Не подозирам Найденов, идвал е стотици пъти у нас!

Борисов: Истински се надявам да науча кой ме подслушва в тоалетната
29 апр 2013 17:00,
575
Не подозирам Найденов, идвал е стотици пъти у нас!
Борисов бе на посещение във фирма "Биомашиностроене". Снимка: БТА

Бившият премиер Бойко Борисов заяви, че не подозира Мирослав Найденов за подслушванията.

„Той е идвал стотици пъти у нас и аз не подозирам никой, това трябва да го кажат прокурорите", заяви лидерът на ГЕРБ в Пловдив.

След изтичането на записите с разговора между бившия премиер Бойко Борисов, ексземеделския министър Мирослав Найденов и Кокинов в петък градският прокурор хвърли оставка като административен ръководител на градската прокуратура. Днес сутринта обаче е внесъл още една молба, с която иска да бъде освободен и като магистрат. 

Очаква се днес или утре тримата участници в скандалния запис - Борисов, Кокинов и Найденов, които обсъждат как да се повлияе на делото за корупция срещу ексземеделския министър, бъдат разпитани.

В петък от прокуратурата обявиха, че започват проверка по автентичността на изтеклите разговори и ще търсят и дали има данни за евентуално извършени престъпления против правосъдието и престъпления по служба.

Борисов заяви, че с удоволствие ще отиде на разпит, за да чуе кой го подслушва у дома.

Още по темата
„С най-голямо удоволствие ще разбера кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди. Интересува ме кой записа тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно, незаконни работи не коментирам, ако е законно, искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони“, заяви лидерът на ГЕРБ. Всички тези хора – млади, стари, мъже, жени – пикаят, обърна се той към работниците от пловдивски завод, където той беше на посещение.

Борисов допълни, че истински се надява прокуратурата, към която се отнася с уважение, да разбере кой го подслушва.

"Истински се надявам да науча кой ме подслушва как пикая, защото аз все пак съм лидер на партията, която засега има най-висок рейтинг", коментира той. „20 дни само компромати, само, само и само срещу нас и може ли ние да подслушваме, а само срещу нас да е всичко“, добави лидерът на ГЕРБ. 

"Ако бях на ваше място, първо щях да защитя правото на хората поне в тоалетната, а не когато дойдат материали от чужди разузнавателни централи, който описва и дава име какво ми готвят, тези хора да не се викат, а мен ще ме викат да ме питат как пикая ", заяви още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
2
 
0
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Сега спокойно може да се каже, че Станишев е виновен за това, че Цецко ще го осъдят! Е, как да не подкрепя човекът, който ще вкара най- големият престъпник в затвора!!! Боко, Цецо нали се кле в децата си?
454
3
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
В България, колкото повече имаш нужда от памперс- толкова си по- велик!? Надрискана нация- Акащ вожд. Ако не щете да сте във фекалия- докажете го. Ама, май ви харесва миризмата. С букет от гербери отгоре Боко е един газ, който ще се разнесе из въздуха и ще ни трови. Дишайте чист въздух, мама му стара! Станишев сигурно те е подслушвал. Нали той ти е виновен за всичко!
453
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И вместо да се скрие и да потъне в дън земята от срам, той си е сложил пердета на очите и отново прегръща и потупва по раменете несретниците по села и паланки, които доведе до просешка тояга и до самозапалвания...Какъв парадокс...А върви приказка, че има интереси в гробищния бизнес...Ето защо му пречат пенсионерите, които му изяждат резерва...Излиза, че той ги иска и очаква на друго място, на улица Последна...
452
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що за професионалист е БОКО? Изявява се като обикновен некадърник и лаик. Направиха му запис с Ваньо Танов и стана за смях и за резил пред цяла България - българският министър.председател покровителствува престъпници. Сега отново се насади на СРС, което го характеризира като циничен и аморален тип...Но той си е пожарникар, повече не можем и да искаме от него. Примитив, с жаргонен уличен език на когото ръкопляскат нему подобните. И вместо да се скрие и да потъне в дън земята от срам, той си е сложил пердета на очите и отново прегръща и потупва по раменете несретниците по села и паланки, които д
451
3
 
