Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала

Но пък обещаха поведението им да е конструктивно
Обновена: 7 юни 2013 09:27 | 7 юни 2013 09:26,
234
Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала
Снимка: БТА

ГЕРБ отново напуснаха пленарна зала, след като се регистрираха. 181 депутати имаше тази сутрин в залата. Веднага след началото на заседанието обаче партията на Бойко Борисов излезе.

Самият лидер ехидно каза на изхода: Ох, колко са сладки!, явно по адрес на опонентите си и с ирония.

ГЕРБ се прибраха в стаята на парламентарната си група и обещаха скоро да направят изявление.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че днешното поведение на партията ще бъде конструктивно.

Това, което в момента се прави, е против националната сигурност на България с приемането на тези законодателни промени, смята той.

Цветанов отказа да отговори на въпрос на Dnes.bg дали повод за напускането на залата е гледането на второ четене на Закона за ДАНС. Той обеща по-късно да отговори на този въпрос.

Промените в закона предвиждат сливането на ГДБОП с ДАНС и реалното разформироване на ГДБОП. ГЕРБ още в началото се противопоставиха на тези промени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: парламентДАНСгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Пътят към нови парламентарни избори през септември вече е открит. Очаквайте нещата да се влошат максимално. Тия които са в Парламента поне да бяха прочели какво пише над централния му вход и да почерпят малко мъдрост от написаното. Без да сме единни за националните си приоритети ще теглим винаги към дъното.
30
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦИРКАДДЖИИ.
29
3
 
5
 
! Отговори
Заман преди 10 години
Абе вие дето все се сравнявате с депутати, как сме ги бли избрали да работят там, да хдоят на работа, как ако вие не сте ходили ви се пишела самоотлъчка и т.н. Как след толкова години не разбрахте, че депутатът е различен от вас, има имунитет (може да ви блъска и обижда и не можете да го осъдите), а неявяването в зала е вид форма на протест, което е също ПОЛИТИКА. Спрете да принизявате народния представител до пролетариата!
28
1
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Ми то яз кат са напъна и са сещам,че двайсе и пет лета се ей тай са изнизват кога си искат бе,а пък оня Догана тай и не можа да са вниже за туй време-се изнизан си седя...Ама даваше часни уроци как да праят язовири,та зимаше по некой лев да не умре гладен де...Ама тез търтей в парламента искат даскала им дет седи отпреде за земе една длъга пръчка и кой плещи по телефонат-бой по ушите,кой става и са разкарва-бой по петите на голо,та да са научат,че пример требва да дават а не да вазмущават хората
27
3
 
13
 
! Отговори
аман преди 10 години
До Gostа в предишното правителство управлявано от ГЕРБ, кой плащаше заплатите на ДПС, БСП и останалите ? На Доган който е стъпил 1-2 пъти в парламента, спомни ли си ?!?
26
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички тези партии начело с мутрата, комунягата, турчето и предателя да си ходят!
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аманАбсолютно вярно. Дори е много по-добре въобще да не се дебатира. Безсмислено е,само се губи време. Мнозинството винаги печели.
24
11
 
18
 
! Отговори
Gost преди 10 години
Не е нормално в тази държава всеки да си прави каквото иска. Депутатите от ГЕРБ са изпратени от техните избиратели да РАБОТЯТ в ПАРЛАМЕНТА. Тези които не посещават заседанията на НС нека да подадът оставки и да си ходят да спят в къщи. Аз ако не отидя на работа или закъснея ми се води самоотлъчка и наказание, а за тях НЯМА. Докога ще ги търпим и ще им плащаме заплати, До кога !!!
23
7
 
16
 
! Отговори
аман преди 10 години
на хората одавна им е писналоне случайно още първата седмица след избора на това правителство вече има протести против него
22
15
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 10 години
Днес представители на новата тройна коалиция ореваха медиите, че ГЕРБ напуска НС... - усещат може би, че така губят легитимност...
21
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еееми, трябва им вревме на хората да свикнат с бардака. И аз да бях и мен щеше да ме е срам да седя с анадолците, еничарите и износените прашки на дс в 1 зала и да въртим политика. Ама ето има напредък вече се регистрират.
20
21
 
15
 
! Отговори
Любо преди 10 години
Браво на ГЕРБ, дават им кворум и ги оставят сами да се оакват с противодържавни промени....това ще продължи още няколко месеца и на хората пак ще им писне и тогава вече край. А днес.бг ако наистина искате да покажете, че сте независими, моля не използвайте крауцарски език в заглавията на статиите си....
19
6
 
13
 
! Отговори
аман преди 10 години
КЪДЕ СТЕ БСП, ДПС и АТАКА ?! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗОБЩО ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ???НИКОЙ ЛИ НЯМА ДА ОТГОВОРИ ?!ДО: Истината (26), ТОЧНО ТАКА, В МОМЕНТА ГЕРБ НЕ УПРАВЛЯВА, ТАКА ЧЕ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ ?!
18
13
 
13
 
! Отговори
Бес.бг преди 10 години
Папазова, сдържайте се. Ясно е, че изпълнявате поръчка за дискредитиране на ГЕРБ.Аз разбирам, че сте човек и имате чувства и предпочитания, НО вие сте ЖУРНАЛИСТ и трябва обективност и безпристрастност.Аз мога да коментирам БСП и ДПС всякак - ***, продажници,политически к...и, но вие не можете.
17
10
 
23
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
Едно им признавам на ГЕРБ, те правят най-конструктивното изнизване от пленарна зала за всички времена!
16
5
 
24
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Правилно. Осъзнали са, че са напълно излишни. Останалите предстои да им се помогне да го осъзнаят. България няма нужда от вас, господа алчни негодници от всички партии. Толкова ли е трудно да осъзнете с нищожния си мозъчен потенциал, че хората ви презират и не ви искат.
15
19
 
26
 
! Отговори
Истината преди 10 години
ГЕРБ още не могат да разберат, че вече не управляват в България. Доста ги боли - отвисоко паднаха, а и бяха безкрайно арогантни и друго поведение не познават. Сега ще го научат по трудния начин.
14
8
 
12
 
! Отговори
Егон преди 10 години
От няколко дни започнах да обръщам повече внимание на заглавията на материалите, които пускат от сайта и ми прави впечатление вече някаква тенденциозност в използването на внушения против определена партия с цел повече кликане и съответно генериране на повече импресии. Или сте обективна медиа, или сайт за реклами. Не е редно да се пести от едното за сметка на другото. В следващите дни ще извадя и конкретни примери.
13
24
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на ГЕРБ! Това е начинът! Това са моите хора!
12
17
 
29
 
! Отговори
Баба ми КАЗВАШЕ преди 10 години
Изсулиха / измъкнаха / се, като пръдня от ***. Хубави приказки е създал народа!