Не подозирам Найденов, идвал е стотици пъти у нас!

Борисов: Истински се надявам да науча кой ме подслушва в тоалетната
29 апр 2013 17:00,
575
Не подозирам Найденов, идвал е стотици пъти у нас!
Борисов бе на посещение във фирма "Биомашиностроене". Снимка: БТА

Бившият премиер Бойко Борисов заяви, че не подозира Мирослав Найденов за подслушванията.

„Той е идвал стотици пъти у нас и аз не подозирам никой, това трябва да го кажат прокурорите", заяви лидерът на ГЕРБ в Пловдив.

След изтичането на записите с разговора между бившия премиер Бойко Борисов, ексземеделския министър Мирослав Найденов и Кокинов в петък градският прокурор хвърли оставка като административен ръководител на градската прокуратура. Днес сутринта обаче е внесъл още една молба, с която иска да бъде освободен и като магистрат. 

Очаква се днес или утре тримата участници в скандалния запис - Борисов, Кокинов и Найденов, които обсъждат как да се повлияе на делото за корупция срещу ексземеделския министър, бъдат разпитани.

В петък от прокуратурата обявиха, че започват проверка по автентичността на изтеклите разговори и ще търсят и дали има данни за евентуално извършени престъпления против правосъдието и престъпления по служба.

Борисов заяви, че с удоволствие ще отиде на разпит, за да чуе кой го подслушва у дома.

Още по темата
„С най-голямо удоволствие ще разбера кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди. Интересува ме кой записа тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно, незаконни работи не коментирам, ако е законно, искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони“, заяви лидерът на ГЕРБ. Всички тези хора – млади, стари, мъже, жени – пикаят, обърна се той към работниците от пловдивски завод, където той беше на посещение.

Борисов допълни, че истински се надява прокуратурата, към която се отнася с уважение, да разбере кой го подслушва.

"Истински се надявам да науча кой ме подслушва как пикая, защото аз все пак съм лидер на партията, която засега има най-висок рейтинг", коментира той. „20 дни само компромати, само, само и само срещу нас и може ли ние да подслушваме, а само срещу нас да е всичко“, добави лидерът на ГЕРБ. 

"Ако бях на ваше място, първо щях да защитя правото на хората поне в тоалетната, а не когато дойдат материали от чужди разузнавателни централи, който описва и дава име какво ми готвят, тези хора да не се викат, а мен ще ме викат да ме питат как пикая ", заяви още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
435
1
 
10
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
И да бях умрял, нямаше да зная, че тримата са били в *** ка то са били записани (според Тиквата). Все пак е добре, че СГП се отърва от още един ГЕЙ.
434
1
 
20
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
Не го вълнува какви глупости са плещили (измеества вниманието), а кой моля ти се го подслушвал?! Пълен гьотверен!!!
433
4
 
6
 
! Отговори
путев преди 11 години
ДругарЕ, не се блъскайте - има място за всички ви в *** на боко, под чинията.......готови ли сте да засменете следващото СРС ?!?!?!
432
10
 
6
 
! Отговори
Додо преди 11 години
*** яко са се активирали по всички новинарски сайтове, но няма да ги бъде. Провалиха живота на милиони, съсипаха България, време е да отидат в забвение!
431
4
 
12
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Нормалните хора няма да гласуват за пикльовците от ГЕРБ
430
1
 
10
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...БОРИСОФ УТРЕ ПЪТУВА ЗА ЛУНАТА...ТАМ ШЕ ИМА ДЕМОНСТРАЦИИ НА СВОБОДНО ПИКАЕНЕ ПО ПОСОКА НА ЗЕМЯТА...БЕЗ ДА ИМА ОПАСНОСЪ ОТ ЗАПИС...!
429
2
 
