Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата

Бившият премиер днес става на 54 години
Обновена: 13 юни 2013 14:54 | 13 юни 2013 11:57,
302
Борисов кисел за ЧРД, тъжен бил накъде отива държавата
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

Бонбони и вино се разнасят днес из Народното събрание. Спас Панчев от левицата първи реши да почерпи за имен ден, като се разходи из кулоарите с кутии с бонбони.

Веднага след него се активизира и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес има рожден ден и става на 54 години.

Рожденикът, който днес е във видимо лошо настроение, не почерпи сам, а прати хора от пресцентъра си да донесат бонбони и вино на ресорните журналисти.

Борисов днес с неохота приемаше поздравленията, а явно нямаше желание да седи и в пленарна зала, тъй като излезе още на първата точка в днешната програма на депутатите и се прибра в парламентарната стая на ГЕРБ.

Кулоарната мълва носи, че Борисов категорично забранил да му се носят подаръци и торти. Парламентарната група на ГЕРБ няма да купува подарък, стана ясно от изказване на Борисов. Събрали са по сто лева депутатите, обясни той и допълни, че парите ще бъдат дадени за благотворителност – на старчески дом или на дом за сираци.

Още по темата
Борисов коментира, че е тъжен на празника си, защото „вижда накъде отива държавата“.

Положението беше съвсем различно миналата година, когато той беше премиер, а пред вратата на Министерския съвет се зареди опашка от хора, носещи дарове. За миналия си рожден ден той дори получи торта като магистрала с валяк отгоре.

Другият празнуващ – Спас Панчев, пък днес беше в изключително добро настроение, с охота приемаше поздравления и с усмивка благодареше.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко честит рожден ден, да си жив и здрав, чакаме те скоро да се върнеш най - много до година, на сегашните малко им остава.
154
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oхооо и още колко ще навършиш Извън Държавната Власт и за НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА КИСЕЛОТО ТИ НАСТРОЕНИЕ ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ СОЛ!!! КАМЕННА СОЛ!!! ХЕМ НЕУТРАЛИЗИРА ХЕМ ТОНИЗИРА ХЕМ Е Й ХРУПКАВА И ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ КАТО СЕ РЪФА С ЖЕЛАНИЕ ))))
153
10
 
10
 
! Отговори
Честитка преди 10 години
Боко Честит празник.Всеки си получава рано или късно подаръка от съдбата нали?
152
16
 
16
 
! Отговори
ге(рб)стапо преди 10 години
По-добре да не се беше раждал, агент Буда!
151
6
 
18
 
! Отговори
Ali Baba преди 10 години
За съжаление държавата отива към лява резба.
150
20
 
18
 
! Отговори
страхлив дезертьор преди 10 години
Този на снимката е един най-обикновен страхлив дезертьор, капитулирал пред БСП!
149
17
 
21
 
! Отговори
аутсайдер преди 10 години
На снимката: един, който има час при психотерапевт, и още не може да вдене, че е посредствен аутсайдер!
148
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На къде отивала държавата,ако разбира се я има??? Ами на където сте я повели от 25 години насам-към дъното!
147
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 168-Защо "УМНИТЕ" гласоподаватели от БСП и ДПС трудно говорят български език?-Защото всички имат "майчин език" различен от българския!Само АТАКИСТИТЕ СА БЪЛГАРИ,НО ........полегнали за пари!Сами погазиха своя лозунг"БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ"!
146
24
 
19
 
! Отговори
политически труп! преди 10 години
Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"! Престанете да му показвате омразната физиономия и престанете да правите платени репортажи за него! Разберете, че "герб-Буда" умря и че агент Буда е един разложен политически труп!
145
1
 
1
 
! Отговори
ИП преди 10 години
До Анонименпреди 26 минутидо АнонимнияПростако ,пише се иЗкуствен..."ПО-ЛОШО ОТ ИСКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ Е ЕСТЕСТВЕНАТА ПРОСТОТИЯ!!!"Мега *** си...***Хаха, но е прав!
144
3
 
5
 
! Отговори
Погледът преди 10 години
Аз ви напраям да *** познайте кой съм.Къде сте вий,къде съм аз!
143
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъпите гербаджии са се активирали да цъкат минуси, драги мои колкото и минусите да сложите тоя *** няма да стане по умен ама понеже и вие сте прости като него сте готови да му лижите *** до последно, нещастници.
142
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bate Bojko 4RD!
141
25
 
20
 
! Отговори
Радев преди 10 години
Боко наистина си е загубил ума и не разбира къде се намира..
140
15
 
46
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Айде да му е честито,пожелавам му най-вече здраве и здрави нерви,защото това което се случва около него,може да погуби един нормален средностатистически човек.Пожелавам му още дълги години във властта,защото според мен за тези години на "демокрация" единствено и само той направи нещо за тази държава.Това си е лично мое мнение,моля спрете да злорадствате и ако не ви харесва коментара ми,просто го подминете,достатъчно злоба и завист.
139
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
грандоман мания за величие
138
20
 
45
 
! Отговори
мишо преди 10 години
ЧРД Бойко.Бъди жив и здрав и пази нервите.Скоро ще си нужен на народа отново.
137
22
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато Боко управляваше ми беше по-противен! Но, сега като гледам Гея, Бея и Лудия взех да харесвам Бат Бойко! Той направо е цвете в сравнение с червено-турската вихрушка! А Караибрахим Сидеров Ага въобще не желая да го коментирам - той не е ЛУД, а ЧИСТО ЛУД!
136
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази физиономия,която упорито ни натрапват във всевъзможни медиийни и др.изяви е типичен пример за сериозно психиатрично заболяване,което налага незабавното му изваждане от НС и принудителното му настаняване в психиатрична клиника.Този тип е много опасен,защото малоумието на част от народа го остави още във властта,като го избра за депутат.