Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!

Сидеров: Лора, домакинствайте си, отдайте се на хормоналните проблеми
Обновена: 8 юни 2013 18:08 | 8 юни 2013 11:47,
399
Като ни подвикват грубости, отговаряме. Не сме плазмодии!
Волен Сидеров Снимка: БТА

Кворумът в новия парламент не зависи от "Атака" , каза лидерът на националистите Волен Сидеров пред bTV.

По думите му кворумът "няма такова значение, което му се придава". Сидеров определи като "цирк" поведението на ГЕРБ, а не своето.

По думите му Ивайло Московски от ГЕРБ пръв започнал да му подвиква "грубости и обиди". Според Сидеров това е редовна практика на представителите на ГЕРБ. "Аз и колегите ми отговаряме, защото не сме някакви плазмодии, които са седим да ни обиждат ГЕРБ-ерите, които трябва да бъдат разследвани за своето управление", обясни лидерът на "Атака".

"Toва разбирате ли го, защото имам чувството, че разбирате само половината от фактите, а другата половина услужливо я прескачате", запита Сидеров водещата Лора Крумова. "Възможно е, аз имам хормонални проблеми в момента", каза му с ирония бременната тв водеща. 

"Ами не се занимавайте с журналистика тогава, гледайте си домакинството, отдайте се на хормоналните проблеми. Зарежете нещата, с които явно не можете да се справяте. Бъдете си домакиня. Аз не знам защо ги напира толкова жени да стават водещи, по-добре да си гледат семейството, да раждат деца, нацията ни намалява", изтъкна Сидеров.

"А каратистките умения кога ги усвоихте", запита още Лора Крумова. "Тренирам, поддържам спортна форма, това лошо ли е? По-добре, отколкото да пускам шкембе като Борисов. Гледам ги ГЕРБ-ерите - те са с по 50 кг наднормено тегло, нездрави хора", коментира националистът.

До края на разговора Сидеров и Крумова не спряха да спорят, като водещата му каза, че се държи като лумпен, а той пък й отговори, че имала "махленско" поведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


399
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
6
 
23
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
АТАКА и ДПС са скачени съдове! Атака е била финансирана от ДПС! Защо Волен си мълчи за пълзящата турцизация на България! Министри на ДПС Областни управители турски език в училищата! Акцията пред Баня Башъ бе за повдигане на духа на електората на ДПС
221
5
 
28
 
! Отговори
ataka -bataka-kloaka преди 10 години
Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака? Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!
220
5
 
17
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
До graywatchООООО НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА .... С НАВРЯН ИМУНИТЕТ ТАМ КЪДЕТО НЕ ГО ОГРЯВА СЛЪНЦЕТО ......
219
3
 
17
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 10 години
И аз казвам , че сме 21- вие , ама - един червен гей - татков , начело ,едно турче от ДС - също ,едни *** от атаката - решават КОЙ да управлява . .Та , така - от вас болните от червен вятър - няма спасение и в 21- вия век .. Ама си имам и друга работа ..Дерзай, червената ТЪПОТА е популярна в България и е неизлечима ..
218
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олекотяването му се дължи на ОГРОООООООМНАТА ЧЕРЕПНА КУХИНА!
217
3
 
37
 
! Отговори
nashenetz преди 10 години
Атака са про турско-руска партия и не са никакви националисти
216
4
 
21
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
До hahaАМИ ДВЕТЕ КВАЧКИ ОКОЛО СИДЕРОВ КАКВИ СА ..... А КАЖИ СЕГА КАКВИ ЗАКОНИ ЩЕ КОВАТ В ПАРЛАМЕНТА ДВАТА БАТАЛА ........ НОВИТЕ ДЕПУТАТКИ НА АТАКА
215
2
 
12
 
! Отговори
Елена преди 10 години
До Seifi:Гледай и по-назад от 4 години!"Агнешките главички"при Костов и Прокопиев,грабежите чрез приватизацията;при Тройната-Ммасларова,Р.Овчспрените еврофондове.,турцизирането на цели райони ,чрез назначението на ДПС кадри...
214
7
 
1
 
! Отговори
haha преди 10 години
ami james1 da vyrnem kalinkite i mutrite togava-aman ot ne6tastnizi po forumite,q idi svali edna ;o;a v;esto da se kosi6
213
2
 
21
 
! Отговори
сандо преди 10 години
е*ахти ***
212
6
 
39
 
! Отговори
james1 преди 10 години
1 седмица управление на БСП и ДПС и вижте резултатите... Агентите от ДС биват реабилитирани, убийци (малкиятМаргин) бе оправдан, на този се намали присъдата, смесват се служби и институции които са в конфликт на интереси - МВР, ГДБОП, Агенцията за защита на детето; готвят отмяна на забраната за пушене, започна популисткото харчене, сменят се масово шефове в администрацията, готви се и Белене да ни бръкне в джоба... Не ми се мисли как ще е след месец, три или година... Намирисва на протести
211
3
 
39
 
! Отговори
abc преди 10 години
Не с кон в парламента , а с камила подарена от ДПС.
210
3
 
43
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Жалък плазмоид, който в своите очи се мисли за център на Вселената!Ала още по-жалкото е, че ние позволяваме на подобни вредоносни микроби да се размножават!Всеки народ заслужава орисията си!
209
5
 
39
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
БОЛЕНЕ СПРИ ВИАГРАТА , ЧЕ КАКТО СИ СЕ УДЪРВИЛ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ,МОЖЕ ДА СЕ СПОМИНЕШ ПРЕДИ ДА ТИ ДОЙДЕ ЕРЕКЦИЯТА ........
208
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ненормалник почва да ми става все по-противен и по-противен. Държи се като махленски ***. Що за политик и лидер на политическа партия е това.
207
2
 
6
 
! Отговори
gost преди 10 години
амислете за хората де там сте не за кавги а за работа ако се с кавги варви нее добре вие губите
206
3
 
33
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
До АнонименНОРМАЛНО .... НАЛИ ВЕЧЕ ЯЗДИ НОВА ,МЛАДА КОБИЛКА ....... А ЗА ШИЗОФРЕНИЯТА ВИНА ИМА ВИАГРАТА С КОЯТО СЕ ТЪПЧИ
205
4
 
34
 
! Отговори
james1 преди 10 години
Това ще е управлението на Тройната коалиция - махленски разпри и лумпенщини, крадене, масова бедност и хиперинфлация през зимата.
204
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На нашите журналисти ежедневно трябва да им се запушва устата и да им се припомня че България според индексът на медийната свобода е на 87-*** позиция от 179 държави. Изпреварват ни държави като Намибия Гана и Суринам.
203
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bolen e medoqd kato stane wapros za pari deistwa kato Tshakal.