8
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ИЗВЪНЗЕМНИ ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА НАЛАЗИХА БАЦКО ЗА СКАНДАЛА С ПИКАЕНЕТО...ТЕ НЕ ПИКАЕЛИ КАТО НЕГО...!...БОРИСОФ РАЗВИ ТЕЗАТА ЗА СВОБОДНОТО МЕЖУПЛАНЕТНО ПИКАЕНЕ И ОСОБЕНОСТИТЕ НА ГРАВИТАЦИЯТА ПРИ ДОПИР НА СТРУЯТА У ТАКА НАРЕЧЕНАТА ТОИЛЕТ ЧИНИЯ....!
428
4
 
6
 
! Отговори
СССР преди 11 години
Ако Бойко Борисов не беше само един обикновен добър полицай сутринта като беше видял Кокинов на портата си щеше да се заключи с девет катинара и нямаше да попадне в такъв елементарен червен капан
427
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко крайно време е да изриташ и снахата на Найденов, ще те провали на изборите в смолянският район. Нарчно е сложена от хора свързани с БСП за да провалят партията в Смолян.
426
0
 
8
 
! Отговори
Влез в темата преди 11 години
Тези алъш вериши явно ги има при всички управления. Въпросът е какъв е и морала на безпомощните кандидати за парламента, които си позволиха да разпространят записите.КЪМ МЛАДИТЕ ХОРА: Не им правете услуга, като не гласувате. Отидете до урните и им разбийте сметките. Ще им дойдат малко паричките за купуване на гласове, ако гласуват всички.Гласувайте, макар и с невалидна бюлетина3
425
2
 
6
 
! Отговори
Странджата преди 11 години
Шефа вече микрофон неще,щото много ги упикова бе!Вече му викат "Пикаещият върху микрофона "
424
1
 
6
 
! Отговори
Кой е в кенефа? преди 11 години
Днес като си бърсах г*за ми се причу Интернационала, обаче ме одраска една стружка от Трактор, ама ''малка'' де! Добре, че ''незнайно кой'' беше оставил ''мека'' розова хартия!
423
3
 
9
 
! Отговори
Странджата преди 11 години
Егати долните комунисти нарушиха на Шефа пикането,а и има реална опасност на Кокича да му подобрат срането!
422
5
 
5
 
! Отговори
за 500 преди 11 години
Юродивий, милионите са 22, за твое сведение съслето харчеше 19....А стоте милиона ги изтърва Мая галева, явнои грешка на езика- мислела е за откраднатото досега......
421
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 100 милионаедно единствено безплатно срс на ползу роду
420
0
 
5
 
! Отговори
умерен преди 11 години
Дмитриевич се оказа прав- има слухтене наистина. Засега сме видели само едно доказателство - някой подслуша Боко и компания ....друг е въпросът ,че незаконното слухтене трябва да се преследва от държавата, а не да се подминава.
419
5
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Не отклонявай вниманието ни с това пикане,всички разбрахме че сте се усрали!Аз нищо не правя бе,азсамо си пикая!А ***? А кой кого....?А проблема с еврокинтите?
418
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека Бойко Методиев Борисов не подценява българите. Ние знаем, че време на мач за шахматната корона, проверката за феърплей включва наблюдение и на тоалетните, ползувани от състезателите. Въпреки че това засяга много по-малко хора от начина, по който управниците на една държава упражняват властта си. Дори когато става дума за уредена държава, а не за най-бедната страна в Европа
417
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако оставим на страна кой и как е подслушвал. Въпроса ми е какво търски Софийския главен прокурор в къщата на лидера на едната от основните партии и бивш премиер на България в компанията на подследствен министър? Е те това е комунизъм! Така е било в СССР при Сталин когато главния прокурор е получавал инструкции от ГЛАВНИЯ. Така е било и в България преди 10 ти а явно и след 10 ти! Къде е независимата Прокуратура и съдебна власт!
416
1
 
8
 
! Отговори
Andreshko преди 11 години
Щом Борисов иска да знае кой го е записвал да прочете този саит: offnews.bg/,Григор Здравков: Митко Каратиста ме заведе при Бойко Борисов