След скандала "Горчиво": РЗС с фес – дар за Сидеров

30 с плакати пред парламента: Да спрем турския сериал с Волен!
5 юни 2013 13:31,
118
След скандала "Горчиво": РЗС с фес – дар за Сидеров
Снимка: БТА

Дни след скандала "Горчиво", в който Атака скочи на РЗС за близостта й с ГЕРБ, хората на Яне Янев решиха да отвърнат на удара с... фес.

Днес около 30 представители на неуспялата да влезе в парламента формация протестираха пред Народното събрание.

"Тук сме, защото искахме да подарим един символичен подарък от Турция на г-н Сидеров в знак на признателност за неговата доблестна постъпка, която направи спрямо българския народ, и предателството, което направи спрямо националните интереси на България.

Още по темата
Всеки ден ще идваме тук, докато Сидеров не събере смелост да излезе, да си получи подаръка и да потърсим обяснение за думите му, че искал да ни чупи ръцете и краката", обяви Георги Ганчев, шеф на ръководството на РЗС-София.

Протестиращите казаха, че подаръкът е фес, който е приготвен специално за лидера на "Атака" и за предателството му над България.

РЗС-арите издигнаха и плакати с надписи: "Да спрем новия турски сериал с Волен!" и "Волен нахлупи чалмата за 10 милиона".

След акцията на Яневите хора Павел Шопов от "Атака" настоя от парламентарната трибуна председателят на парламента да разчисти около НС, защото там незаконно протестират хора.

Сидеров и част от депутатите му тутакси излязоха навън, но протестиращите вече се бяха разотишли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Янето чак почна да ми става симпатичен... в сравнение с гнусния мазен *** и национален предател Сидероглу!
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА СМАЧКА ОТ БОЙ ТЕЗИ ХУЛИГАНИ НА СНИМКАТА
86
8
 
5
 
! Отговори
воленпаша преди 10 години
абе янето може да я всякакъв ама евалата, че скочи на *** за депутатите им от София! Аз ДПС в София не съм видял, а те ще ми имат 3ма нар. представители с по 0.5% от гласовете! От каде накъде??? А *** волен даже не искам да го коментирам.....
85
1
 
0
 
! Отговори
99 до 100 преди 10 години
Значи признаваш че ти плащат "ЕЙ ТАКА ЗА СПОРТА ХАХАХААА "?
84
3
 
3
 
! Отговори
До 99 преди 10 години
ТУКА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН АЗ НАПИСАХ ОТ ДВА ДО ТРИ КОМЕНТАРА ЕЙ ТАКА ЗА СПОРТА ХАХАХААА КОЛКОТО ДО ЛУДОТО ЯНЕ СИ ПОТДЪРЖАМ ТЕЗАТА ХАХАХААА
83
3
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
до хейтъра от Атака: Да не е съкратил другите Болен та те е натоварил да пишеш по 5 коментара на един път.Не е справедливо.Искайте повече хора защото има сега пари от ДПС.Горките..........
82
11
 
11
 
! Отговори
ATAKA преди 10 години
ЯНЕ СЕКСА ИМА МОЗЪК КОЛКОТО КАТО ПИЕ ВОДА ДА НЕ СЕ УДАВИ ЗАТОВА Е ИДЕАЛНАТА МАРИОНЕТКА ТОЙ НЯМА ТОЛКОВА МОЗЪК ДА НАПРАВИ ПРОТЕСТ МОЗЪКА ИДВА ОТ ГЕРБ ЧУДНО КЪДЕ Е ДРУГИЯ *** ВАЛЕРИ ДАЛАВЕРАТА
81
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този е чисто болен мозък ако РЗС имаха възможноста да са на мястото на Атака сега Яне Янев одавна да беше се накиприл с червените си жартиери
80
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДРЕБЕН,ВРЕДЕН И ДВУЛИЧЕН ИЗПЛЮЩЯН СОПОЛИВ-ПЛАЗМОДИЙ Е НАШЕ ЯНЕ ОТ ДНЕС НАТАТЪК НЕ МУ ОСТАНА НИЩО ПОВЕЧЕ ОСВЕН ДА ОРГАНИЗИРА ЖАЛКИ ПРОТЕСТИ НА КОЙТО ДА ВЗИМАТ УЧАСТИ СЕБЕПОДОБНИ ИНДИВИДИ ОТ МНОГО СТРАНЕН ПРОИЗХОД!!!
79
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ ЯНЧО КАЛПАЗАНЧО ИМА МОЗЪК КОЛКОТО СКАРИДА И ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ КАТО НА ЦАЦА!!!
78
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опаааа Яне Янев къде отива Кво се Опитва да Направи с Тези Прояви СМОТКОТО ЛАПНИПИШКА ГЕРЕРИШКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА НА СТРАНАТА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН Е ПРЕСЛЕДВАНА ОТ ЗАКОНА ТАКА ЧЕ ДА ВНИМАВА ДА НЕ МУ НАХЛУПЯТ НЯКОЕ И ДРУГО СЛЕДСВЕННО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТОЗ ***.
77
10
 
7
 
! Отговори
Питам де преди 10 години
Яне, като не си в парламента от какво се издържаш?От нашите субсидии ли?Ами остави хората в парламента да работят , а вие си намерете друго занимание.Повече в парламента кракът ви няма да стъпи.
76
9
 
16
 
! Отговори
Яне е пич преди 10 години
Болне вече е Серсемпаша
75
8
 
16
 
! Отговори
лудия фес преди 10 години
Янболския пи-ди-раст ,лудия ***, конника без грам мозък в главата осквернил Околчица с кон.Ама много го е яд че е в усмирителна риза и не може да краде.Добре че са ДПС та му платиха да не умре от глад.
74
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SLAVI TRIFONOV E DOLEN 4ERVEN ***
73
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do tezi deto natiskat minusi samo edno bih gi pital.AKO VOLEN-BOLEN IMASHE SMELOST ZASHO NE OTIDE V SMESENITE RAIONI I DA SE PRAVI NA GOLQMATA RABOTAA A SE SE KRIE V PARLAMENTA I NASTROIVA HORATA EDIN SRESHU DRUG.ako beshe muj zasho ne se razpravi s bodigarda ako mu otarvashe.Mno mirishe 4e toq skoro go vijdam v nqkoq kanavka nerazpoznaem.
72
10
 
20
 
! Отговори
аз преди 10 години
Господин Янев, ами той си има в тях фес. Подарете му друг подарък.
71
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tezi ot Ataka gi namrazih savsem.Stanaha strashno protivni i nagli ***.
70
9
 
13
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
До kms_07Хахаха, Пудела щял да търси сметка, рофл. Московски нали му беше казал да излязат на вън да се разберат и Сидеров се беше нас*ал в гащите и се беше скатал в килера на парламента.
69
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От Планът Сидеров, стана ... вариететна програма. Вадете бакшишите.