не само опозицията и бизнеса, но и самите членове на правителството.

Целият Министерски съвет е бил слушан със знанието и разпореждането на Цветан Цветанов от още 2009 г. Бившият земеделски министър призова Цветанов да слезе от политическата сцена. Прокуратурата вече го извика спешно на разпит.

Още по темата
„Няма нищо по-естествено от това Цветанов незабавно да бъде снет като председател на предизборния щаб на ГЕРБ, дори изваден от листите. Ако обаче и сега Борисов се окаже безсилен да се освободи от заместника си, ще потвърди съмненията, че Босът е до такава степен е зависим от своя заместник, че дори са напът да разменят позициите си“, категоричен е Местан.

Според него Мирослав Найденов не е съобщил новина, защото по думите на лидера на ДПС, че Цветанов е подслушвал и законно, и най-вече незаконно, е факт.

„В този смисъл Мирослав Найденов не съобщава новина. Новината е, че проговори човек отвътре, от най-близкия кръг на бившия премиер. Това показва какви са били отношенията вътре в ГЕРБ. Това са отношения, характерни за друг тип организации от подземието, а не за политически партии. Много е вероятно да са подслушвани и президентът, и премиерът“, смята Местан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Член на държавна сигурност от турски произход, предлагал в България да се изучава турския език като основен обвинява в подслушване.
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ти ли ,бе ще се вживяваш в ролята на коректив.кой му дава думата на това поитическо квазимодо.да си ходи у турция .тук сме българия.защо ншите дядовци са си дали живота тоз турчак да ни чете морал от телевизора.
65
1
 
3
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Не знам дали е демократично човек да се бърка във вътрешно партийни дела, но за сметка на това смятам за напълно демократично и най-вече честно да има мнение и да поставя факти на масата. А ако вътрешнопартийните дела представляват криминални деяния по смисъла на действащия закон, то тия вътрешнопартийни дела всъщност са престъпления. Така че - да, хем е демократично, хем е справедливо.
64
1
 
3
 
! Отговори
питане преди 11 години
демократично ли е да се бърка човек във вътрешно партиини дела?
63
3
 
2
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Как не го досрамя Борисов да каже, че и него не са го подслушвали ??? Какво според вас бе разпоространения в интернет пространството до целокупния български народ запис на телефонен разговор между Борисов и шефа на митницата Танов ? Късопаметен ли е, или не му се иска да повярва, че е бил слушан ? На никой не вярвам в тая държава, ни най-малко на глупостите и откровените лъжи на ГЕРБ от последните дни !
62
1
 
3
 
! Отговори
love6kiq преди 11 години
ti koi si 4e da kazva6 koi ot kogo e zavisim v taq darjava ti kakto i cqloto dps ste gosti tuk i dnite vi sa prebroeni
61
2
 
5
 
! Отговори
за позабравилите преди 11 години
Вие герберчета май забравихте как вашия Цветанов ходи до Турция да им се молина правителството да подкрепят новата турска партия на Касим дал ,която си е тяхно протеже да я подкрепят и да обработват българските турци да гласуват за тяхната партия а не за ДПС.това според мен си е поредното национално предателство от тези некадърни управници.Единствената им цел е да се задържат във властта с цената на всичко.
60
0
 
3
 
! Отговори
Ico преди 11 години
Dokolkoto se seshtam ste prestupnici i tova che ste v parlamenta ne vi dava pravo da ne vi slediat i podslushvat.podhodiashto otnoshenie za vas
59
1
 
4
 
! Отговори
Павлина преди 11 години
Основната вина е на предишния главен прокурор.Той не взе под внимание появилите се подслушвания на ББ с Мишо бирата, изказването на цвцв за лекарите,разговорите между Дянков и Танов. Още тогава прокуратурата трябваше да се задейства и да покаже ,че в демократична държава така не може. Велчев обаче си отглеждаше брадата и очакваше назначаването си за конституционен съдия и всичко тръгна надолу.Трябваше и на онзи прокурор,който беше при арестуването на Цонев ,да го уволнят дисциплинарно.Да,но не!!
58
1
 
2
 
! Отговори
Ico преди 11 години
Ti li shte kajesh ot koi da se osvobodi?pulni gluposti.zavisim bil.napravo mi pisna da vi gledam bezmislicite po cial den vi vurtiat po tv
57
2
 
6
 
! Отговори
НДСВ преди 11 години
Е, как да се освободи, като ЦЦ му е изпълнявал нарежданията. Затова публично ще го брани, а ще насъска марионетки като Найденов и Трайков да го разкъсат с "разкрития", така че да не му тежи повече на врата....
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прокуратурата като се е разбързала толкова много, защо не обърне внимание на изказванията на ДПС .Има доста интересни моменти заслужаващи внимание от уж неетническата партия ДПС.Някои хора там май работят за чужди каузи. Самия факт ,че ДПС застана зад обвинените за разпространение на радикален ислям означава ,че подкрепят това и като такива трябва да се забранят.
55
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Факта ,че не се освободихте от Доган означава ли ,че сте зависим от него г-н Местан??Факта ,че Доган се скри и не се защити публично от обвинението за организиране на покушение срещу Б.Б означава ли,че е ВИНОВЕН ??
54
3
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Ако Местан не се освободи от Доган, значи е зависим от него !
53
12
 
8
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Цецо е пич, кефи ме!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецко е мерна единица за наглост !
51
4
 
10
 
! Отговори
мм преди 11 години
Местане, ти и целия ви башибозук трябва да бъдете подслушвани денонощно. до 10 дни ще се съберат доказателства лежиш в кауша.
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ТИ НЕ СИ ЛИ ЗАВИСИМ ОТ ДОГАН И ДЪРЖАВНА СИГОРНОСТ ? няма как да се оттървете от отрочетата си, каквито сте ги създали такива ще си ги търпите !
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов си е свършил работата !А тези ,които сътвориха закона/то не е и закон ,а ''някакъв''правилник/ за посдслушването ,....СЕГА СЕ Е ОБЪРНАЛ ПРОТИВ ТЯХ !---С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ,ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ !---НЯМА НУЖДА ДА РЕВЪТ ,ЧАК ТОЛКОВА !
48
6
 
8
 
! Отговори
eimi67 преди 11 години
Да и президентът и премиерът са били подслушвани, но са знаели за това и при важен разговор са оставяли телефоните си при секретарката-от "учтивост", това ги прави съучастници и смятам, че наказание трябва да понесе цялото бивше правителство както и Плевнелиев за скандала със СРС-тата.