7
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
Защо, аджеба, не само БСП вади компромати, както се опитват да изкарат нЕкои хора, а все повече и повече гербаджии обясняват, как Цецо е престъпник, как се работи ДС- джииски в партията, съответно и в държавата Защо в същото времи само Цветанов е чист И не си кълни в деца, мутро смотана! Защото има Господ, на той не се казва Бойко! Не искам заради вас аз да страдам. С Мирко заедно ли сте пишкали?
450
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали ГЕРБ изкара закон за производителите да платят данък от продукцията си къде се видяло и чуло това чуда от производителя да се иска това значи аз ще се трудя да изкарам нещо по нивата и ти депутата ще ми се разкарваш на ляво на дясно и по добър жизнен живот ще имаш от мен и ще се дилем от моето прозвотсво ебахви смотаните ГЕРБри и подържащите Ви и скапаната страна анархия по добре Терминал 2 поне и времето се затопли аз съм бачкатор за мен работа има навсякъде вие си мислете ГЕРБ ри.
449
1
 
5
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Микрофона е пуснат през отдушника на WC-то,или вградено в стената от съседни апартаменти.Целта на занятието е било да запишат децибелите на газовете или дали простата алармира,след което правителственият лекар Цацаров да предпише на управляващите съответното лечение.Фелшера е Станишев.
448
2
 
4
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Най накрая да не се окаже,че телефончето с което се е подслушвало е било в джоба на Б.Б.Типично милиционерски похват!С този номер прави всички на ***!Кеф!Евала!
447
3
 
7
 
! Отговори
БОСИЯ преди 11 години
БОКО е консумирал от месото на МИРО, ирландското с ЛУДАТА КРАВА, все едно говори човек от лудницата,. Всички който гласуват за герб , са яли месо то лудата крава на МИРО.
446
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Касим Дал политик с минало 20 години в ДПС после "независим" после с "ЕНП" после при "ГЕРБ" после "НДСП сега с "НДСВ " спри се бе простутките не си сменят за кратко време толокоз партниор симпатизантите Ви не могат да Ви стигнат объркани са последно време. .
445
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Реве ,че го подслушвали а разправяше , че било да добре да се подслушват министри и други хора.Ами и ние електората представете си ни е било интересно да ви запишат да гледаме сеира на държавниците.Може пък електората да е изработил записа на Будалата.Хайде на шейната.
444
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!
443
2
 
7
 
! Отговори
аноним преди 11 години
Пазете се от хората които се оправдават и най вече се мазнят и се вьзмущават.
442
1
 
0
 
! Отговори
аноним преди 11 години
на когото най много вярваш той може да ти забие ножв гьрба и то много дьлбоко.
441
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Истински се надявам да науча кой ме подслушва в тоалетната "А бе ***,не ни интересува какво правиш в "***".Видяхме те ,че си един корумпиран ибезпардонен диктатор ,който не се спира пред нищо. Чуй още веднаж записа и кажи честно дали ти харесва начина ти на изразяване ,дали ти харесва как унищожаваш държавността?
440
1
 
6
 
! Отговори
Жулралист преди 11 години
Съобщение до колегите журналисти:"Очаквайте в скоро време откриванетото на новата магистрала от гр.Банкя до Националната Следствена Служба (НСлС). Официалното откриване се очаква да бъде тези дни и ще бъдат *** лентички, както стана навик. Магистралата ще бъде скоростна и ще осигурява екскорт на пътуващите. За покани на откриващите магистралата при г-н.Цацаров."
439
1
 
8
 
! Отговори
Цецо Слушалката преди 11 години
Бойко, *** а, ***...?
438
1
 
7
 
! Отговори
Улев преди 11 години
Явно не е разбрал, че ще го викат в прокуратурата да дава показания, а не те да му обясняват, кой го е подслушвал. Браво на служителите на МВР! Доказа се, че наистина се борят срещу корупцията и беззаконието! Що като има и най малкото съмнение за закононарушения отреагират правилно независимо какво положение в страната заема закононарушителя.
437
2
 
8
 
! Отговори
тиквич преди 11 години
БОКО иска да става ***, ама той от давна е такъв. Този човек е за ЛУДНИЦАТА, ПРОСТОТИИ И ЦИНИЗМИ това е програмата на герб.
436
2
 
9
 
! Отговори
Цветанов преди 11 години
ДоМомче, каква е тая глупост? Как наричаш Шефа, и то с малка буква? И правописни грешки! Пиши си минус 20 лева днес и две седмици ще разхождаш на Фидосова кучето! Откъде ви намери тоя Стоичков, *** до един...