Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала

Но пък обещаха поведението им да е конструктивно
Обновена: 7 юни 2013 09:27 | 7 юни 2013 09:26,
234
Без изненади - ГЕРБ пак се изнизаха от пленарната зала
Снимка: БТА

ГЕРБ отново напуснаха пленарна зала, след като се регистрираха. 181 депутати имаше тази сутрин в залата. Веднага след началото на заседанието обаче партията на Бойко Борисов излезе.

Самият лидер ехидно каза на изхода: Ох, колко са сладки!, явно по адрес на опонентите си и с ирония.

ГЕРБ се прибраха в стаята на парламентарната си група и обещаха скоро да направят изявление.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че днешното поведение на партията ще бъде конструктивно.

Това, което в момента се прави, е против националната сигурност на България с приемането на тези законодателни промени, смята той.

Цветанов отказа да отговори на въпрос на Dnes.bg дали повод за напускането на залата е гледането на второ четене на Закона за ДАНС. Той обеща по-късно да отговори на този въпрос.

Промените в закона предвиждат сливането на ГДБОП с ДАНС и реалното разформироване на ГДБОП. ГЕРБ още в началото се противопоставиха на тези промени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още по темата: парламентДАНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
31
 
36
 
! Отговори
ашок преди 10 години
Само така ГЕРБ. Вие не трябва да ставате съучастници в поредното съсипване на държавата.Падане на валутния борд, печатане на пари , ограбване на населението. НТова предстои!
10
17
 
14
 
! Отговори
пича преди 10 години
До АнонименИстината е, че ти си пълен *** и заслужаваш червените терористи и турските *** да ти разцепят ***
9
16
 
28
 
! Отговори
аман преди 10 години
ВЪПРОС ЗА ПОДКРЕПЯЩИТЕ БСП, ДПС и АТАКА:КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗОБЩО ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ???
8
1
 
3
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
до 8. Нямам какво да добавя...:)
7
6
 
17
 
! Отговори
така е преди 10 години
Ще има , ще има но само тогава когато гражданска война и тези които вече толкова години са в парламента изчезнат само тогава ще се оправим ...
6
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато някои мислят като първия коментатор,няма да имаме държава! Толкова *** народ няма в света-значи щом любимците им сгафят,това не е гаф,не е поведение срещу дръжавата и народа й, а комунистически измислици:) Осъзнайте се,бе,хора-стига сте робували на партии и кумири-ДЪРЖАВАТА НИ ЗАГИВА с такива депутати-фръцкали се като ученици. Истината е,че с просташки номера и липса на елементарно възпитание,тия нямат право да съставят законите на една държава! Пълна идиотщина!
5
30
 
28
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Е поне се докaзaхa кaто отговорнa пaртия .....хaхaхa дреме.им.зa.избирaтелите,които сa ги постaвило тaм дa рaботят всеки ден.
4
20
 
31
 
! Отговори
аман преди 10 години
КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ИЗОБЩО ДАЛИ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ИЛИ НЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ ТЯХ НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ДЪРПА КОНЦИТЕ В МОМЕНТА.
3
11
 
16
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
ЗАЩО се разформирова ГДБОП????????
2
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как да има нормална партия в БГ, всеки подобен опит се унищожава от комунисти и турци за да може мизерията да властва а от там и те....
1
8
 
39
 
! Отговори
pfff преди 10 години
ее за толкова години как не се появиха някои свестни политици и поне една свястна партия да има как за толкова години !! Хората вече им писна от всички !!!