РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?

"Да не се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения"
234
РЗС пита: Колко е хонорарът на Сидеров от ДПС?
Лидерът на РЗС Яне Янев. Снимка: Булфото, архив

Поредна доза нападки и обиди си размениха в понеделник „Атака“ и РЗС.

След като по-рано днес лидерът на националистите Волен Сидеров нарече Яне Янев и председателя на НФСБ Валери Симеонов „два употребени презерватива на Бойко Борисов“, от пресцентъра на РЗС разпространиха позицията на партията по повод „поредната истерия на Волен Сидеров“.

„ДПС и БСП изпратиха поръчковия пудел да лае пред общината, за да заглуши искането на софиянци за касиране на тримата депутати от ДПС избрани в София чрез фалшификации в Турция. Днешният скандал пред общината превърна Волен в „герой” от турски сериал, чрез който олигарсите искат да отвличат вниманието на обществото от същинските теми на държавата и да тушират растящото  гражданско недоволство“, пише в съобщението.

Оценката на РЗС е, че яростта на Волен идва от невъзможността да обясни на собствените си депутати "защо е прибрал цялата сума от кворума само за себе си“.

Още по темата

Подлайването му пред общината едва ли ще умилостиви гласоподавателите му, които го линчуват в цялата страна.
Ние от РЗС разбираме, че поръчковият лидер на „Атака“ няма как да оправдае гузната си съвест и се стреми да компенсира с истерични подвиквания, но не бива да се обръща към нас, а към специализираните лечебни заведения“, коментират от партията.

Припомняме, че днешната пресконференция на Сидеров премина с тон на заплахи, остри думи към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и членовете на НФСБ и РЗС. Лидерът на "Атака" не спести остри думи и по адрес на кмета на София Йорданка Фандъкова, вече бившия директор на СДВР Валери Йорданов и заместник-кмета на столицата Мария Бояджийска.

Повод за недоволството на Сидеров стана вчерашният протест, който в един момент достигна и до централата на партия „Атака“. Сидеров обясни, че вчера в централата на националистите нямало хора, тъй като те „като истински патриоти са били на Околчица“, за да почетат паметта на Ботев.

"Щеше да има строшени глави, ръце и крака на тези лумпени на РЗС и НФСБ", обясни Сидеров какво е щяло да се случи, ако националистите са били в централата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: СидеровРЗСпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Сидеров ,треба да му ско4и Фидоската ,да го вземе от трибуната ,да го хвърли на втория ред и да се свърши с пер4енето му .
56
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дискусията падна на много ниско ниво ...и за това най-виновен ми се струва Волен.
55
5
 
9
 
! Отговори
ще ни унищожат преди 10 години
По-добре война и който остане!
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За такъв огромен залог какъвто беше гласа на Сидеров за осигуряване на кворума а с това и правителството на БСП+ДПС - минимум 10 милиона! Някои хиора говорят дори за цена от 100 милиона и плащането и на траншове... И Сидеров много добре е знаел за какво става въпрос!
53
10
 
10
 
! Отговори
Атакуващия преди 10 години
Яне, пуделът на Бойко, много го е яд че АТАКА е 4-та поличтиеска сила, той, горкият, дори не влезе там. От националният фронт за спасение на Бойко също газ пикаят. Абе защо точно тия които не помирисаха парламента най-много лаят по Волен и АТАКА? И как така уж случайно се сдушиха с ГЕРБ, нали по телевизия СКАТ 24/7 плюят по Бойко и ГЕРБ?
52
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този като е голям отворко, защо не отиде и не му каже директно в очите на Борисов тази дума "п***а". И кой сега нарича хората "***" ? Просто Сидеров не осъзнава, че е полит. труп и скоро ще хапне шамарите някъде, но качествено ще ги хапне. Или просто сега се усеща, че е изпързалян и го тресе неистова злоба, че с партийката му е свършено
51
1
 
12
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
До КОШМАРАДобър ден...странджата се изгуби, а се появи този близнак. Пропуска запетаи по същия начин, като странджолина. И понеже не може да се покаже, се пуска под друг ник. Признавам си, мъчно ми е за него, но подобна наглост трябва да се накаже.
50
13
 
13
 
! Отговори
Аз преди 10 години
А колко е хонорарът на Янев от ГЕРБ?
49
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКОТО И КРАДЛИВИ ДА СА ГЕРБЕРИТЕ, ПРЕДПОЧИТАМ ТЯХ ПРЕД ТОВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И РУСНАЦИ И АГЕНТИ НА ДС, ПРЕДПОЧИТАМ МУТРИТЕ ОТ ТОВА ДА УЧАТ ДЕЦАТА НИ ТУРСКИ В УЧИЛИЩЕ И ДА СЕ СТРОЯТ ДЖАМИИ, ПРЕДПОЧИТАМ МУТРИТЕ, ПРЕД ТОВА ДА ПЛАЩАМ 2-3 ПЪТИ ПО СКЪП ТОК ЗАРАДИ БЕЛЕНЕ, ПРЕДПОЧИТАМ МУТРИТЕ ПРЕД ТОВА ДА ХОДЯ НА КАФЕ И ДА НЕМОЖЕ ДА СЕ ДИША!
48
12
 
10
 
! Отговори
Рънърса преди 10 години
Писъци на ана*но налюбени гербераси - музика за ушите!Аре, тишина, че Рънърса ша ви оноди!P.S. VENSEREMOS!!!
47
7
 
8
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
До Сотировстранджа, потапяй се!А бе, не ти ли омръзна да квичиш? Изгризи си топките, в девета глуха сте, мръсни герберасти!Муахахахахахахахахаха!
46
6
 
8
 
! Отговори
тони преди 10 години
И без калашник ще ги смачкам ЕДИН БЪЛГАРИН ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ
45
4
 
17
 
! Отговори
Тони преди 10 години
БРАТЯ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЗАБРАВИЛА БОЯ НА ВРЪХ ШИПКА ПАК ТРЯБВА ДА СЕ БРАНИМ ОТ ТУРЦИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ
44
4
 
24
 
! Отговори
само минавам преди 10 години
Сидров на Околчица е бил с фес качен на кон от който не е могъл да слезе като бей!
43
4
 
22
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Сидеров - Absolut ***
42
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров си клати феса и се смее на глупостта на онези, които е успял да излъже да гласуват за него. И си лафи с Доган и Местан и не му дреме за вашите поплювки из форумите... Човекът се е осигурил доживот...
41
12
 
24
 
! Отговори
Яне преди 10 години
Мястото на атакистите не е в парламента!Мястото на атакистите е в анадола!
40
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яне фурнаджийската лопата, като ти каже добър ден, виж къде е слънцето.
39
2
 
18
 
! Отговори
skiof.evony преди 10 години
До АнонименАми остани си с тази власт и учи турски! Купи си и вазелин!
38
3
 
19
 
! Отговори
nikolche преди 10 години
ПРАВИЛНО,ДА ХОДИ ДА СЕ ЛЕКУВА,ЧЕ МИ ПИСНА ДА МУ ГЛЕДАМ ПРОДАЖНАТА ФИЗИОНОМИЯ