Ще има правителство след 23 дни, изчисли Червеняков

"ГЕРБ да надмогнат чувствата си и да върнат мандата"
148
Ще има правителство след 23 дни, изчисли Червеняков
Младен Червеняков. Снимка: архив, БулФото

България ще има правителство след 23 дни, заяви в Монтана водачът на листата на „Коалиция за България“ в района Младен Червеняков.

По думите на Червеняков в него ще влязат представители на парламентарни и извънпарламентарни партии, то ще има експертен характер и ще бъде правителство на националното съгласие.

Още по темата
ГЕРБ трябва час по-скоро да надмогнат чувствата си, да върнат мандата, за да продължи процедурата по-нататък, която да доведе до ново правителство, заяви избраният за депутат Червеняков, цитиран от БТА.

Според него една от първите промени, които новият парламент трябва да направи, е да промени закона за забрана на тютюнопушенето. Забраната няма да бъде премахната тотално, но ще се върнем към помещения за пушачи и непушачи в заведенията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще връщате тютюнопушенето бе, толкова ли мразите българския народ??????
87
2
 
20
 
! Отговори
ААхахахаха преди 11 години
Ей колко е елементарен...кака *** пушачите да гласуват за БСП...само че пушачите не сме толко глупави...мен не ми дреме за пълната забрана напротив аз я одобрявам !! ИСКАМ ПО-ДОБЪР ЖИЗНЕН СТАНДАРТ КОМУНДЕНЦЕ
86
2
 
13
 
! Отговори
До 89 преди 11 години
*** си драги, отдавна навсякъде върви това, а ти отчаяно копираш"Влизат Бареков и Станишев в една аптека.- Два капу-а - казва Бареков.- Виждам - казва аптекарят - нещо ще желаете ли?"
85
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МарияТам се крие разковничето. Чак сега ряазбирам, че всичките проблеми на България се крият именно в забраната за тютюнопушенето - ех, че сложна дума :)
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изборите бяха фалшифициране цяла партия НФСБ и беше подмен вота от агентите . Касиране на изборите !
83
0
 
12
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Чета и се чудя на тоя Червеняков къде му е умът.Как изобщо си позволяват да правят такива изявления, че едва ли не всичката ни е наред, та до закона за тютюнопушенето допряхме.
82
1
 
10
 
! Отговори
Пушенето е истината преди 11 години
"Според него една от първите промени, които новият парламент трябва да направи, е да промени закона за забрана на тютюнопушенето"Тия верно усетиха, че от както се забрани пушенето по заведенията, нешата със световната икономика тръгнаха на зле. Първо САЩ, после Европа, накрая и България. Но сега социалистическиа интернационал ще поправи тази грешка
81
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще връщат пушенето?? Направо да гласуват излизане от ЕС и борда тогава..
80
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Влизат Бойко Борисов и Цветан Цветанов в магазин за колела. - Два Пидала.... - Виждам... нещо ще желаете ли ?
79
0
 
10
 
! Отговори
Joro преди 11 години
БСП e партия от милионeри и олигарси,нeможe такива хора да бъдат социалисти,и да имат социално мислeнe."БСП" говори постояно за бизнeса,нeчувам нищо да казват за пeнсионeритe ,бeднитe ,бeзработнитe,изобщо за работничeската класа.Грижата за бизнeса e на дeснитe партии..Та извода ми e 4e тeзи хора нeса никакви социалисти,а чрвeнитe изкуфeли бабки продулжават да им вярват на лужитe,и гласуват за тeзи богати мафиоти от "БСП"
78
0
 
16
 
! Отговори
Либертарианците БСП преди 11 години
Планът на БСП за стабилизиране на страната е изключителен и се състои само от 1 точка.Нищо чудно съвсем скоро да бъде преподаван в най-големите световни университети.Либерализация на пушенето - повече пушачи по заведения => ръст на потреблението, от там повече постъпления в бюджета от акциз и ДДС => по-големи пенсии и заплати => повече потребление. Всенародно пушене =>раздвижване в здравния и погребалния бизнес => по-малко хора => по-ниски социални разходи => Бюджетни излишъци. :))
77
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми защо не взехте мандата преди 2 месеца, като ви го връчиха предсрочно бре, тавариш?? Щото най-ви устройва да крадете задкулисно в коалиция. Само Пиночетски мерки ви оправят вас!
76
4
 
17
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Цялото ми семейство бяхме на улиците из Варна, на 12 ти дадохме шанс на ГЕРБ, не пишете глупости, че народът ги е измел... Явно изобщо не сте разбрали защо хората излязоха, та да ми се изтъпанчват такива неанонимни алкохолици и да дадат справедливост!!Бойко, задръж мандата, върни го на БСП след седмица и им гледай сеира, след 6 месеца хората ще излязат, но тоя път ще си отидат всички м***н***фи
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мислете реално,няма начин да се състави правителство.Обяснявам.Ако бсп се коалира с дпс-добре,но нямат необходимите гласове.Да предположим,че Атака ги подкрепи.Колко време им давате на тази подкрепа?1.Волен не е сигурен партньор,при него някой все се цепи все се завърта ту насам,ту натам.2.Избирателите му не са гласували за него за да прави коалиция с дпс и бсп.Ако само си помисли на следващите избори е политически труп.Коалиция герб,атака също е немислима,защото ако от герб са умни ще знаят,че на Сидеров по никакъв начин не може да се разчита.Изключвам въобще коалиция герб-бсп,само и единстве
74
0
 
15
 
! Отговори
Бравос преди 11 години
Ей това са им НОВИТЕ лица на БСП.
73
2
 
13
 
! Отговори
Поредната партенка преди 11 години
Бандити опитаха да убият Николай Бареков. Екслузивната информация ....... научи от самия журналист. С викове Къде е Бареков, ще го убием, няколко здравеняци се опитали да нахлуят в сградата на TV7 в кв.Левски Г в столицата в неделя вечер
72
1
 
18
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
От къде на къде БСП си позволяват подмяна на нашият вот? Имахме едно такова Берово правителство ,в което вицепремиера Нейчо Неев беше казал:" Егати и държавата , щом Аз съм и вицепремиер!"Аз не искам такова правителство ,а нови избори !
71
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистите са се побъркали от страх и са се пуснали по всички медии да тръбят как имаме нужда точно от тях.
70
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на БСП. Има надежда за България! Бойко и Цецо в затвора!
69
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ясно най-важният въпрос е тютюнопушенето на обществени места.След това ще са кучетата,котките,пушаците ,облаците и т.н.Няма да дойде ред на монополите,на заплатете ,на здравеопазването,на съда и прокуратурата.