Ще има правителство след 23 дни, изчисли Червеняков

"ГЕРБ да надмогнат чувствата си и да върнат мандата"
148
Ще има правителство след 23 дни, изчисли Червеняков
Младен Червеняков. Снимка: архив, БулФото

България ще има правителство след 23 дни, заяви в Монтана водачът на листата на „Коалиция за България“ в района Младен Червеняков.

По думите на Червеняков в него ще влязат представители на парламентарни и извънпарламентарни партии, то ще има експертен характер и ще бъде правителство на националното съгласие.

Още по темата
ГЕРБ трябва час по-скоро да надмогнат чувствата си, да върнат мандата, за да продължи процедурата по-нататък, която да доведе до ново правителство, заяви избраният за депутат Червеняков, цитиран от БТА.

Според него една от първите промени, които новият парламент трябва да направи, е да промени закона за забрана на тютюнопушенето. Забраната няма да бъде премахната тотално, но ще се върнем към помещения за пушачи и непушачи в заведенията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
22
 
! Отговори
JJJ преди 11 години
И фаровете посред бял ден да отмените , не забравяйте
67
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сбогом, ГРОБ!
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това не е възможно - всяка от партиите носи мандата максимум за 10 дни. Герб като го внесат утре или вдругиден, най-късно до две седмици БСП трябва да се опитат да съставят правителство.
65
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ МАЙ НЕ СИ Е ВЗЕМАЛ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО!!! ХОРАТА ЗИМАТА НЯМАХА ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА У ДОМА, ТОЙ СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ПУШАЧИТЕ В ЗАВЕДЕНИЯТА!!! МНОГО, МНОГО РАНО ЗАПОЧНАХТЕ!!!!!
64
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАРАДОКС ,НАРОДА ИЗБРА ПАЛАЧИТЕ СИ БСП -КОМПРОМЕТИРАНА ПАРТИЯ ДПС ,ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА
63
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко не връщай мандата,върниго по нова година,те имат голям зор ти немаш въобще.Имаш право на това.Твоите избиратели също въобще не бързат.Дасе пукат душманите.Те и без туй немогат да получат пари от ES tesa razboinici.
62
0
 
2
 
! Отговори
ДО 62 КОМЕНТАР преди 11 години
ХАЙДЕ СЕГА ПРЕБРОЙ МИНУСЧЕТАТА СИ И ПЛЮСЧЕТАТА СИ!!!!
61
5
 
15
 
! Отговори
Голям праз преди 11 години
> Ще има правителство след 23 дни, изчисли ЧервеняковТо за 23 години не можаха да направят читаво правителство, та сега за 23 дни ли ще направят?
60
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТРАШНОТО Е АКО ДОПУСНЕМ БСП НА ВЛАСТ И ТЕ ДА ПОДПИШАТ ДОГОВОРИТЕ ЗА БЕЛЕНЕ ,ПОСЛЕ Е КЪСНО
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АМИ ЧУДЕСНО!!! ГЕЙЛОРДА Е ПУШАЧ, ТИ СЪЩО!!!! МНОГО СОЦИАЛНО ДЕЙСТВИЕ!!! ПЪРВО В ДНЕВНИЯТ РЕД!!! А КЪДЕ СА ПЕНСИИТЕ, ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ И ПАРИТЕ ЗА БОЛНИЦИТЕ, НАПРАВЛЕНИЯ ЗА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ, МАЙЧИНСКИТЕ И Т..Н.???!! НЕЩО НЕ ВДЯВАМ - КЪДЕ Е СОЦИАЛНАТА ЗАЩИТА???!!!!
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВЕЧЕ СЕ СЕЩАМ, ЧЕ ЩЕ С ЕИСКА ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ЗАЩО ЛИ? АМИ НЯКОЙ ВЕЧЕ СЕ Е ПРОДАЛ!!!!!!!!!! ХАЙДЕ БОЛЕНЕ, СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ ВЗЕМАШ СИНИ ХАПЧЕТА ПРЕД ДЕНИЦА!!!!!
57
2
 
20
 
! Отговори
М.Манолова -уйкипеди преди 11 години
Манолова е един от четиримата вносители на скандалната поправка Ванко 1, както и на предложението за мажоритарен избор, залегнало в изменението на закона за избор на народни представители......................--------------------------------В област Кюстендил, Мая Манолова е известна освен като политически прагматична, но и като сговорчива депутатка за прокарване на лобистки и корпоративни интереси. [4]
56
0
 
13
 
! Отговори
е преди 11 години
Скрий се бе, пияндок!
55
1
 
22
 
! Отговори
БРАВО НА 53 преди 11 години
ЧОВЕКА С КОМЕНТАР 53 ГО Е КАЗАЛ МНОГО ЯСНО! И Е ХУБАВО ДА СЕ ПОМНИ, ЧЕ ДРУГАРИТЕ НИКОГА НЕ ПРИЗНАВАТ ВИНА - НИ ЗА БЕЛЕНЕ, НИ ЗА ЛОВЕЧ, НИ ЗА СКРАВЕНА, НИ ЗА НАРОДЕН СЪД!!!! САМО ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТТА! ББ Е ПРАВ В ЕДНО - ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА Е ОТГОВОРНО! НЕ МОЖЕ ДЪРЖАВАТА ДА ТИ ДЪРЖИ ОТГОВОРНОСТ КАК СИ ГЛЕДАШ ДЕТЕТО, А ДА НЯМА ОТГОВОРНОСТ ЗА 7. МЛН ПОДАНИЦИ!!!!
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червеняков беше министър при Жaн Виденов, всички знaем кaкво нaпрaвихa! С кaкви очи излизa дa се изкaзвa???
53
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз много обичам да пуша цигари,ама много,употребата на цигари ме правят по-спокоен,по-сигурен в действията си,а тези,които плюете пушачите сте хора с каменни сърца,няма нищо човешко във вас и обричате душите си на вечни мъки в ада,при майкъл джексън
52
2
 
15
 
! Отговори
червеняков -деца преди 11 години
Децата на червения депутат Младен Червеняков - Мария и Александър, продават като собственици земя с проект за огромен хотел, пише в. "168 часа". Според обява в интернет наследниците на соцдепутата Червеняков са обявили за продажба фирмата си "Фиш Хаус" ООД, в която имат 50%.В активите й влиза урегулиран поземлен имот край гр. Бяла. Апетитният парцел е с площ от 2163 кв. м и се намира на първа линия до морето, разказват от агенция за недвижими имоти. Брокерите уточняват, че към земята на Червенякови като екстра върви и одобрен идеен проект за строеж на хотел с разгърната жилищна площ от 256
51
0
 
18
 
! Отговори
червеняков -син преди 11 години
Името на Александър Червеняков нашумя и във връзка със скандален консултантски договор за 235 хил. евро, сключен заедно със съдружниците му от сдружение "БГР Консултанти" с Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Синът на Младен Червеняков и колегите му са подали документи за участие седмици преди организацията им официално да е регистрирана в съда. Договорът, сключен с ведомството на Асен Гагаузов, предвижда 27-годишният Червеняков и колегите му да вземат половин милион лева за 1 година. Работата им се състои в оказване на техническа помощ за подготовка на проекти към про
50
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Червеняков май си напазарува депутати от Атака тайно защото Местан беше лаконичен че коалиция Атака ДПС не може да има.Кой си е продал душицата а може и шефа да се е разпоредил
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако искаш разходи се из Пловдив, Варна, Бургас, но не криий червения си *** и кажи на 40% от жителите на тези градове, че те всъшност не са гласували за Герб.